Polecam salon Madonna na Konskim Kieracie, piekne suknie w rozsądnych cenach, do tego ciekawe dodatki, ktore uzupelnia slubny image
mila obsluga, piekny salon i dobra kawa
polecammm 
p.s. zapomniałam ze juz polecalam 
Tak jak niektóre dziewczyny zachwycona byłam sukniami La Sposa i też szukałam ich w większości salonów. Gdy nie znalazłam sukni tej firmy i wybranego wzoru który mogłabym przymierzyć, swoje poszukiwania skupiłam na kroju, fasonie i koniecznie pięknej koronce.
Trafiłam do nowego wówczas salonu
MADONNA ul. Koński Kierat 13 róg Plac Orła Białego.
Salon jest bardzo elegancki w stylu Glamour, a Pani Kasia i pani Monika są bardzo cierpliwe, pomocne i z chęcią przynoszą kolejne suknie, bo chcą by klientka wyszła z salonu z wymarzoną suknią szczęśliwa i zadowolona. Konsultantka Pani Kasia jest bardzo obiektywną osobą, przede wszystkim słucha klientki i jej wyobrażeń o wymarzonej sukni. Przymierzyłam 2 suknie, gdy nadal to nie była ta jedyna, opisałam wymarzony krój -fason którego poszukuję a konsultantka przyniosła mi 3 suknie do zmierzenia. Wśród nich był mój ideał z firmy Sposabella, który zakupiłam w czerwcu 2015.
W salonie mogłam konsultować zakup kilkakrotnie z rodziną i przyjaciółką w miłej atmosferze popijając pyszną kawę.
Wszystkim Pannom Młodym polecam ten salon, ze względu na szeroki asortyment pięknie zdobionych sukien o nowoczesnym kroju - innych niż w większości salonów, niepowtarzalnych, możliwość doboru obuwia i welonu do sukni, możliwość poprawek krawieckich wliczonych w cenę sukni, fajną atmosferę i kompetentne konsultantki: Panią Kasię i Panią Monikę -krawcową, która spełnia marzenia i na miejscu dopasowuje fason do figury

Pozdrawiam Marta