Autor Wątek: To cudowne uczucie spotkalo i mnie :)  (Przeczytany 9476 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kasiq

• uzależniony
  • data ślubu: 29.09.2007
Odp: To cudowne uczucie spotkalo i mnie :)
« Odpowiedź #90 dnia: 19 Lipca 2007, 11:24 »
Kasiu nie przejmuj się wielkością brzuszka. Moja przyszła teściowa jak chodziła z Grzesiem w ciąży to cały czas w jednych spodniach i brzucha wogóle nie miała bo Grześ umijecowił się między bebechami a kręgosłupem. Także wszystko zależy od dzidzi. Cieszę się z udanych wizyt położnej. A jak tam przyszli teściowie i dziadkowie? Buźka.
z Tobą odeszły anioły...

Offline quasia

• forumowicz
« Odpowiedź #91 dnia: 6 Sierpnia 2007, 11:02 »
Vall witaj na moim watku :) to milo ze mimo niewielu wiadomosci z mojej strony ktos tu zaglada cosik przeczyta i czasami cos skrobnie, demko i kasiq wam tez bardzo dziekuje za obecnosc i calej reszcie ktora tu zaglada rowniez :) Tak wiec moja ciaza powoliiiii dobiega konca. tzn jeszcze caly sierpien przede mna ale w sumie wiem ze te ostatnie tygodnie szybko zleca :) juz tak strasznie chcialabym ja przytulic i przestac sie martwic. Skurcze ciagle mi dokuczaja ale taki to chyba urok mojej ciazy, poza tym plecy i co najgosze.......... cala puchne, stopy, dlonie :( :( :( to straszne!!!!!!!!!!!!!!! moze cos doradzicie?? Poza tym ide w srode na kolejne spotkanie z polozna,a w czwartek na zajecia dotyczace karmienia piersia :) zaraz wkleje zdjecia z wczoraj z naszej drugiej rocznicy, tzn mojej i mojego Mikusia :) Pozdrowiam!!!!!!

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
« Odpowiedź #92 dnia: 6 Sierpnia 2007, 11:05 »
Na puchnace stopy najlepiej duzo lezec i stopy unosic wyzej niz cale cialo  :)

Czekamy na fociaki.

Offline Kasiq

• uzależniony
« Odpowiedź #94 dnia: 6 Sierpnia 2007, 11:43 »
Druga rocznica a teraz jest Was już zamaist dwoje to troje. Pięknie wyglądasz Kasiu- naprawdę ciężo uwierzyć że to już końcówka. Normalnie jesteś taka szczuplutka, brzuszek nie naciągnięty- ale tak się czasem maluchy układają. Już niedługo a przydazą Ci się te wszytskie kursy- karmienia, położnictwa i pielęgnacji niemowlaczka. Nie mogę się już doczekać. A na kiedy dokładnie macie termin, jakoś początek września czy tak? Ściskam Was bardzo mocno. Buziaki Kochana
z Tobą odeszły anioły...

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #95 dnia: 6 Sierpnia 2007, 11:47 »
Brzusio sliczny  :brawo: :brawo_2: :skacza:

Widac ,ze promieniejesz  ;D :D

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #96 dnia: 6 Sierpnia 2007, 14:49 »
Sliczna mama!! :) tylko ten brzusio malutki  ::)
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #97 dnia: 6 Sierpnia 2007, 14:56 »
Jak spojrzałam na Twój brzuszek to aż mi trudno jest uwierzyć, że już jesteś na finiszu... brzuszek masz maleńki...
Ale najważniejsze abyś była zdrowa i maluszek się ładnie rozwijał.

