Autor Wątek: Tylunia zaczela odliczac  (Przeczytany 82442 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline złotko

• entuzjasta
Odp: Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #1260 dnia: 4 Czerwca 2007, 10:07 »
tyluniu!
olej to cieplym moczem, jesli ktoś zachowuje sie na poziomie rozkapryszonego gówniarza to nie jest wart, aby przejmowac sie jego obecnością,
pomysl: zwolni sie miejsce:

są dwa wyjscia
pierwsze; fajnie! pare stów w kieszonce
drugie; zapros jakąś koleżankę, kumpla, kogoś kto to bez watpienia doceni i poczuje sie zaszczycony zaproszeniem, a kto ze względów, czesto finansowych właśnie nie mogł byc zaproszony.
Sama najlepiej wiesz, że nie sposób zaprosić wszystkich. :-\

"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #1261 dnia: 4 Czerwca 2007, 10:54 »
Właśnie, Złotko dobrze mówi!
JA na miejsce tych, którzy zrezygnowali, zaprosiłabym osoby, których nie mogłam na początku zaprosić z przyczyn finansowych. Wiem, że to może głupio wyglądać - ale ja na miejscu takiego znajomego, cieszyłabym się, że mogę z Wami przeżywać ten tak wspaniały dzień!

A ile w sumie osób potwierdziło swoją nieobecność?

Offline **sloneczko**

• maniak
  • data ślubu: 02-05-2007
« Odpowiedź #1262 dnia: 4 Czerwca 2007, 12:59 »
 :przytul: tyle mogę jedynie zrobić.

Ale pomysł z zaproszeniem innych osób, których nie braliście początkowo pod uwagę jest jak najbardziej trafiony, więc może warto by o tym pomyśleć.

hmm co do tych wymówek - uważam, że najlepiej komuś otwarcie powiedzieć co i jak, a nie walić ściemę  :ban: tyle, że ja np podczas całych studiów tylko raz miałam ostatni egzamin przed 30 czerwca, zazwyczaj kończyliśmy sesję w lipcu (no chyba, że ktoś nie zdał), a na II roku miałam ostatni zjazd na uczelni 25 lipca!! gdybyśmy go jakoś nie poprzesuwali to skończylibyśmy sesję w połowie sierpnia. Także może rzeczywiście ktoś ma jakiś egzamin......

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1263 dnia: 4 Czerwca 2007, 16:32 »
A tak wracając do egzaminów w lipcu!
To ja np. mam sesję 13-15 lipca :) bo wtedy mam zjazd :)

Trzymaj się :p

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #1264 dnia: 4 Czerwca 2007, 18:38 »
Tyluniu ja też będę zapraszała osoby z listy rezerwowej jak ktoś mi da znać że nie przyjdzie na wesele.

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #1265 dnia: 4 Czerwca 2007, 19:14 »
no ja rozumiem ze moze sie trafic egzamin w lipcu ale nie 20 osobom  ??? ??? ??? w jednym czasie :-\ nie to nie wiecie macie racje ;D tylko ze chyba zaprosilismy juz wszyskich co chcielismy bo bralismy pod uwage ze ktos odmowi...spoko moja rodzinka dopisala...szkoda mi Rysika bo to glownie od niego odmawiaja :-\ :-\ :-\
i wiecie jak ktos ma zajefajne mieszkanko extra samochod i mowi ze nie ma kasy :'( :'( :'( to Rysikowi jest przykro... >:( >:( >:(
oki juz nie marudze
Kllusienko dziekujemy za pozrowienia dla mamusi  ;D ;D ;D bardzo zaluje ze nie moglam z Wami byc :-\ niestety nasz autobus nie jechal przez Gryfino :-\ :-\ :-\

ps. wlasnei dzis oddalismy 2 prace ktore beda nam zaliczaly przedmiot czyli jutro zakoncze studia...i zostanie tylko napisanie i obrona pracy mgr.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Napisane: Czerwiec 04, 2007, 19:12:02
aaaaa no i najwazniejsze dzisiaj spisalismy protkół  :D :D :D :D fajnie było ;D ;D

Offline asiaItomek

• zapaleniec
  • data ślubu: 21.07.2007
« Odpowiedź #1266 dnia: 4 Czerwca 2007, 19:17 »
Syla, nie martw się, będą Ci najważniejsi, Ci którym naprawdę zależy aby być z Tobą (Wami  właściwie) w tym dniu.

