Autor Wątek: Nasz wyjątkowy dzień coraz bliżej - 25.08.2007  (Przeczytany 16057 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Marcix
  • forumowicz
  • data ślubu: 25 sierpień 2007
Odp: Nasz wyjątkowy dzień coraz bliżej - 25.08.2007
« Odpowiedź #180 dnia: 24 Lipca 2007, 12:10 »
Anusiaaa, Siva---> dzieki serdeczne, faktycznie, swietnie sie bawilam :smile:

Tak sobie pomyslalam, ze chyba zamkne ten moj watek. Oprocz paru wiernych czytelniczek nikt wiecej tu nie zaglada. Wprawdzie nie sadze zebym chorobliwie potrzebowala czyjejs aprobaty albo skupienia na sobie uwagi, ale milo jest jesli ktos mnie czyta, bo pisze to przede wszystkim dla Was, zeby podzielic sie z Wami tym co przezywam itd.

Widocznie nie jest to interesujace, a te forumki, ktore mnie odwiedzaja moge ja odwiedzac w ich watkach.
Chcialam Wam zrobic przyjemnosc i troche sie wczoraj napisalam i nawklejalam, a wiem ze lubicie zdjecia, wiec nie zalowalam.

Ok, teraz sie musze dowiedziec jak skasowac to odliczanko. Moze ktos podpowie?

Offline kobietka
  • maniak
« Odpowiedź #181 dnia: 24 Lipca 2007, 12:28 »
Marcix, kochana dlaczego chcesz skasowac swoje odlicznko??
przyznam sie, ze podczytuje, ale nie piszę- sorki!!
wydaje mi się, że nie ilosc, ale jakośc udzielanych porad, wskazówek czy zwykłęj aprobaty jest wazniejsza od  ilości postów typu: tak, fajnie, zgadzam się ???
każde odliczanko, dla mnie przyszłęj PM jest cenne- podglądam, czytam, wyciągam wnoski i wiele rzeczy czy temató poruszanych w odlicznku jest powodem zastanowienia i rozmów w gronie rodzinnym:)
Nie kasuj więc swojego watku!!!!!!!! :przytul:

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #182 dnia: 24 Lipca 2007, 12:33 »
sie nie wygłupiaj,wracaj tutaj i pisz kochana,wklejaj fotki,przeczytałam to co miałam zaległe i teraz juz się nie uwolnisz od besti  :twisted:,panieński widać był boski,u mnie napewno nikt mi takiego nie zrobi,widać,że bawiliscie się świetnie i te gadzety  :brewki:,powiedz mi ,a majteczki już skonsumowane,czy czekają na miesiąc miodowy????  :brewki: :brewki:,wiem ciekawska jestem  :los:

Offline Marcix
  • forumowicz
« Odpowiedź #183 dnia: 24 Lipca 2007, 13:09 »
Z bielizny dostalam taki pol-gorset, ktory jest za duzy. Chyba sobie skarpetki powsadzam do miseczek  :lol:

A pas do ponczoch jest boski ale jeszcze nie wyprobowany bo dopiero konczy mi sie @.

Epox, nie gadaj na pewno ktos ci zrobi swietny panienski a ty dowiesz sie o tym ostatnia i tak ma byc :ok:

Siostrze mojego M. chyba sie nie podobalo na moim panienskim bo siedziala jakas taka z kwasna mina. Nie wiem, podobno kilka razy stwierdzila, ze ona takiego panienskiego nie miala. Zazdrosc? Nie wiem, ale szkoda, ze niektorzy tak po prostu nie potrafia sie cieszyc cudzym szczesciem.

Offline kobietka
  • maniak
« Odpowiedź #184 dnia: 24 Lipca 2007, 13:14 »
Nic się nie przejmuj głupim gadaniem- taaaaaaaaki panieński ma się tylko raz w zyciu ;D ciesze sie, ze mimo obaw i świadomosci tradycyjnych szkockich zabaw, twój wieczór należał do udanych.
Fajne forki i ta niebiańska, niweinna aureolka ;)

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #185 dnia: 24 Lipca 2007, 13:18 »
no ja bym zazdrosciła  :wink: :los:,ja już Ci zazdroszcze,ale tak pozytywnie,bo to takie miłe jak bliskie osoby skrzykną sie i zrobią cos tylko dla Ciebie tzn. ze jesteś wyjątkowa-ja tak mysle,bo jakbym kogoś tam nie bardzo,to bym się nie wysilała  :razz:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #186 dnia: 24 Lipca 2007, 13:25 »
A czmeu niby ma być odliczanko skasowane :?: Ja protestuję, bo czytam regularnie, ale nie zawsze piszę.
Panieński widać, że super udany  8) i ta aureolka  :Swiety:

Skwaszonymi minami... nie ma co się przejmować, tak jak już napisałaś - szkoda, że niektórzy nie potrafią się cieszyć czyimś szczęściem.