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #98 dnia: 7 Sierpnia 2007, 09:32 »
Kasieńko brzusi sliczny- malutki i zgrabniutki :d Ty wyglądasz kwitnęco i rewelacyjnie :d juz się mogę doczekać, aż zobaczę Twoje maleństwo no i jaik je wysciskam jak przyjedziecie do Polski :D
jeżeli chodzi o opuchnięcia- to zatrzymywanie sie wody w organizmie- nie wiem czy da się zosik z tym zrobić...
Gorąco pozdrawiam i cieszę się, że zawitasz do nas czasami z dobrymi wiesciami i fotami :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #99 dnia: 23 Sierpnia 2007, 12:21 »
Hello :D

Znalzlam Cie  ;) Okazalo sie, ze zagladalam do Twojego watku wczesniej!!! Haaa teraz juz wiecej o tobie wiem :D

Mam nadzieje, ze czujesz sie dobrze i malutka nie daje zbyt mocno popalic.

Ja juz nie dlugo tez bede calymi dniami sama w domu, wiec bedzie nas dwie :)
Pozdrowionka

Ps. a brzuszek masz sliczny

Offline Kasiq

• uzależniony
« Odpowiedź #100 dnia: 23 Sierpnia 2007, 12:35 »
Kasiu zaglądnij do nas czasem. Co tam u Was? To już tak niedługo. Ścskam Was mocno
z Tobą odeszły anioły...

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #101 dnia: 23 Sierpnia 2007, 12:42 »
Brzusio śliczniutki

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #102 dnia: 23 Sierpnia 2007, 12:45 »
Kasiu..jaki Ty masz malutki brzusio....ach...cudny!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline quasia

• forumowicz
« Odpowiedź #103 dnia: 23 Sierpnia 2007, 18:23 »
Czesc dziewczynki :)

Olahof witaj na moim watku :) lea, monia 01 dziekuje za komplementy :) Kasiq zagladam prawie codziennie tylko glowe mialam zaprzatnieta wieloma rzeczami i ciezko bylo cos napisac ale mnie zmobilizowalyscie, zwlaszcza moja nowa kolezanka Ola ale o tym za momencik :)

Wklejam nowe fotki brzuszka,pewnie znowu powiecie ze maly ale juz chyba za wiele nie urosnie wiec mam nadzieje ze mimo ze Maja ma taki maly domek urodzi sie zdorwa i silna. Dziewczynki to juz tak niedlugo! Tak wiec zdjecia z dzisiaj 38 tydzien :)

Tak wiec przechodzac do sedna... Malutka ma sie dobrze, tzn serduszko bije ladnie, przybiera na wadze i zaczyna miec coraz mniej miejsca ale skubana cos na swiat sie nie ''pcha''  No ale nic jak jej tam dobrze to ja jeszcze troche wytrzymam. Wczoraj widzialam sie z polozna, oczywiscie znowu wyszlo ze mam za malutki brzuszek ale ze ostatnie usg bylo super i brzuszek ciagle rosnie a mala przybiera na wadze niby nie ma sie czym martwic. Wyniki krwi ok, troche cukru w moczu ale nie ma sie co dziwic skoro ja pochlaniam tony slodkiego! Co z reszta przeksztalca sie w dodatkowe kilogramy ktorych jest na plusie UWAGA 11!!!  :o no ale coz moglo byc gorzej.... Z Mickym bywa roznie, denerwuje mnie chyba troche to ze czasami zapomina ze jestem w ciazy i zamiast poskakc nade mna ja skacze nad nim. A musze sie wam pochwalic... tzn w sumie nie ma czym, moja mama myslalm ze dostanie zawalu serca jak jej powiedzialam :) Tak wiec 3 dni temu pomalowalam nasz  pokoj :) tak mnie jakos naszla energia i ochota, zlapalam za pedzel i wymalowalam. Wiec jest swiezo i ladnie juz praktycznie wszedzie gdzie tylko mala bedzie spedzala czas. Tesciowa  tez na mnie nakrzyczala ale ja poprostu mam ostatnio jakies przyplywy enrgii i nic na to nie poradze. Poza tym mija mi dzien za dniem, coraz blizej do porodu, troche zaczynam sie stresowac, nie bac ale zastanawiac jak to bedzie, skad bede wiedziala ze to juz... W kazdym razie jak by nie bylo juz nie moge sie doczekac malutkiej.