Żeby nie pozdawali tych egzaminów, a kysz, a kysz..........teraz nie zdadzą :)
A Ci co kasy "nie mają" to przesadzeni są.
Ty masz być szczęśliwa i olej ich wszystkich!!!
No i po studiach... hihi.... gratuluję, zabieraj się za mgr. :-*
Asia i Tomek

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1267 dnia: 4 Czerwca 2007, 19:23 »
dziekuje Asiu  ;D ja mam ich gdzies tylko zeby Rysik nie byl smutny tego dnia...zreszta on zna wszystkich moich znajomych wiec nie bedzie problemu i rodzinke tez zna ;D

a wiecie bo ja moge miec obrone w lipcu b0o u nas sa do 15 wiec musze w srode pogadac z Panem Promotorem Dziekanem- niezla szycha co ;D ;D

w ogole to ostatnio zyjemy w takim biegu ze wystarczy mi 3 sekundy i zasypiam ;D
wiecie ciesze sie bardzo bo..wczoraj wyslalal esy do 3 zapominalskich osob o potwierdzenie przybycia i wszyscy potwierdzili  ;D ;D ;D ;D hura hura hura  ;D ;D ;D

ps. na slubie bedzie moj byly-niedoszly z dziewczyna...ciekawa jestem jak to bedzie teraz sie przyjaznimy wczesniej byl maly kryzys bo ukrywal z 4 miesiace ze ma kogos wiecie....rano z nia wieczorem ze mna..eee stre dzieje...ale ciesze sie ze bedzie... ja jestem z Rysikiem juz ponad 3 lata a oni chyba z 5 lat i widzialam ja RAZ ;D ;D ;D eeeeeeeee fajnie bedzie ;D ;D ;D ;D

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1268 dnia: 4 Czerwca 2007, 20:56 »
Podziwiam, że zapraszasz swojego byłego!
Ja się przyjaźnię z Robertem (chyba słowo przyjaźń - to za mocne słowo), jednak nie zaproszę Go na swoje wesele. Tak samo, jak nie chciałabym, aby mój Piotrek zapraszał swoją byłą!

Dlatego Wielki podziw dla Ciebie :)

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1269 dnia: 4 Czerwca 2007, 21:06 »
dzieki Aniu ale ja jakos tak na to nie patrze nigdy nie bylismy tak naprawde ze soba wiec luzik ;D ;D
Rysik troszke pokrecil nosemi fajnie mnie zapytal...no ale tanczyc to chyba z toba nie bedzie.... :P :P :P hehe powiedzialam mu ze luzik jak ja z nim zatanze to on moze z D dziewczyna ;D ;D

ps. a Robert u mnie tez bedzie ;D

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #1270 dnia: 4 Czerwca 2007, 22:10 »
Tyluniu, ja to będę musiała tańcować z byłym mężem

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1271 dnia: 4 Czerwca 2007, 22:15 »
no z tym juz u nie byloby gorzej :-\ ;D ;D

a wracajac do ksiedza to jak zobaczyl ze mamy juz zrobiona poradnie to powiedzial...o widze ze juz przezyliscie spotkania z pania D. a my tak a on na to i i wytrzymaliscie te wszystkie smieszne rzeczy ktore mowila...to juz z gorki ;D ;D

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #1272 dnia: 5 Czerwca 2007, 08:15 »
Tylunia gratuluje spiania portokołu :)
A co do gosci - nie przejmucie się  :przytul:- to oni stracą  ;)

Kurcze nam jescz ezostało odbera ckwitek z zapowiedzi -i odebranie licencji, potem delgacji wrrrrrr.... ehh :) Ale damy Rade :)

No i powdzenia z Panem Promotorem-Dziekanem  :ok:

