Autor Wątek: To cudowne uczucie spotkalo i mnie :)  (Przeczytany 9526 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
To cudowne uczucie spotkalo i mnie :)
« Odpowiedź #60 dnia: 27 Kwietnia 2007, 08:27 »
quasia, trzyma sie Kochana  :uscisk:  wszystko sie ułozy na pewno  :uscisk:
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline megi28

• uzależniony
  • data ślubu: 30.09.2006
« Odpowiedź #61 dnia: 27 Kwietnia 2007, 09:12 »
Napewno będzie dobrze, tylko sama musisz w to wierzyć :)
Pogłaskaj brzusio ode mnie i czekam na foteczki

Offline quasia

• forumowicz
« Odpowiedź #62 dnia: 27 Kwietnia 2007, 17:39 »

Zdjecia sa najbardziej aktualne - 20 tydzien :) I co?? Mały jeszcze??

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #63 dnia: 27 Kwietnia 2007, 20:05 »
Cytat: "quasia"
?? Mały jeszcze

sliczny jak po dobrym obiedzie  :los:

Offline quasia

• forumowicz
« Odpowiedź #64 dnia: 27 Kwietnia 2007, 20:49 »
No wlasnie ja mam to samo wrażenie :) Bardziej wyglada jak po dobrym obiedzie z dodatkiem czegoś tłuściutkiego niz "ciążowy" ale dziekuje za mile slowa :)

Offline morgaina

• Chuck Norris
« Odpowiedź #65 dnia: 27 Kwietnia 2007, 21:44 »
Malusi ale poczekaj jeszcze tydzień dwa i sama się nie pozanasz po 20 tyg po prostu wysadza brzusio. Niuni na pewno jest w środku baaaaardzo wygodnie.

Offline quasia

• forumowicz
« Odpowiedź #66 dnia: 1 Maja 2007, 19:30 »
Dziewczynki tak troche z innej beczki. Ktore imie wam sie bardziej podoba: Emily, Leila czy Nicole??

Offline martulka

• Chuck Norris
  • 2+2+2=nasza rodzinka :)
  • data ślubu: 18-06-2005
« Odpowiedź #67 dnia: 1 Maja 2007, 20:17 »
Mi podobają się dwa: Emily i Nicole

Offline Kasiq

• uzależniony
  • data ślubu: 29.09.2007
« Odpowiedź #68 dnia: 3 Maja 2007, 12:49 »
Witaj Quasiu, ja tak jak wypowiadałam się u Igraszki jestem bardzo bardzo za Emily, a Leila to mi się kojarzy z Mickiewiiczem (o ile nie pomyliłam czegoś hehe). Widzę że tematy zaczynają powoli kręcić się wokół dzidziusia- i bardzo fajnie. Strasznie się cieszę z Waszego szczęścia z brzusia i wogóle bardzo Wam kibicuję żeby wszystko było oki. Miłego dzionka Buziaczki  :przytul:
z Tobą odeszły anioły...

Offline quasia

• forumowicz
« Odpowiedź #69 dnia: 12 Maja 2007, 10:12 »
Ciagle nie wiem jakie imie wybierzemy dla naszej dzidzi, dzięki Bogu jeszcze troche czasu nam zostalo. Ja w koncu zaczelam tyć i powoli rosnąć, tzn wcale te dodatkowe kilogramy mnie nie cieszą, ale w koncu to musialo nastapić wiec tylko trzeba to zaakceptować. Natomiast z brzuszka ciesze sie bardzooooooo :) :) :) Juz niedlugo kolejne USG i mam nadzieje ze w koncu dowiem się czy urodzi mi sie mala tancereczka, czy pilkarz :) bo ostatnio moja dzidzia wierci sie, kopie i odstawia jakies wielkie akrobacje. Raz czuje ją pod żebrem, za chwile dostaje kopniaka zupelnie gdzies indziej :) ale bardzo to slodkie i mi sprawia mnostwo przyjemności. Przynajmniej wiem ze "tam" wszystko ok :) Pozdrowienia