Jesli chodzi o historie znajomosci z olahof to naprawde to wszystko wyszlo bardzo smiesznie, Ola napisala wam juz po krotce jak sie zgadalysmy, ja jeszcze tylko dodam ze czytalam jej watki na naszym forum ale jakos na poczatku nie skojarzylam a tu taka niespodzianka i okazalo sie ze olahof z forum e-wesele to ta sama olahof z forum w newcastle. Ciesze sie bardzo ze sie ''odnalazlysmy'' bo co prawda tylko po tym co przeczytalam i po mailach  ale jednak stwierdzam ze to swietna dziewczyna i milo miec kogos takiego blisko. Mam nadzieje ze niebawem spotkamy sie na kawe a w przyszlosci bedziemy sie spotykac na spacerkach z coreczkami.#

Demko kochana dzieki za te mile slowa u Oli na watku :) Nie wiedzialam ze az tak mnie lubisz ;) co prawda moglas jeszcze dodac kila cieplych slow.... Zartuje oczywiscie ;) Caluski dla Oliwki :)

Pozdrawiam was wszystkie :)

Offline Oleńka81

• entuzjasta
  • I Would Do Anything, For You Anything..
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #104 dnia: 23 Sierpnia 2007, 18:50 »
ale sliczny brzuch, zgrabny, i bez jednego rozstepa, brawo!!

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #105 dnia: 23 Sierpnia 2007, 23:31 »
Śliczny brzusio masz!!! Ale gdzie te 11 kg się schowało to ja nie wiem   ::)

Jesli chodzi o historie znajomosci z olahof to naprawde to wszystko wyszlo bardzo smiesznie, Ola napisala wam juz po krotce jak sie zgadalysmy, ja jeszcze tylko dodam ze czytalam jej watki na naszym forum ale jakos na poczatku nie skojarzylam a tu taka niespodzianka i okazalo sie ze olahof z forum e-wesele to ta sama olahof z forum w newcastle. Ciesze sie bardzo ze sie ''odnalazlysmy'' bo co prawda tylko po tym co przeczytalam i po mailach  ale jednak stwierdzam ze to swietna dziewczyna i milo miec kogos takiego blisko. Mam nadzieje ze niebawem spotkamy sie na kawe a w przyszlosci bedziemy sie spotykac na spacerkach z coreczkami.#

Chciałam tylko nadmienić, że to o mnie  :taktak: :hahahaha: :brawo_2: :hopsa: :Szczerbaty: :cancan:

Ciesze sie bardzo ze sie ''odnalazlysmy'' bo co prawda tylko po tym co przeczytalam i po mailach  ale jednak stwierdzam ze to swietna dziewczyna i milo miec kogos takiego blisko

hehe uważaj żebyś się nie rozczarowała...  :P żartuję oczywiście  ;D
dziękuję za miłe słowa  :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony:

Demko kochana dzieki za te mile slowa u Oli na watku Smiley Nie wiedzialam ze az tak mnie lubisz Wink co prawda moglas jeszcze dodac kila cieplych slow.... Zartuje oczywiscie Wink Caluski dla Oliwki Smiley

a widzisz ile pozytywnych spraw dzięki mnie, nawet sie dowiedziałaś jak demka cię bardzo lubi  :taktak: :skacza:
żarty oczywiście ;)

Pozdrowionka

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #106 dnia: 24 Sierpnia 2007, 08:15 »
quasia brzusio cudowny  :brawo_2:    taki zgrabniutki i jak dla mnie nie wyglada nawet na 38tc :)

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #107 dnia: 24 Sierpnia 2007, 09:23 »
Kasienko cieszę się, że wszystko u was oki :D I Maja takie ładne imię :serce: Ja też sie piszę na spacerek jak tylko w Polsce będziesz :D Dziekuje za pozdrowienia dla Oliwii :D
Demko kochana dzieki za te mile slowa u Oli na watku :) Nie wiedzialam ze az tak mnie lubisz ;) co prawda moglas jeszcze dodac kila cieplych slow....
to i tak mało :D Mogłabym więcej napisać :D

i cieszę sie, że będziesz i w Angli miała kogos bliskiego z kim na spacerki będziesz mogła sie wyprawiać...A i poród coraz bliżej- nie stresuj sie, chociaz każdy sie stresował, na pewno rozpoznasz, że to TEN moment no i szybko urodzisz...trzeba sie odpowiednio nastawić :D

Buziaczki i pozdrowienia...

