0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jezeli chodzi o weselicho na ktorym bylas - widzisz wszystko wlasnie sprowadza sie do tego zeby goscie potrafili docenic to, ze tworza atmosfere tego dnia/tej nocy - tworza wspomnienia!
tylko ten kolor ...
Komplecik superowy - nie wiesz moze czy jest opcja rogowa? po slubie biore sie za totalne zmiany w mieszkanku i takie "skarby" w postaci pomyslow zawsze mi sie przydadza
Cytat: Bernadetka w 10 Czerwca 2007, 12:13tylko ten kolor ...kochana, kolorów masz mnóstwo do wyboru i to w różnych odcieniach..materiałow rownież - żakard, szenil, welur, skóra, mikrofaza, sztruks..akurat na zdjęciu jest taki kolor ..
co do przymiarki, mam miec w przyszłym tygodniu ostatnią...welon będziemy dopasowywac..
mam nadzieje,ze moi znajomi tez z taka zyczliwoscia beda wspominac moje wesele,choc wierze,ze muzyka bedzie lepsza
Skoro mowisz że jeszcze przed ślubem mają oddawać waszą klatkę w kamienicy to trzymam kciuki by tak było.
A jakieś zdjątko kiecy kumpelki będzie?
nie przejmuj sie gosiu, mysle, że do 30,06 twoja buzka bedzie gładka jak pupa niemowlaka, trzymam mocno kciukasy
az mnie ciekawosc żre jak wyglada całosc..
Butki ślubne ładniutkie i ciekawa jestem jak raze z sukienką na Tobie się prezentują