Offline złotko

• entuzjasta
« Odpowiedź #1273 dnia: 5 Czerwca 2007, 11:23 »
a ja tyluniu wiem ze bedzie wszystko git!!!
trzymaj się
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #1274 dnia: 5 Czerwca 2007, 13:56 »
Tyluniu nie wierz swoim gościom, ze wszyscy mają egzamin akurat 7 lipca, wiem z pewnego źródła, że wszystkie egzaminy w tym kraju odbywają się akurat 30 czerwca :hahaha:

Nam ze 20 osób właśnie taki powód podało odmawiając :hahaha:

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #1275 dnia: 5 Czerwca 2007, 14:21 »
kurcze jakos w tym roku taka moda z egzaminami..heheh.... u nas na topie był tez "bra kasy - to rozumie choc nie wymagam by mi wszyscy w koperte wkladali cały swoj majątek, ale jednak koszt to juz jest samo to że ludzie musza sie ubrac i dojechac, potem było np to ze ktos ma male dziecko lub pilnuje innego dziecka (tak akurat w tym dniu :) ) albo też hicior - hehe inne wesele w tym czasie.

no ale bylo w sumie zaproszonych 140 osób i ja cichutko sie modliłam by ktoś odmówił bo taka liczba mnie przerażała. teraz wygląda na to że zamkniemy lste na około 100 osobach :)

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #1276 dnia: 5 Czerwca 2007, 16:18 »
Ech.
Ja bym chciała, żeby 20 osób odmówiło.
Co prawda jeszcze nawet zaproszeń nie rozdaliśmy, ale jak na razie moja rodzina dzielnie przytakuje..

Gratuluję finiszu studiów :DD

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1277 dnia: 6 Czerwca 2007, 00:33 »
met ja tez liczylam sie ze czesc odmowi ale dlaczego prawie wszyscy od R ::)

Ewelina widze ze teraz kazdy powid jest dobry hehe
Gemini popatrz popatrz a ja myslalam ze te egzaminy 7 to tez przez date dawaj zaminimy sie goscmi i twoi po egzaminie pojda do mnie a moi do Ciebie ;D ;D ;D

dziekuje zlotko  :D

Vall ja tez nie wiem jak ogarne ten kosciół :o

ps. pisalam o tym w watku o oplaniu na zimno air brush ale nikt mi nie odpowiedzial :D co trzeba zrobic zeby nie bylo smug plam...tet pisala cos o pachach zeby nie bylo zaciekow pod pachami i o peelingu tylko ze ja...nigdy nie robilam peelingu bo jestem solaryjna i zwsze szkoda mi bylo mojej opalonej skorki ;D ;D ;D

ale wynalzlam cosik z avonu z kiwi na twarz..czyli cale cialo mam tym zrobic ??? ??? za duzo pytan HELP ;)

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1278 dnia: 6 Czerwca 2007, 10:32 »
Tylunia o tym air brush to chyba najpepiej ci Lilian opowie. najlepiej do niej na priva napisz. ona miała sliczny air brush. Podejrzewam że z tymi smugami, zaciekami itp to wiele zależy od cery. bo jak masz ładną i głdką to chyba spoko a jak tradzikową, skłonna do podrażnień to już chyba gorzej.

ja nie myslałam o air brush bo po prostu nie mam tu go gdzie zrobić. a to chyba sporo tańsza metoda niż solarium no i na pewno bezpieczniejsza dla skóry.

hmm próbowałas szukac przez google albo w wątku o urodzie w air brush?? było tam coś takiego.

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1279 dnia: 6 Czerwca 2007, 10:46 »
A ja szczerze nic nie wiem o air brush :) więc nie pomogę :)

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1280 dnia: 6 Czerwca 2007, 12:05 »
dzieki Wam kochane czytalam w watku ale i tak mam jeszcze pare watpliwosci..wczoraj rozmawialamz kumpela ktora to robila...i mowi ze bez peelingu spoko nie miala zacieków i ze pani dobrala jej odcien...moze faktycznie nie ma sie czym przejmowac..zobaczymy :D :D :D

ps a teraz pisze swoja mgr...zeby siedziec tyle godzi od wczoraj nad 7 kartkami :-\ :-\ :-\ tak mi sie juz nie chce :o :o :o

