hej Tyluniu
opowiem ci o tym spray-tan (nie wiem dlaczego u nas mowi sie na to air brush

) anyway...
peeling..jest wskazany ale jak nie chcesz to nie musisz,jak nigdy nie robilas to mozesz miec jakas nie ciekawa reakcje wiec lepiej daruj sobie.Z tym peelingiem to chodzi o to zeby ladnie naskorek zluszczyc i wtedy opalenizna zostaje dluzej.a jak juz chcesz to kup sobie jakis "zwykly" w drogerii do calego ciala i zrob dwa dni wczesniej(u mnie przynajmnie tak dziala lepiej, skora dojdzie juz do siebie )ale przede wszystkim dobrze nawilzaj cialo, kilka dni wczesniej regularnie wcieraj balsam (chodzi wlasnie o jak najdluzszy i rownomierny efekt) i juz po "opalaniu" tez dobrze nawilzaj skore(ale nie balsamuj sie tuz przed).
Ja bylam na RKFie w sz-nie i balam tak srednio zadowolona, tzn bylo ok, ja juz robilam to kilka razy u siebie i efekt byl bardziej zadawalajacy, ale ogolnie nie bylo zle, tylko uczul pania ze to na slub i ze nie chcesz zadnych zaciekow pod pachami( u mnie nie rowno spryskala pod jednym ramieniem i mialam biala smuge, na szczescie nie rzucalo sie to za bardzo w oczy, dopieo jak podnioslam rece do gory)i mialam zacieki na udach(akurat pod sukienka nie bylo widac, ale..)
jak pani bedzie cie spryskiwala to sledz pilnie czy czegos nie ominela i warto poprosic niech spryska dwa razy pod pacha i na wewnetrznej stronie ramion.ja akurat sie spieszylam i nie moglam sobie tam dlugo postac (chyba te zacieki to od jeansow

)ale warto odbebnic swoje pol godzinki,nogi szeroko, rece na glowe

i wez sobie jakis luzny T-shirt i wielka spodnice, nie zakladaj stanika(troszke plami ciuszki po opalaniu, ale spoko schodzi w praniu)
nie mozesz brac prysznica przez 6 godz ale nawet mozesz isc spac w tym i prysnac sie rano, im dluzej zostawisz tym lepiej(ale bez przesady) tylko zapach ciala jest sredni,dosc specyficzny, jak dla mnie bardzo mdly,choc mialam na sobie gorsze smierdzidla.
a i jeszcze, wszelkie golenia nog itp zrob PRZED opalaniem.
Pani da ci takie anty-seksy stringi,nawet jak na moj kaliber to one sa ogromne, zalezy jak chcesz byc opalana(tutaj ludziska bardziej wyluzowani opalalam sie "cala") zroluj je sobie bo bedziesz miala bialy trojkat w polowie krzyza, ja swoje zrulowalam ale i tak byly za wysoko.A. mowil ze jak sie pozniej nachylilam w jeansach to mogl zobaczyc biala plamke.
jak cos jeszcze ci wpadnie do glowy to pytaj, na razie to wszystko o czym w tej chwili pamietam