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #70 dnia: 13 Maja 2007, 17:33 »
Ja w koncu zaczelam tyć

o nie nie moja droga....:)
PRZYBIERASZ NA WADZE  :los:

a gdzie sa Twoje liczniczki ??  :drapanie:

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #71 dnia: 13 Maja 2007, 17:46 »
Kaieńko muszę Cie w końcu zobaczyc może na czwartkowym egzaminie :?:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Kasiq

• uzależniony
« Odpowiedź #72 dnia: 13 Maja 2007, 18:18 »
wierci sie, kopie i odstawia jakies wielkie akrobacje. Raz czuje ją pod żebrem, za chwile dostaje kopniaka zupelnie gdzies indziej :) ale bardzo to slodkie i mi sprawia mnostwo przyjemności.
eh zazdroszczę Ci...
a jak samopoczucie, jakieś dolegliwości, kiedy będą zdjątka tego dużego brzusia co?
Buziaki. Trzymajcie się zdrowo :uscisk:
z Tobą odeszły anioły...

Offline Kasiq

• uzależniony
« Odpowiedź #73 dnia: 20 Maja 2007, 12:45 »
quasia, jak się czujecie? Co u Was słychać?  :przytul:
z Tobą odeszły anioły...

Offline quasia

• forumowicz
Odp: To cudowne uczucie spotkalo i mnie :)
« Odpowiedź #74 dnia: 25 Maja 2007, 17:41 »
Kasiq dziękuje za pamięć! Czuje sie świetnie bo wczoraj byłam na USG i dowiedziałam się, że będzie mała sliczna dziewczynka. Tak więc wiem juz ze w brzuszku rośnie moja mala córeczka. Z dnia na dzień jest coraz większa i ładniejsza ;) Ostatnio ważyła ponad 300 g a wczoraj 750 g :) Poza tym jest zdrowa i już nie moge się doczekać, aż ja zobacze, uściskam i ucaluje... a tu do września jeszcze troche... Postaram sie wkleic zdjecia brzuszka niedlugo. Mialam skurcze i musialam zacząć brac luteine bo po nospie i magnezie nie przeszły, ale juz jest lepiej. Teraz czekam juz na 20 VI i fruuuuu polece do mojego ukochanego, zeby razem sie z nim tym cieszyć :)

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #75 dnia: 25 Maja 2007, 18:06 »
to dobrze, ze u was wszystko oki
grtuluję córci!!!
i czekam niecierpliwie na fotkę brzuszka

Offline Kasiq

• uzależniony
« Odpowiedź #76 dnia: 25 Maja 2007, 18:59 »
Coś myślałam że to będzie córcia! No i czekam na brzuś. Wogóle super że wszystko w porządku. A jak przygotowania do Wilekiego Dnia? Jak tatuś pewnie cieszy się że znowu przyjedziecie? Tulam Was mocno :przytul:
z Tobą odeszły anioły...

Offline martulka

• Chuck Norris
  • 2+2+2=nasza rodzinka :)
  • data ślubu: 18-06-2005
« Odpowiedź #77 dnia: 27 Maja 2007, 22:39 »
Gratulujemy córeczki :brawo_2:

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
« Odpowiedź #78 dnia: 28 Maja 2007, 10:52 »
Gratuluje coreczki  :brawo: :brawo_2: :skacza:

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #79 dnia: 25 Czerwca 2007, 21:29 »
Kasieńka wygląda wspaniale :D Brzuszek malutki, zgrabniutki :D Normalnie ciąza dodaje jej uroku :D Mam nadzieje, że niedługo cosik nam skrobnie, bo tak mi troszkę tęskno :serce:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #80 dnia: 26 Czerwca 2007, 09:45 »
GRATULACJE CÓRECZKI :)

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #81 dnia: 26 Czerwca 2007, 09:49 »
o...widzę,że to chyba rok dziewczynek....i dobrze- niech chłopy mają się za czym oglądać.... ;D ;D ;D ;D

Gratuluję dziewczynki!!!
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline Kasiq

• uzależniony
« Odpowiedź #82 dnia: 29 Czerwca 2007, 20:26 »
Coś nas Kasia opuściła :'( Quasiu co u Was? sesja czy może już na wyspach siedzisz z ukochanym? jak przygotowania do slubu? Tulam :przytul:
z Tobą odeszły anioły...

