0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Taką minke zrobił R jak powiedziałam mu, że to zdjątko będzie do wklejenia dla moich dziewczynek na forum....
co to za zakrętki jakies specjalne
ciekawe co za niespodziankę dla nas przyszykowałas
p.s. - masz super bluzeczke kochana
a co to za zakrętki jakies specjalne
no sa takie z napisem na "główce"
no prosze..usatysfakcjonowanie umiarkowanie bo mało
Tuniczka....
No to już mamy zdjeci ana zaproszenia Wieczorkiem się pobawie
przystojniaczek ten twój R., nie ma co az trudno uwierzyć, że przez dwa lata go nie zauwazałas..chyba już wtedy Ci się coś bardzo musiał wzrok pogorszyć
ja chce zobaczyc w całości
oosta napisał/a:przystojniaczek ten twój R., nie ma co az trudno uwierzyć, że przez dwa lata go nie zauwazałas..chyba już wtedy Ci się coś bardzo musiał wzrok pogorszyć A dziekuję Gosiulka, ale kiedys tak nie wyglądał... Jak będę miała chwilkę kiedyś to zrobię Wam galerię jak kiedyś wyglądał i jak się zmieniał do dziś....
ela napisał/a:No to już mamy zdjeci ana zaproszenia Wieczorkiem się pobawie Elunia Witaj Bardzo Ci za wszystko dziękuję !!!!!
Czy mi coś umknęło Elunia robi ci zaporosznko, tzn bawi się zdjątkiem A ja tez bym chciała...buuuuuuuuuuu
Wieczorkiem się pobawie
jestem strasznie ciekawa co wykombinujesz
Ania, a zdjęcie kolorowe na zaproszeniu bedzie
AndziaK, a wkleisz nam tu efekty prac Eluni
Zdjęci ewidentnie M A Ł O!!!!
Moja koleżanka miała zamawianae na 4 miesiace przed slubem i pani zapomniała ich zrobić i
Moja koleżanka miała zamawianae na 4 miesiace przed slubem i pani zapomniała ich zrobić i na dwa tyg przed mieli mieć odbiór i latali jak głupi aby kupić jakieś inne.
AndziaK, a wkleisz nam tu efekty prac Eluni Koniecznie
Andzia no zakupy niezłe. Zdjęcie na zaproszenei fajne. Co do bizuteri to dzis ma mnie zastąpić mama na parę godzin to podjadę dla wlasnej przyjemności też do Sfery i zobacze co da sie zrobić. Gadałam wczoraj z Ta kolezanka i ma dzis druga zmianę w pracy więc zobaczy czy jest i da znac to podjade. Posłałam jej zdjecia wiec bedzie wiedzieć o co chodzi. Jak tylko będę to miała obfotografuje na wszystkie strony i wysle zdjecia. A ty powiesz czy wysyłać czy nie.
Tylko poobraczki moglibyście sie juz wybrać. Moja koleżanka miała zamawianae na 4 miesiace przed slubem i pani zapomniała ich zrobić i na dwa tyg przed mieli mieć odbiór i latali jak głupi aby kupić jakieś inne. I w rezultacie nei maja tych co chieli.
AndziaK super fotki .. no i ten zalotny uśmiech twojego kochanego
Andziu - a kwestia transportu - autko - to co Robert zakupił niedawno?? Specjalne dekoracje??
ma kobieta do tego rękę więc jestem spokojna