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #1281 dnia: 6 Czerwca 2007, 12:13 »
hej Tyluniu
opowiem ci o tym spray-tan (nie wiem dlaczego u nas mowi sie na to air brush ???) anyway...
peeling..jest wskazany ale jak nie chcesz to nie musisz,jak nigdy nie robilas to mozesz miec jakas nie ciekawa reakcje wiec lepiej daruj sobie.Z tym peelingiem to chodzi o to zeby ladnie naskorek zluszczyc i wtedy opalenizna zostaje dluzej.a jak juz chcesz to kup sobie jakis "zwykly" w drogerii do calego ciala i zrob dwa dni wczesniej(u mnie przynajmnie tak dziala lepiej, skora dojdzie juz do siebie )ale przede wszystkim dobrze nawilzaj cialo, kilka dni wczesniej regularnie wcieraj balsam (chodzi wlasnie o jak najdluzszy i rownomierny efekt) i juz po "opalaniu" tez dobrze nawilzaj skore(ale nie balsamuj sie tuz przed).
Ja bylam na RKFie w sz-nie i balam tak srednio zadowolona, tzn bylo ok, ja juz robilam to kilka razy u siebie i efekt byl bardziej zadawalajacy, ale ogolnie nie bylo zle, tylko uczul pania ze to na slub i ze nie chcesz zadnych zaciekow pod pachami( u mnie nie rowno spryskala pod jednym ramieniem i mialam biala smuge, na szczescie nie rzucalo sie to za bardzo w oczy, dopieo jak podnioslam rece do gory)i mialam zacieki na udach(akurat pod sukienka nie bylo widac, ale..)
jak pani bedzie cie spryskiwala to sledz pilnie czy czegos nie ominela i warto poprosic niech spryska dwa razy pod pacha i na wewnetrznej stronie ramion.ja akurat sie spieszylam i nie moglam sobie tam dlugo postac (chyba te zacieki to od jeansow :P)ale warto odbebnic swoje pol godzinki,nogi szeroko, rece na glowe ;D ;) i wez sobie jakis luzny T-shirt i wielka spodnice, nie zakladaj stanika(troszke plami ciuszki po opalaniu, ale spoko schodzi w praniu)
nie mozesz brac prysznica przez 6 godz ale nawet mozesz isc spac w tym i prysnac sie rano, im dluzej zostawisz tym lepiej(ale bez przesady) tylko zapach ciala jest sredni,dosc specyficzny, jak dla mnie bardzo mdly,choc mialam na sobie gorsze smierdzidla.
a i jeszcze, wszelkie golenia nog itp zrob PRZED opalaniem.
Pani da ci takie anty-seksy stringi,nawet jak na moj kaliber to one sa ogromne, zalezy jak chcesz byc opalana(tutaj ludziska bardziej wyluzowani opalalam sie "cala") zroluj je sobie bo bedziesz miala bialy trojkat w polowie krzyza, ja swoje zrulowalam ale i tak byly za wysoko.A. mowil ze jak sie pozniej nachylilam w jeansach to mogl zobaczyc biala plamke.
 jak cos jeszcze ci wpadnie do glowy to pytaj, na razie to wszystko o czym w tej chwili pamietam :-\
Irishowe odliczanie GośćZapraszam
[/url]

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #1282 dnia: 6 Czerwca 2007, 12:27 »
Hej Tylunia!!!! I am back :D:D:D

Co do gosci - tak jak pisza dziewczyny - nie ma sie czym przejmowac - najwazniejsze osoby beda na miejsu, a Ci co odmiawiaja - niech zaluja - ich strata! Zobaczysz, ze bedzie pieknie :)

Pozdrawiam Cie goraco!!!! :D

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1283 dnia: 6 Czerwca 2007, 13:04 »
no no rady irishani bardzo fachowe...nie ma to jak doświdczona forumka. takie rady są najlepsze :)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1284 dnia: 6 Czerwca 2007, 16:06 »
Tylus, w sobote wybieram sie na takie opalanko to zdam relacje jak chcesz :D

Co do obecnosci bylego hyhy ciekawe przezycie :los:

U mnie bedzie jego najlepszy przyjaciel .. zreszta byly ma slub pod koniec lipca :los:

Co do gosci.. jestem ciekawa ile u nas odmowi ale mowiac szczerze mam jeszcze mnostwo osob ktore chcialabym zaprosic i tego sie czymam.. :los:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1285 dnia: 6 Czerwca 2007, 19:33 »
dzieki irishania za cenne informacje :D :D starałam sie wszytsko zapamietac...juz jestem po...peeling zrobilam tym do twarzy...fajnie bylo milutka skorka ;D ;D ;D ;D i tak pani bardzo mila ( bylam w Heliosie) teraz wygladam jak mulatka....zobaczymy jak sie umyje...mam nadzieje ze  ;D niktmnie ie widział przemykajaca przez Krzywoustego bez biustonosza... ;D ;D ;D ;D lachachachacha jak sobie pomysle to smiac mis ie chce ;D

a i zapach mi pasi ladnie pachnie tylko sie troszke kleje ;) i jeszcze cos nogi mam bledsze...nie no katastrofa zawsze tak jest gora mulatka dol bialas nawet na solarce  :-\ :-\

Rajdoweczko oczywiscie czekam na Twoja relacyjke z opalania co i jak ;D

Di ciesze sie ze wrocilas a sa juz fotki tak apodroz to przezycie co nie 8) 8) 8)

ja juz czekam na moja podróż poslubną do Lubiewa ;D ;D ;D

Napisane: Czerwiec 06, 2007, 19:29:05
chcilam napisac INFO o  ;D Dniach Morza  ;D w niedziele 10 czerwca bo zapewne duzo nas tam bedzie wiec zaczynamy

Hity na czasie Radia Eska

Miejsce: Jasne Błonia
Data: 10-06-2007 20:00( niektorzy pisza 21 ale czy ktos byl na kocercie co zaczynal sie punktualnie :D)

Zagrają: Infernal, September, Stereoliza, Sylver, Jeden Osiem L, Jay Delano i Patrycja Markowska

10 czerwca TVP2 transmitowac bedzie ze Szczecina pierwszy program z cyklu �Hity na czasie�.
]

zapowiada sie bombowo nie znam tylo 2 wykonawcow ??? amoze znam alenie wiem ;D ;D ;D
bedzie czadowo

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1286 dnia: 7 Czerwca 2007, 10:19 »

Tylunia, a wiesz, że równo za miesiąc zostaniesz żoną Ryśka?

:brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1287 dnia: 7 Czerwca 2007, 20:16 »
wiem wiem

ALE SIE CIESZE ROWNO MIESIAC DO SLUBU- 30 DNI
Napisane: Czerwiec 07, 2007, 20:06:49
:cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan:

ALE SIE CIESZE

Napisane: Czerwiec 07, 2007, 20:11:23
mam pytanko jak sie robi WIELKA czcionke ??? ??? ??? bo juz tak kombinowalam i nic

dzisiaj bylismy w Szwedt na zakupkach kupilam sobie 3 bluzki  ;D ;D ;D ;D
pendrive  :D i nowiusienka czerwona myszke bo ostatnio sie wkurzalam na moja :-\

ogolnie fajnie bylo jak zwykle sami polacy po sklepach chodza nawet byly napisay po polsku fajnie a jak bylismy w media to wszystkie i pody mialy poustawiane polskie menu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

a teraz bylismy u Pana z zesplu bardzo fajne wrazenie juz mamy wstepnie obgadane co i jak ;D ;D ;D ;D
a do tego jeszcze bedziemy sie kontaktowac....a i Pan powiedzial Nam ze maja jeszcze jedna osobe w zespole dodoali skrzypce jak dla mnie bomba....za ta sama cene ;D ;D ;D

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1288 dnia: 7 Czerwca 2007, 21:06 »
Sylwuś, aby zrobić wielką czcionkę do klikasz na takie A ze strzałkami w góre i w dół [ size=10pt ] [ /size ] i tam gdzie jest 10 pt zmieniasz np na 20 :) Oczywiście między nawiasami nie ma spacji :)

POZDROWIENIA

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1289 dnia: 7 Czerwca 2007, 21:58 »
Dzieki Aniula  ;D ;D ;D juz umiem ;D ;D ;D