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #187 dnia: 24 Lipca 2007, 21:08 »
Fajowy panienski miałaś :) zazdraszczam. Masz świetnie wyprofilowane brwi Marcix

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
  • data ślubu: 08.2007
« Odpowiedź #188 dnia: 24 Lipca 2007, 21:40 »
Nie zamykaj odliczanka. Jeszcze  nie czas  na to. Zamknąć wątek możesz dopiero po 25.08. Jeśli chodzi o ilość odwiedzających ciebie osób, to i tak masz więcej niż ja. Ale ja jestem gaduła, i nawet jak mojego wątku nikt nie czyta to i tak coś skrobne.

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #189 dnia: 25 Lipca 2007, 10:55 »
Na głupotę nie ma lekarstwa więc się siostrą małżona nie przejmuj - skoro taka jest to niech się kwasi w sosie własnym, na co ona liczyła, że będzie nudno ;D Za dużym gorsetem się też nie stresuj, jeszcze przyjdzie czas na niego ;) a wątek będzie zamknięty po 25 sierpnia i koniec, kropka 8)

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #190 dnia: 25 Lipca 2007, 11:58 »
no dobra mordeczko,Maja dobrze mówi i inne forumki też,więc teraz chwal się,dziel się z nami dalej,co i jak będzie wyglądało  :tupot:

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
« Odpowiedź #191 dnia: 25 Lipca 2007, 13:25 »
Nie daruję jak zamkniesz wątek bo ja go bardzo lubię czytać.
Wieczór panieński miałaś bombowy, ja też marzyłam o takich uszkach króliczych ale nikt o tym nie pomyślał, :D zresztą nie wiem czy takie rzeczy można dostać w Polsce.
muszę jeszcze napisać , że jesteś bardzo ładną dziewczyną, masz świetny typ urody: ciemne włoski i oczy, zawsze tak chciałam wyglądać, eh ;)

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #192 dnia: 25 Lipca 2007, 13:28 »
Marta.. Słonko.. Bo się obrazimy..

A przyszłą bratową to się nie przejmuj Kochanie :przytul:

A jaaa nieedłuuuugo spotkam się z Martusią :D :skacza:

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
« Odpowiedź #193 dnia: 26 Lipca 2007, 14:06 »
Martusiu, wiesz już którego będziecie w domku? :skacza:

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #194 dnia: 26 Lipca 2007, 14:09 »
No nie olewaj nas kobieto.
Stanowczo protestuje. Nie zamykaj wąteczka

Offline Marcix
  • forumowicz
« Odpowiedź #195 dnia: 26 Lipca 2007, 14:59 »
No dobra, przekonalyscie mnie :ok: Nawet nie wiedzialam, ze mam tyle krypto readers'ow:-) Bardzo milo mi sie zrobilo, wiec wytrzymam do konca, a teraz juz zacznie robic sie goraco :Olaboga: :brewki:

Dziewczyny, dzieki za komplementy.  :uscisk: Wprawdzie ja nie uwazam ze jestem ladna, ale przynajmniej Gosiaczkowi moje  brwi sie podobaja :lol: Zawsze chcialam miec takie cieniutkie, filmowe, i zawsze je bez sensu wyskubywalam, az w koncu stwierdzilam ze zapuszcze i zrobie porzadek za pomoca pani kosmetyczki.

Najbardziej nie podoba mi sie we mnie moj podbrodek, ktory odziedziczylam po babci i mamie. Niby jestem szczupla, w miare dluga szyje, ale podbrodek mam taki jakby za krotki i robi sie z tego taki zwis, jakbym miala podwojny.

I glupio wychodze na zdjeciach  :mrgreen:

Metus, przyjezdzamy 12 sierpnia w niedziele po poludniu. Przyslij mi na priva jakis kontakt telefoniczny do ciebie, a ja ci odesle swoj.

