Szalejcie, szalejcie

Mam nadzieję, że Wam zasmakuje

tylko trzeba dobrze-ostro mięsko doprawić..wtedy tak muska podniebienie....mniam....
Wiecie wczoraj poczułam się jakbym była wyrodna matką, która chce skrzywdzić swoje dziecko...Chce by cierpiało....nie spałam pół nocy rozmyslając o swoim postepowaniu...
Kurcze ja chce dla swojego dziecka jak najlepiej, myślę o urozmaicaniu diety, żeby nieczego jej nie brakowało, bo moje mleczko przestała jeśc dośc wcześnie...Nie chcę aby miała jakieś niedobory, lub żeby chorowała...Wszystko co robię czynię z głębi serca...i pragne tylko dobra dla córeczki...
A wiecie jak to jest, kidy wiekszośc ma inne zdanie niz Ty sama...załamka...głupie mysli...poddenerwowanie, zarzucanie sobie nie wiem czego...
Napisałam tez do Hippa bo te słoiczki tez Niunia wcina...zobaczymy co napiszą...
Antalis a Ty o co pytałaś, ja o te napisy na słoiczkach, czy po 4 miesiącu oznacza od 5 miesiąca...no i co z tym mięskiem...Czekam na wieści niecierpliwie...
Oliwka będzie jadła to, co do tej pory....czekam na odpowiedź i dalej będę jej wprowadzała nowości...teraz mały przestój...
Ja nie chcę się chwalić, że moje dziecko już je to i tamto, nie chcę się wywyższać, ja taka nie jestem...A poczułam się jakbym była ponad wszystko...Wiem, że każde dziecko jest inne i że każde inaczej reaguje na nowości... Moja Niunia nie ma problemów, uczuleń także dziekuję za to Bogu

Nie wprowadzam jej tez wszystkiego na raz- raz jest to nowy owoc, innym razem warzywko a innym razem soczek...sprawdzam jak sie po tym czuje i wtedy dopiero podaje nowe smaki...Nie jestem wyrodna matką...Doi tej pory nawet tak nie myślałam, ale po tym mięsku....
Dziekuję za wszystkie słowa i te mnie pocieszające jak i te krytykujące- lepije zastanowić się ze sto razy niż zrobić nieświadomie krzywdę... Cenię sobie Was i Wasze rady- io to baaaardzo

Dlatego dziekuję WAM WSZYTSKIM

Martuś, Elu Wam za słowa krytyki i zasianie ziarnka niepewności
Olu, Maju Wam za dobre słowa...podnoszą mnie na duchu...
Antalis dziekuję za zainteresowanie moja sprawą