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #83 dnia: 30 Czerwca 2007, 11:06 »
poszarogęszę się troszekę: Kasia sesję zdała przepieknie i od 20 czerwca wakacjuje sie w UK ze swoim ukochanym i fasolką w brzuszku :D Mam nadzieje, że wkrótce się odezwie, bo bardzo ciekawa jestem fotki brzusia :skacza:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline quasia

• forumowicz
« Odpowiedź #84 dnia: 9 Lipca 2007, 18:31 »
wiatm !!!!!!!!!!!
Oj dawno mnie tu nie bylo... Dzieki kochana demko za kilka slow przypomnienia. Zazcene od tego ze nie brak czasu ale wahania nastroju spowodowaly moja dluga nieobecnosc. Tak jak Demka wspomniala od 20 VI jestem z Mickym a w zasadzie to chcialabym byc... Poniewaz  to jedyny osobnik w naszej juz niedlugo 3 osobowej rodzince ktory bedzie dostarczal pieniazki i trzymal budzet domowy na jako takim poziomie,wzial sobie to bardzo do serca i pracuje 6 dni w tygodiu. Ja wiec siedze sama od 7 rano i wariuje tu z tesknoty za ludzmi. W domku w PL jest moja kochana rodzinka, przyjaciele, a tu jestem sama jak palec :( i bardzo mi to doskwiera. Poza tym dlugo czekalam na paczke z rzeczami dla malutkiej i juz stracilam nadzieje,ale w koncu przyszla :) Brzuszek rosnie i jak tylko sie uda wkleje jakies zdjecia. Jestem juz po 1 spotkaniu z polozna i jest duzoooo lepiej niz myslalam. Najpierw musialysmy przejsc przez najgorsze- 1 h wypelniania formularzy co,kiedy, jak, historia chorob w rodzinie, moich, ojca dziecka itp itd potem pytajac oczywiscie czy nie mam nic przeciwko- to pytanie padalo przed kazdym badaniem, pobraniem krwi,pytaniem- zrobili mi usg, sprawdzili  niuni serduszko, pobrali krew w kierunku chyba wszystkiego comozliwe i dostalam  cale mnostwo ksiazek, ulotek, znizek. Opieka za darmo,  wszystkie leki i dentysta. Poza tym szkola rodzenia, karmienia piersia i basen tez. Nie odczulam zadnej roznicy w podejsciu ze wzgledu na to ze jestem polka. W srode ide na kolejna wizyte wiec zobaczymy wtedy. Wciaz nie wybralismy imienia dla malej. Sa ciagle 4 opcje, leila, nicola, maya, emily. Ale micky ciagle wymysla cos nowego zamiast podjac jakas decyzje i nie zrobic wielkich oczu jak zapytaja w szpitalu o imie. Do porodu z wyniku usg zostaly 8 tygodnie,ale to dziewczynka wiec moze bedzie szybciej.  Ma ponad 1,5 kg i rosnie zdrowo. Bardzo milozaskoczyli mnie dziadkowie, bo duzo nam pomogli w przygotowaniu wyprawki, aczkolwiek jeszcze duzo zostalo. Pozdrawiam i obicuje czesciej pisac.

Offline Kasiq

• uzależniony
« Odpowiedź #85 dnia: 9 Lipca 2007, 23:02 »
Kasiu jak się cieszę że choć na chwilkę z nami jesteś!!!

Mówisz że to niedługo za 8tg, boże jak ten czas leci jak opętany. Z Twoich opowiadań wynika że "chwilowo" zostajecie w UK. Naprawde super opieka- ja też tak chce- szkoda że daleko. No nic ściskam Was mocno i nie pozostaje nic jak życzyć lepszego humoru. Może zaglądaj do  nas częściej to Ci się poprawi? A co ze ślubem? Wiadomo już cosik? Buziaki wielkie
z Tobą odeszły anioły...

