A znacie/ widzialyscie ten wózek? http://allegro.pl/bebetto-rainbow-wozek-spacerowy-kol-2015-gratis-i5408299082.html
Edzia, moje dwie bliskie koleżanki są zdecydowane na stokke, ale na dwa różne modele. Jeden z nich wg mnie świetny - stokke trailz.
Edzia ja mam stokke xplory, to powiem Ci , że prowadzenie jest rewelacyjne , składanie też szybko , jedyne co mnie wkurza to barjerka ,która jest przykręcona na śrubki zamiast na jakiś zatrzask ,ale tu widzę nie ma chyba barjerki więc luzik moze to być na plus i na minus . ale fajnie ten stokke wygląda (mnie to się juz nie opłaca zmieniać )
Edzia, moje dwie bliskie koleżanki są zdecydowane na stokke, ale na dwa różne modele. Jeden z nich wg mnie świetny - stokke trailz.Kasiu, ja polecam moją torbę (abc design), ale ona przekracza lekko twój budżet.Z pinkieshop mam zapisany śpiworek i mufkę
Cytat: justyna85 w 2 Czerwca 2015, 20:51Edzia ja mam stokke xplory, to powiem Ci , że prowadzenie jest rewelacyjne , składanie też szybko , jedyne co mnie wkurza to barjerka ,która jest przykręcona na śrubki zamiast na jakiś zatrzask ,ale tu widzę nie ma chyba barjerki więc luzik moze to być na plus i na minus . ale fajnie ten stokke wygląda (mnie to się juz nie opłaca zmieniać )A od kiedy (najwczesniej) mozna juz klasc dziecko do takiego wozka?Wystarczajaco sie rozklada czy szukac bardziej plasko?