No juz jestem i w koncu cos skrobne.
Olu dzieki za przekazanie info

Dziewczynki dzieki za zainteresowanie

To bardzo milo ze sie martwilyscie o nas ale jak sie okazalo niepotrzebnie. Ja w sumie napdzilam sobie stracha bo pomiar poloznej byl znacznie ponizej lini minimum ale z usg wyszlo ze malutka rosnie i pieknie przybiera na wadze. Tak jak ola wspomniala wazy juz prawie 3 kg, lezy glowka w dol, wypina swoj maly tyleczek, a stopki pcha mi w bok i pod zebra

Generalnie jest sliczna i zdrowa
Znowu jestem bardzo zadowolona z poejscia poloznych i generalnie zaczynam sie cieszyc ze przyjechalam. Tzn Polska to Polska ale opieka jest tutaj na wysokim poziomie i naprawde sie troszcza o mnie bardzo.
Pokoj w ktorym robili mi ktg to jeden z pokoki porodowych, a czulam sie jak w hotelu. Fotel masujacy, fotel z podnozkiem dla partnera, prywtna lazienka, lodowka, tv, radio, itp itd SZOK! Wiem ze to mniej wazne od tego jak sie zajma mala i jak bedzie podczas porodu ale warunki sa swietne i bardzo mnie to cieszy bo spodziewalam sie czegos innego.
Jutro spotykam sie z Ola

Mam nadzieje ze sie poznamy i milo spedzimy czas. Jak juz pisalam u niej na watku pierwszy raz robie cos takiego ale z tego co czytalam spotkania forumek zawsze sa mile wiec pewnie i nasze takie bedzie. Jutro zdamy wam pewnie relacje

To tyle na dzisiaj. Jutro wkleje zdjecia 39 tydzien.
Buzka