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #86 dnia: 11 Lipca 2007, 13:29 »
Kasieńko Kochana :D Cieszę się, że w końcu zawitałaś...osiem tygodni to faktycznie baaaardzo mało czasu :D Zleci szybciuchno :D Cieszę się, że u Was wszystko ok i że tak wszystko sie układa :D
A z imionek to mi bardziuchno podoba sie Maya i Emily :D Bo córcia zarówno w Polsce jak tam w UK zawsze będzie miała takie normalne i popularne imię :skacza:
Już nie moge doczekac się Twoich foteczek :D no i foteczek małej za te 8 tygodni :D

Jak sie tak bardzo nudzisz to pisz jak najczęściej :D Forum wciaga i zobaczysz czas szybiej leci :D

Pogłaskaj Brzusio i trzymaj się cieplutko :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline quasia

• forumowicz
« Odpowiedź #87 dnia: 18 Lipca 2007, 12:12 »

Shot with <Digimax S500 / Kenox S500 / Digimax Cyber 530>

Shot with <Digimax S500 / Kenox S500 / Digimax Cyber 530>

HEJ :)
Tak wiec znowu zawitalam, tym razem z foteczkami brzuszka :) Mam nadzieje ze widac zmiany od ostatniego razu :) Tak wiec czujemy sie dobrze. Mmo ze moze brzuszek nie jest duzy jest mi juz troche ciezko i plecy bardzo bola :( ale poza tym ok. Martwie sie troche ze malutka nie reaguje na dzwieki, jak jej puszczam glosno muzyke i czekam az zacznie fikac ona jest spokojna jak nigdy. Micky mowi ze nasza coreczka bedzie jak jej mama i bedzie slyszala tylko to co chce slyszec ;) a ja mam nadzieje ze wszystko z nia ok i ze poprostu slodko spi i dlatego nie reaguje jakos specjalnie zywo. Jestem juz po drugiej wizycie z polozna. Znowu bylo ok, zmiezyla mi brzuszek i stwierdzila ze macica jest nizej niz byc powinna i ze albo dzidzia jest mala albo bardzo nisko lezy, chciala nawet zebym poszla na kolejne usg, ale zadzwonila do szpitala pogadala z lekarzem i stwierdzili ze skoro usg z przed 2 tygodni bylo ok to nie ma sie czym martwic... no mam nadzieje. Pogoda zaczyna sie robic coraz ladniejsza wiec i chodze troszke i zalatwiam wszystko co moge, przy okazji wydajac kazdy grosz na pierdoly dla malej:) Moze pozniej porobie zdjecia zabawek i ciuszkow ktore jej tu kupila. Micky twierdzi ze oszalalam i ze zrobil sie ze mnie maly ''szopoholik''  a ja poprostu nie moge sie oprzec pokusie bo te male rzeczy sa takie slodkieeeeeee. No i na koniec powiem wam ze ten ostatni okres oczekiwania jest najgorszy. Juz tak bym chciala ja zobaczyc, przytulic, pocalowac a tu jeszcze 7 tygodni. Caluski dla wszystkich.

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #88 dnia: 18 Lipca 2007, 13:19 »
Kasienko miło, że piszesz :!: Wielkościa Brzuszka się nie martw- może Twoje Maleństwo jest inaczej ułożone i dlatego tak wygląda :D Skoro usg pokazało, że wszystko jestw  normie to na pewno tak jest- i proszę mi sie nie stresować :!:
Z zakupami to wiem o co Ci chodzi- ja do tej pory potrafie bez opamietania latac po dziecinnych sklepach :D
Brzuszek uroczy a 7 tygodni zleci szybciuchno :!: no i Kochana nie moge doczekac się października- bo może uda mi się wówczas zobaczyć Was na żywoi :?:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #89 dnia: 18 Lipca 2007, 13:37 »
I ja sie przywitam Kasieńko  :hello: - jak dotąd po cichu czytałam i czekałam na jakies wieści :)

Brzuszek bardzo zgrabiutki  :D - tylko pozazdrościc..ja w połowie ciązy a mam bebech ...  :o

Ja wybrałam bym imie Emily :)