Ps. remontów, malowań lepiej nie rób możesz okna umyć :wink: rozumiem, że to wszystko aby przyspieszyć spotkanie z córeczka :serce:

Ps. bardzo prosze o fotkę małej jak sie urodzi...na pewno będzie słodziuchna :skacza:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline quasia

• forumowicz
« Odpowiedź #108 dnia: 25 Sierpnia 2007, 09:08 »
Olkahof musze przyznac ze znajomosc z Toba to narazie same plusy :) Tyle cieplych slow i generalnie naprawde lepszy humorek, ze jest tu ktos taki jak ty i ze nawet z dala od domu, gdzies w innym kraju, zupelnie przypadkiem, a moze nie, moze bylo nam pisane ;) jakos sie ''spotkalysmy''  No ale dosyc tych slodkosci ;) Na porodowke jak sie uda to faktycznie musisz przyjechac bo faktycznie jak nie ty to kto wklei na forum zdjecia Majulki :) Poza tym wiekszosc odwiedzajacych to bedzie rodzina Micka i chociaz bardzo ich lubie ''polski akcent'' bedzie milo widziany.

Olenka81 dzieki za komplement :) No narazie bez rozstepow ale czasami te cholerstwa przychodza w ostatnim momencie... Mam nadzieje ze jednak jakos ich unikne.

Demko ciesze sie ze imie sie podoba bedzie pisane w dokumentach Mya Layla no i nazwisko tatusia Davison. Miala byc Nikola, Emily, nawet o Oliwi Micky wspominal ale zostalo tak i ja sie juz przyzwyczailam. Na spacerek napewno sie wybierzemy, pewno nie jeden. Mi pisanie pracy idzie ojjjjj ciezko, ciagle czytam i podkreslam ale jakos brak mobilizacji do pisania :( Remontow robic juz nie bede OBIECUJE !

No i dlugi weekend czas zaczac :) :) :)

Offline Kasiq

• uzależniony
« Odpowiedź #109 dnia: 25 Sierpnia 2007, 18:51 »
Kasieńko jak to fajnie że odwiedzasz i co jakis czas nam skrobniesz co u Was. Cieszę się przeogromnie że się odnalazłyście z Olą- zawsze to inny kontakt jest- ktoś Cię bardziej rozumie, a nie tak jak w domu cxzy w szpitalu. No i my więcej będziemy wiedzieć :D
Brzunio wygląda super- jesttaki kochany okrąglutki a Malutka napewno się nieźle tam zakopała w śroku że jej na zewnątrz nie widać. A te kilogramy znikną w mig po porodxie- przecież to dzidzia i wody tylko te 11kg. Po prostu przybierasz książkowo i tyle. A rozstępom mówię a kysz z tego ładnego brzusia- napewno nie przyjdą. Mówię Ci. A no i z remontami to nas nie strasz. A pracka poczeka- zobaczysz jak będzie mała to Cię bardziej zmobilizuje do pracy. Ściskam Was mocniutko. Buziaki
z Tobą odeszły anioły...

