0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ja mam te walizki, były dwie sztuki. Spisały się na medal, są bardzo lekkie, pakowne i bardzo dobrze się nimi kieruje Nie popękały, nic się nie połamało - same plusy, a trochę się obawiałam marketowych
Cytat: gagatka w 25 Lipca 2014, 12:34Cytat: Aleksandra 666 w 25 Lipca 2014, 07:45Cytat: gagatka w 24 Lipca 2014, 23:50Była, była już nie raz i ma nadzieję, że jeszcze kiedyś pojedzie A była na jakichś zabiegach ? Może coś polecić ? Taaaa... głównie moczenie doopki w jacuzzi, bo starsza dzieciarnia całymi dniami by się taplała w basenie, więc matka z najmłodszą w cieplejszej wodzie (37o) siedziała. A jak już wyrwałam czas dla siebie to standardowo oczyszczanie twarzy, pedicure spa, manicure spa i jakiś czas temu masaż pleców w wersji klasycznej, bo jakieś tam bambusowe wynalazki mnie nie kręcą Wszystko co wymieniłam polecam! Masaż też bym chciała i właśnie jakieś "wynalazki", coś czego "normalnie" bym nie wzięła, dlatego liczyłam że mi coś podpowiesz Jadę bez "familiady" więc liczę że dłuuuugo stamtąd nie wyjdę
Cytat: Aleksandra 666 w 25 Lipca 2014, 07:45Cytat: gagatka w 24 Lipca 2014, 23:50Była, była już nie raz i ma nadzieję, że jeszcze kiedyś pojedzie A była na jakichś zabiegach ? Może coś polecić ? Taaaa... głównie moczenie doopki w jacuzzi, bo starsza dzieciarnia całymi dniami by się taplała w basenie, więc matka z najmłodszą w cieplejszej wodzie (37o) siedziała. A jak już wyrwałam czas dla siebie to standardowo oczyszczanie twarzy, pedicure spa, manicure spa i jakiś czas temu masaż pleców w wersji klasycznej, bo jakieś tam bambusowe wynalazki mnie nie kręcą Wszystko co wymieniłam polecam!
Cytat: gagatka w 24 Lipca 2014, 23:50Była, była już nie raz i ma nadzieję, że jeszcze kiedyś pojedzie A była na jakichś zabiegach ? Może coś polecić ?
Była, była już nie raz i ma nadzieję, że jeszcze kiedyś pojedzie
jak juz wczesniej wspomnialam Diva spa w kolobrzegu. polecam naprawde warto, choc ze spa nie korzystalam...
"Dobźe, dobźe" Ty to jesteś dobra żona
tajemnica zawodowa
Co warto zobaczyc w Bułgarii? Co tam mozna fajnego robic ?
a głównie to trzeba wypoczywać...my się lubimy szwendać...czyli cały dzień łazić....zaglądać...łazić...nasze dzieci mniej, ale nie mają wyjścia [/color]
Bilety zakupione Lecimy do Burgas, miejsce docelowe Nessebar
Loonka ja to bym mogła wracac na chwile - zrobic pranie, przepakowac się, spotkac z rodzinką, zaliczyc imprezke i dalej w podróz