Czesc dziewczynki

Olahof witaj na moim watku

lea, monia 01 dziekuje za komplementy

Kasiq zagladam prawie codziennie tylko glowe mialam zaprzatnieta wieloma rzeczami i ciezko bylo cos napisac ale mnie zmobilizowalyscie, zwlaszcza moja nowa kolezanka Ola ale o tym za momencik
Wklejam nowe fotki brzuszka,pewnie znowu powiecie ze maly ale juz chyba za wiele nie urosnie wiec mam nadzieje ze mimo ze Maja ma taki maly domek urodzi sie zdorwa i silna. Dziewczynki to juz tak niedlugo! Tak wiec zdjecia z dzisiaj 38 tydzien

Tak wiec przechodzac do sedna... Malutka ma sie dobrze, tzn serduszko bije ladnie, przybiera na wadze i zaczyna miec coraz mniej miejsca ale skubana cos na swiat sie nie ''pcha'' No ale nic jak jej tam dobrze to ja jeszcze troche wytrzymam. Wczoraj widzialam sie z polozna, oczywiscie znowu wyszlo ze mam za malutki brzuszek ale ze ostatnie usg bylo super i brzuszek ciagle rosnie a mala przybiera na wadze niby nie ma sie czym martwic. Wyniki krwi ok, troche cukru w moczu ale nie ma sie co dziwic skoro ja pochlaniam tony slodkiego! Co z reszta przeksztalca sie w dodatkowe kilogramy ktorych jest na plusie UWAGA 11!!!

no ale coz moglo byc gorzej.... Z Mickym bywa roznie, denerwuje mnie chyba troche to ze czasami zapomina ze jestem w ciazy i zamiast poskakc nade mna ja skacze nad nim. A musze sie wam pochwalic... tzn w sumie nie ma czym, moja mama myslalm ze dostanie zawalu serca jak jej powiedzialam

Tak wiec 3 dni temu pomalowalam nasz pokoj

tak mnie jakos naszla energia i ochota, zlapalam za pedzel i wymalowalam. Wiec jest swiezo i ladnie juz praktycznie wszedzie gdzie tylko mala bedzie spedzala czas. Tesciowa tez na mnie nakrzyczala ale ja poprostu mam ostatnio jakies przyplywy enrgii i nic na to nie poradze. Poza tym mija mi dzien za dniem, coraz blizej do porodu, troche zaczynam sie stresowac, nie bac ale zastanawiac jak to bedzie, skad bede wiedziala ze to juz... W kazdym razie jak by nie bylo juz nie moge sie doczekac malutkiej.
Jesli chodzi o historie znajomosci z olahof to naprawde to wszystko wyszlo bardzo smiesznie, Ola napisala wam juz po krotce jak sie zgadalysmy, ja jeszcze tylko dodam ze czytalam jej watki na naszym forum ale jakos na poczatku nie skojarzylam a tu taka niespodzianka i okazalo sie ze olahof z forum e-wesele to ta sama olahof z forum w newcastle. Ciesze sie bardzo ze sie ''odnalazlysmy'' bo co prawda tylko po tym co przeczytalam i po mailach ale jednak stwierdzam ze to swietna dziewczyna i milo miec kogos takiego blisko. Mam nadzieje ze niebawem spotkamy sie na kawe a w przyszlosci bedziemy sie spotykac na spacerkach z coreczkami.#
Demko kochana dzieki za te mile slowa u Oli na watku

Nie wiedzialam ze az tak mnie lubisz

co prawda moglas jeszcze dodac kila cieplych slow.... Zartuje oczywiscie

Caluski dla Oliwki

Pozdrawiam was wszystkie