Siva---> tak jest :ok: juz sie slucham i nie marudze :grin:

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #196 dnia: 26 Lipca 2007, 15:01 »
Hop,hop,gdzie się ukryasz? hallllllllllllllllooooooooooooooooooooooooooooooo to jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Epoxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ps. no odezwałaś się akurat jak pisałam,więc postanowiłam wysłać  :los:

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
« Odpowiedź #197 dnia: 26 Lipca 2007, 15:17 »
No, Martusia przywrócona do proządku :D

A tel. idzie na priva :D

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #198 dnia: 26 Lipca 2007, 16:21 »
No nareszcie. No to pisz, jak tam na 30 dni przed?? ja miałam dziś okropny sen dotyczący przymiarki sukni. brrrrr. A to wszystko dlatego ze nie mam butów. ale jeszcze 11 dni i wyjeżdżamy.

Offline Marcix
  • forumowicz
« Odpowiedź #199 dnia: 27 Lipca 2007, 10:58 »
29     29      29      29...................!!!!!!!!!! 

Juz dwojeczka przed odliczankiem  :brawo_2: Ale ten czas leci. Ostatnio wzielam sie za spisywanie, co musimy zrobic po przyjezdzie zeby o niczym nie zapomniec. Przede wszystkim garniak dla Matiego no i caly rynsztunek. Musze zaraz zadzwonic do salonu i przypomniec sie z welonem i butami. Diadem w drodze z Hong Kongu  :grin: Koniecznie odezwac sie do mojego kolegi dentysty coby mi wybielil zabki no i zaprosic do kosciolka na slub  :mrgreen:

Poza tym na glowie mamy jeszcze przed wyjazdem zakup niezbednych mebli do mieszkanka, bo siostra Mata z mezem sie przeprowadza do swojego mieszkania i zabiera swoje rzeczy, a zaraz po slubie przyjezdzamy do Szkocji z moimi rodzicami wiec chcialabym aby wszystko juz bylo gotowe na  nasz przyjazd. Szkoda tylko ze czekali z ta decyzja az do ostatniego miesiaca. Ale nie bede sie rozpisywac na ten temat bo to bardziej skomplikowana sprawa. W kazdym razie pojdzie jakies 500 funtow. Chcemy tez kupic aparat fotograficzny przed wyjazdem do Polski, to jakies kolejne 200. Chcemy miec juz swoj aparacik na weselu.

Metus, Siva -----> a Wy jak sie czujecie 29 dni przed?  ;D

« Ostatnia zmiana: 27 Lipca 2007, 11:00 wysłana przez Marcix »

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
« Odpowiedź #200 dnia: 27 Lipca 2007, 11:18 »
Ja się czuję dziwnie :D

Najgorsze jest to, że niby tak niedaleko, a jeszcze za wcześnie, żeby coś załatwiać.
Trochę się już niecierpliwię..

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #201 dnia: 27 Lipca 2007, 14:38 »
Kobito dobrze że mi przypomniałaś, muszę  zadzwonić do salonu czy suknia już jest.  29 dni przed, jak ty- segreguję sobie sprawy do załatwienia po przyjeździe do Pl.  A ile kosztuje  wybielanie ząbków? bo zaczełam o tym myśleć.

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
« Odpowiedź #202 dnia: 27 Lipca 2007, 15:03 »
oooo. Właśnie Martuś - ile kosztuje wybielanie zabków? :D

Offline Marcix
  • forumowicz
« Odpowiedź #203 dnia: 27 Lipca 2007, 15:33 »
Oj dziewczynki, nie pamietam dokladnie, bo wybielanie zabkow robilam rok temu przed wyjazdem do Szkocji i to w dodatku w niezbyt tanim miejscu. Jesli dobrze pamietam to bylo okolo 400 zl, ale tez nie jestem pewna czy metoda, ktora mi wybielano nie byla drozsza. Otoz sa 2 metody, pierwsza trwa 2 tygodnie i naklada sie szyne zrobiona przez dentyste codziennie na iles tam czasu. Potem jeszcze utrwalanie sie koloru trwa okolo tygodnia, tzn moga sie wybielic bardziej juz po tym jak sie tej szyny nie zaklada.

