Jeszcze raz bardzo dziękuję za życzenia dla Miesia :serce:U nas wszystko dobrze, ja wpadłam tylko na chwilkę ponieważ całe dnie spędzamy w parku na spacerkach wykorzystując śliczną pogodę

Rzadko w Irlandii jest po 21 stopni więc trzeba korzystac z pogody

Mieliśmy również gości i jeszcze czeka mnie generalne sprzątanie domu z myciem okien i praniem firanek

Ale z Miesiem to mi idzie to sprzątanie bardzo wolno... mąż pracuje cały dzień więc nie mam z kim zostawic Miesia i muszę sobie jakoś radzic sama...
Zakupiłam nową spacerówkę dla Mieszka firmy X-lander model XA:

Kolor niebieski.
Przedstawiamy kolejny wózek z serii X Lander Model XA to komfortowy wózek czterokołowy. Wyróżnia go bardzo nowoczesna stylistyka i bogate wyposażenie. Dobrej jakości materiały, wiele pomysłowych rozwiązań, stosunkowo mała waga wózka, "ciepła" tapicerka, którą można z łatwością zdjąć to tylko niektóre zalety tego wózka. Istnieje możliwość dokupienia gondoli dla noworodka oraz fotelika samochodowego z możliwością zamontowania na stelażu wózka. Z tego powodu można korzystać z wózka od chwili narodzin dziecka aż do momentu, kiedy już wózek nie będzie potrzebny.
Charakterystyka wózka:
rama wykonana z lekkich stopów
pasek do spinania po złożeniu wózka
pompowane koła
koła przednie obrotowe z możliwością blokowania
pojemny kosz na zakupy
dodatkowe kieszonki na budce i z tyłu oparcia
zespolony hamulec na tylną oś
miękka raczka
regulacja wysokości rączki
płynna regulacja pochylenia oparcia
regulacja podnóżka