Hej dziewczynki!
Najpierw chcialabym powiedziec ze jest mi bardzo milo ze zagladalysie tu czasem i razem ze mna przebrnelyscie przez te 9 miesiecy i troche
Dzisiaj to juz chyba ostatni wpis w watku bo o 21 do szpitala i miejmy nadzieje wszystko sie zacznie a we wtorek juz bedziemy we trojke
Ja, Micky i nasz skarbek Majeczka
Az trudno uwierzyc ze to juz 9 miesiecy minelo... Bylo roznie.... Czasem ciezko i niepwnie a czasem slodko i milo. Teraz jednak czeka nas jeszcze wieksza zmiana, wieksze wyzwanie. Bedziemy rodzicami i chociaz mi ciagle trudno w to uwierzy juz zawsze bedzie ktos o kogo sie bede martwi, kochac, troszczyc.... Juz tak bardzo nie moge sie jej doczekac !!!!!!
Demko do Pl przyjade pod koniec pazdziernika (okolo 28) wiec na uczelni pewnie pojawie sie na poczatku listopada. Mam nadzieje ze nie trafie na niewyrozumialych swirow i jakos to wszystko bedzie. Jesli chodzi o stypoendium to wlasnie nie wiem jeszcze jak to zrobie bo kolezanka ma mojej mamie dostarzyc wniosek ale pewnie bede musiala poprosic kogos o zlozenie. Moze do Ciebie sie zglosze
Ty w koncu tez bedziesz skladac. WIdzisz co do weekendu to moja coreczka jest inna niz wszystkie dzieci i postanowila sie nie urodzic
ani w terminie ani w weekend i niestety bedziemy ja na sile z brzusia wyciagac. Takze jak przyjade to wpadacie z Oliwka na kawe i ciastko to sobie mala obejrzysz jak taka ciekawa jestes
Jagna77, Martaxyz11 dzieki za komplementy! To juz ostatnie godziny brzusia i potem juz go nie bedzie
ale dziwnie... tzn ciesze sie ze mala juz bedzie znami ale po tylu miesiacach bycia w ciazy dziwnie bedzie w niej nie byc!
Olkahof dzieki za smska i pamiec. Jestesmy w kontakcie i mam nadzieje odwiedzisz nas tak jak obiecalas! Fajnie ze sie poznalysmy...
Kasiq, Anusia Szczecin, Vall, AndziaK i calej reszcie jeszcze raz dzieki za wsparcie w tym wyjatkowym okresie