Druga metoda, ta na ktora ja sie zdecydowalam, bo mialam niezbyt duzo czasu, to metoda jednowizytowa. Wybiela sie zabki w gabinecie, lezac przez godzine ze specjalnym preparatem na zebach. Najpierw zabezpiecz sie dziasla specjalnym zelem i sie go utwardza lampa, potem naklada sie preparat wybielajacy, kilka razy w ciagu godziny. To co moge powiedziec to na pewno szybsza metoda ale ma tez minusy. Otoz, jest to bardzo meczace i niewygodne bo ma sie w buzi przez godzine specjalnie rozszerzajaca wkladke, plus do tego podkladke zabezpieczajaca jezyk. Nie wolno dotykac preparatu jezykiem co jest dosc ciezkie bo wiadomo ze jezyk czasem zyje wlasnym zyciem, zwlaszcza jak tak dlugo sie siedzi na fotelu  ;D

Mniej wiecej w polowie zabiegu zaczynaja bolec zeby. Bola tak, jakby na bardzo wrazliwe szkliwo lac sok z cytryny. Jednak mozna wytrzymac. Efekt widac od razu, ale tak jak w przypadku wybielania dwutygodniowego w ciagu tygodnia barwa jeszcze moze sie nieznacznie zmienic. Wystarcza na okolo 2-3 lata, zaleznie od tego czy pije sie duzo napojow barwiacych i czy sie pali papierosy.

Ja tam nie narzekalam, bo czego sie nie robi zeby wygladac pieknie ;D Tym razem wystarczy chyba tylko poprawka czyli moze jakas pasta, albo to dwutygodniowa kuracja :)

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #204 dnia: 27 Lipca 2007, 17:38 »
Chyba  zaczynam myśleć o tym poważnie. Ale wolałabym tą szybciutką metodę, bo tamtą dłuższą nie zdążyłabym.

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
« Odpowiedź #205 dnia: 29 Lipca 2007, 18:09 »
Chyba  zaczynam myśleć o tym poważnie. Ale wolałabym tą szybciutką metodę, bo tamtą dłuższą nie zdążyłabym.
Ja jestem zapisana na jutro właśnie na tą szybsza metodę ,to dam znać co z tego wyniknie ;)

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #206 dnia: 4 Sierpnia 2007, 11:34 »
hop,hoppppp gdzie jesteś? co słychać? myślałaś,że zakopiesz wąteczek? nic z tego,ja tutaj nadal zaglądam  :los: :luzak:

Offline Marcix
  • forumowicz
« Odpowiedź #207 dnia: 4 Sierpnia 2007, 12:18 »
Och ty Bestio, znalazłaś mnie  :mrgreen:
Właśnie zamówiliśmy tablice rejestracyjne na ślubny samochodzik i figurkę na tort :brawo_2:
A dzisiaj mój Mati ma kawalerskie  :wink: Dość nietypowo, bo w 80% brałam udział w przygotowywaniach, ale na razie nic nie napiszę, żeby w razie czego nic się nie wydało  :mrgreen:

Nie mogę uwierzyć, że już za tydzień w niedzielę będziemy w domku :brawo_2: i że już za 21 dni staniemy przed ołtarzem  :hopsa:

Wczoraj wysłałam już DJ'owi listę przebojów, przy których chcielibyśmy się bawić na weselu. W salonie suknia, welon i buty już na mnie czekają.
A dzisiaj przyszło biureczko dla mojego Mata, bo jak pisałam wcześniej siostra Mata z mężem zabierają swoje rzeczy i parę rzeczy trzeba było dość szybko zakupić, jeszcze przed wyjazdem bo wracamy z moimi rodzicami i nie chcieliśmy ich przyjmować wśród pustych ścian.

Epox, a jak u Ciebie nastrój? :brewki: :grin:

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #208 dnia: 4 Sierpnia 2007, 12:38 »
 :skacza: znalazłam,znalazłam........ :luzak:  kochana ja tu widze tyle spraw załatwionych,a Ty nic nie piszesz,gratuluje tablic i figurki,może fotki zapodasz,wiesz bo my fotożercy jesteśmy i chętnie oglądamy  :brewki: :los:

mój nastrój spokojny,dzisiaj dzień miłego lenistwa,szyje tylko małe dekoracje na krzesła-kwiatek plus wstążka,robie pranie i czytam co tam u kogo słychać,no i wieczorem idziemy z moim do knajpki posiedzieć i wypić piwko,ogólnie to brak stresu,jedyny jaki miałam,to bałam się,że nie załatwie autobusu na przewóz gości,ale udało sie i wczoraj spisałam umowe

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #209 dnia: 4 Sierpnia 2007, 16:07 »
Marcix trzymaj się kobito. Ja w poniedziałek śmigam do domku, pewnie nie będę miała czasu zaglądać na forum  :'(  
Jestem pewna, ze dmy radę , Ty i ja załatwić wszystko. i 25.08 będzie cudownym dniem, taki jak każda z nas z osobna sobie wymarzyła. papa.