Martus ja sie nie gniewam, nie chcę niczego przyspieszać, pomyslałam, tylko, że skoro mozna i lekarze tez mówią, że można to dlaczego nie podać

Ja nie należę do tych matek, które dałyby swojemu dziecko coś czego nie wolno, tylko po to, aby sie chwalić...Nie chce, aby przez MOJE decyzje cierpiało DZIECKO

Do tego mi daleko...
Jeżeli chodzi o minimalna granicę wieku, cóż wszystkie słoiczki są robione zgodnie z zaleceniami, radami, badaniami Instytutu Matki i Dziecka...tam sztab ekspertów twierdzi, że mozna...już w 6 miesiącu, czyli, gdy dziecko ma 5 miesięcy i 1 dzień...czyli nic wczesniej nie będę podawała...
Tak tylko...
Jeżeli chodzi o danie z drobiu to może przepis na Indyczka ze zdjęcia
Pierś z indyka kroimy w cienkie plastry, przyprawiamy solą, pieprzem, przyprawa do grilla i smażymy na grillu (ja robiłam na elektrycznym), Kroimy kapuste pekińską na cienkie paseczki, usypujemy z nich kupke na środku talerza, na to kładziemy z syropu: mandarynke, brzoskwinie, ananasa... Talerz dekorujemy pomarańczką, obok przygotowujemy sos vinegre, do którego dodajemy troszke cukru... Obok fryteczki, mozna tez zrobić do tego Grzaneczki z czosnkiem i serkiem

pyyyyyyyycha