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #110 dnia: 25 Sierpnia 2007, 19:20 »
Piękne imie wybraliście dla Waszej córeczki :serce: :serce:

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #111 dnia: 26 Sierpnia 2007, 12:25 »
Olkahof musze przyznac ze znajomosc z Toba to narazie same plusy :) Tyle cieplych slow i generalnie naprawde lepszy humorek, ze jest tu ktos taki jak ty i ze nawet z dala od domu, gdzies w innym kraju, zupelnie przypadkiem, a moze nie, moze bylo nam pisane ;) jakos sie ''spotkalysmy''  No ale dosyc tych slodkosci ;) Na porodowke jak sie uda to faktycznie musisz przyjechac bo faktycznie jak nie ty to kto wklei na forum zdjecia Majulki :) Poza tym wiekszosc odwiedzajacych to bedzie rodzina Micka i chociaz bardzo ich lubie ''polski akcent'' bedzie milo widziany.

też tak sobie pomyślałam, żę napewno będzie ci miło jak nie tylko angielscy ludzie Cię odwiedzą... więc zanim urodzisz to musimy się jeszcze spotkać, żebym wiedziała kogo szukać na porodówce w razie co, no chyba że zdjęcie z forum sobie wydrukuje  ;) (a no i vice versa kochana:) )

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #112 dnia: 27 Sierpnia 2007, 09:04 »
no proszę jaki ten świat mały!
fajnie macie!

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #113 dnia: 28 Sierpnia 2007, 13:13 »
Kasia hellooooo co u was po weekendzie??

Offline quasia

• forumowicz
« Odpowiedź #114 dnia: 28 Sierpnia 2007, 13:47 »
Hej dziewczynki :)

Kasiq dzieki za mile slowa i komplementy. Za zaklecie odnosnie rozstepow tez :) Mam nadzieje ze zadziala!
Olkahof dokladnie tak jak napisalas polscy goscie u malutkiej to napewno atrakcja i dla niej i dla mnie. Czasami naprawde mam dosyc ich towarzystwa, rozmow po angielsku, co gorsze z wiekszoscia w przecudnym jezyku (oczywiscie zartuje) geordie !!
Lea ciesze sie ze sie imie podoba, tyle nad nim debatowalismy ale w koncu udalo sie wybrac i ja juz sie bardzo przyzwyczailam :)

Weekend... Hmy bylo roznie! Zaczelo sie nieciekawie bo od kolejnego nieporozumienia z Mickym ale pozniej zrobilo sie calkiem milo. Co prawda na jakies specjalnie szalone weekendy to ja juz nie licze ale bylismy na specerku nad morzem, na zakupach, przepysznej kolacji, wypozyczylismy dvd i nawet dalam sie zaciagnac do pubu na mecz Newcastle- Middlesbrough!

Dzisiaj odwiedzila mnie polozna, w sumie troche niespodziewanie wczoraj zadzwonila ze wolalaby mnie zobaczyc wczsniej niz w piatek (takie byly pierwotne ustalenia) i przyszla dzisiaj. Generalnie jest ok ale po jej pomiarach wyszlo ze dziecko jest mniejsze niz bylo ostatnio i ze serduszko wolniej bije wiec trzeba isc i to skonsultowac. Tak wiec na 15 30 ide na ktg i usg. Napewno bedzie dobrze. ale troche sie denerwuje bo ja mam takie szczescie ze czesto cos jest nietak ale nikt nie wie dlaczego, jaka jest tego przyczyna i co z tym fantem zrobic. Trzymajcie wiec kciuki a wieczorkiem napisze co i jak.

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #115 dnia: 28 Sierpnia 2007, 13:55 »
Trzymam kciuki i tuptam do wieczorka :D :D :D

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #116 dnia: 28 Sierpnia 2007, 14:00 »
Ja w razie co jestem w stalym kontakcie pod telefonem i  Kasia!!!

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #117 dnia: 28 Sierpnia 2007, 14:47 »
czekam na wieści!!

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #118 dnia: 29 Sierpnia 2007, 13:05 »
kasienko mam nadzieję, że nie jest to mocno powazna sprawa...Kurcze troszke mnie zmartwiłaś...Tulam Ciebie mocno...No i na wiesci czekam...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #119 dnia: 29 Sierpnia 2007, 13:14 »
Kasia pisala do mnie wczoraj, ze wszystko jest ok.
Mala wazy juz prawie 3 kg!!!

Tak wiec nie martwcie sie laski, napewno sie wkrotce odezwie i zapoda wiecej szczegolow :D