Wczoraj juz sił nie miałam, więc foty wklejam teraz:

Jak juz pisałam z soboty na niedzielę bylismy z paczką przyjaciół na dyskotece w Club 77...powiem szczerze, że muzyka rewelacyjna, klimat ok, nie ma szesnastek (wstep od 22 lat), tylko jeden ogromny minus- maluski parkiet i nie ma miejsca na tance

Mimo wszystko wybawilismy sie za wszystkie czasy

W końcu pierwsze balety od czasów ciąży jeszcze

Oliwka w tym czasie została z moją mamą i smacznie sobie spała... Jak wrócuilismy troche się rozbudziła i poerwszy raz od niepamietnych czasów zaządała mleczka

Wypiła je ok 2:00 i mamuisa poszła spać, dobrze, że moja mama nocowała bo oliwka wstała o 6:00 rano i juz nie szła spać...Zjadąła 40 ml mleczka i nie chciała...mama odstawiła je na bok i po pół godzinie chciała dać, ale Oliwka darła się a nie piła...wstałam więc zrobiłam ciepłą kaszkę z owocami i zdjadła ja błyskawicznie...Mama nie wiedziała, że mała królewna nie je chłodnego, letniego mleczka...musi byc ciepłe i już, tak sama zreszta zupka...
Wczoraj pierwszy raz zrobiłam Oliwce zupke warzywną

Troszke posoliłam, troszke posłodziłam, zmiksowałam dodałam kleik ryzowy i Mała zjadła całą porcję chętnie otwierając buźkę

Jestem taka zadowolona

Jeszcze troszke i zacznę gotować zupki z mięskiem

Wczoraj z kuzynka Oliwka była na placu zabaw

Pohustała sie troszkę na koniku, zjechała kilka razy ze slizgawki...jajku jak ona sie śmiała, ale Mama gapa nie wzięła komórki i aparatu

Trzeba więc wyprawę powtórzyć

Dzisiaj w nocy Oliwka marudziła...Poszła spac o 20:00 zjadłszy uprzednio Bebiko 2GR, obudziła się jeszcze przed północą i strasznie marudziła, zrobiłam więc mleczko o o północy Mała zjadła...Spała chwilkę i o 5:00 znowu pobudka, marudzenie, lekki płacz, znowu mleczko i wstała o 6:00 wzięłam ja do nas, przysypiała i marudziła na zmianę...Jestem spiąca...A teraz Maluszek budzuje w łóżeczku, bawi sie zabawkami i spiewa sobie

Mamusia zaraz idzie robić zupkę, tym razem na dwa dni i przygotuje szaszłyczki na obiadek dla nas...Dobrze, że jest słoneczko to spacerek przynajmniej bedzie przyjemny