Autor Wątek: Zespół Ratoro  (Przeczytany 30606 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline thoma
  • nowicjusz
  • *
Odp: Zespół Ratoro
« Odpowiedź #90 dnia: 9 Września 2009, 12:16 »
Do menadżera Ratoro:

"był zmuszony zmienić skład zespołu, gdyż powtarzające się niedyspozycje braci w tak ważnym dniu jakim jest własny ślub i wesele były niedopuszczalne!"

Albo ja jestem głupi albo nie rozumiem o co tu chodzi??  co nie zagrali bo mieli swoje wesele ??

Narazie się nikt z braci nie wypowiedział więc ciężko nam oceniać całą sytuacje.  I ja też nie znalazłem ich negatywnych wypowiedzi. 

Zainteresowałem sie tematem bo byłem na weselu gdzie był zmieniony skład,  i chciałem sie dowiedzieć o co chodzi aby reszta nie była zaskoczona. 
Chłopaki niech się rozstaną w zgodzie i nie  podkładają sobie świń. 

Dokładnie jeden post pozytywny, jeden negatywny i się ulatniają wszyscy :):)

Offline SZCZESLIWI
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.09.2009
« Odpowiedź #91 dnia: 9 Września 2009, 15:22 »
witam !

widze ze niektorych koli w oczy nasz post mimo ze mamy prawo do swych wypowiedzi i wyrazenia naszych opinii po swoim weselu.  My jestesmy super zadwolenii z zespolu dlatego nie intereseuje nas zmiana jaka sie dokonala  w składzie, gdyz grali super i to nam wystarcza. . . . a inni moga sobie pisac co chca a my zdania swego nie zmienimy!

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #92 dnia: 9 Września 2009, 16:40 »
Nikt od Was tego nie żąda, tylko po prostu za dużo cukierków ;) :D ;D

Offline san_g
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: ??
« Odpowiedź #93 dnia: 9 Września 2009, 16:54 »
Cytat: SZCZESLIWI link=topic=5155. msg1021402#msg1021402 date=1252502526
witam !

widze ze niektorych koli w oczy nasz post mimo ze mamy prawo do swych wypowiedzi i wyrazenia naszych opinii po swoim weselu.   My jestesmy super zadwolenii z zespolu dlatego nie intereseuje nas zmiana jaka sie dokonala  w składzie, gdyz grali super i to nam wystarcza.  .  .  .  a inni moga sobie pisac co chca a my zdania swego nie zmienimy!

poproszę o więcej szczegółów na temat prowadzenia imprezy, zabaw oczepinowych, na czym teraz grają- wcześniej były dwie gitary i "kibord" z tego co wiem i jeszcze czy spiewaja na kilka glosów tak jak to robil zespół jak byli w nim bliźniacy czy teraz to inaczej wygląda- jestem rządna szczegółów, dokładniejszych informacji:D

Offline Bracia
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #94 dnia: 10 Września 2009, 11:23 »
Witamy,

Mieliśmy nadzieje, że sprawy związane ze zespołem zostaną między nami, ale jak Menadżer postanowił się nimi podzielić to my też chcemy odpowiedzieć na Wasze pytania i wyjaśnić kilka kwestii. 
Z dnia na dzień zostaliśmy poinformowani że za tydzień nie gramy na weselu.   Nie chcemy tu pisać o szczegółach, ale uczestnictwo w weselu naszego przyjaciela jest ważniejsza niż granie.  Żeby nas zrozumieć trzeba tu wyjaśnić, że Menadżer wiedział już rok wcześniej że mamy tą uroczystość i mimo to umówił granie na weselu.  To była główna przyczyna rozstania. 
Chcemy też wyjaśnić, że bardzo angażowaliśmy się w każde wesele i nie jest prawdą, że jesteśmy złośliwi i oczerniamy zespół.  Przyznajemy się natomiast, że jesteśmy ambitni i
jeśli mamy możliwość uczestniczenia w innych projektach to z nich korzystamy, nie kolidują one z graniem na weselach a nam pozwalają się rozwijać.  Dlatego uczestnictwo w różnych programach tj.  " Mam Talent" czy udział w przeglądach muzycznych Festiwal im.  M. Breguły oraz nagrywanie singla jest tak dla nas ważne.   To Menadżer nam podziękował i uznał, że my jesteśmy zbędni a nie na odwrót.   
Mimo to, grania w zespole Ratoro zaliczamy do bardzo udanych, dużo się nauczyliśmy i jak kiedyś Menadżerowi przejdzie chętnie powspominamy dawne czasy.  Dlatego z naszej strony podziękowania za współpracę.  Mimo, że nie udało nam się kontynuować grania w zespole życzymy powodzenia.  Życzymy zespołowi samych sukcesów ale i również wyrozumiałości szczególnie do nowych członków zespołu. 
Obecnie pracujemy nad nowym projektem o którym Was poinformujemy.
Pozdrawiamy
Bracia

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #95 dnia: 10 Września 2009, 12:14 »
Wspaniała postawa Bliźniaków!. Panowie zachowaliście się jak prawdziwi gentelmeni. Pomimo nalotów jakie na Was były (przepraszam, też się trochę do tego dołożyłem) nie ma z Waszej strony jakichkolwiek wyrzutów w stosunku do kolegów, pokrętnego tłumaczenia dlaczego, zganiania winy na innych. Wręcz odwrotnie, życzenia kolegom samych sukcesów,  podziękowanie za współpracę i miłe wspomnienia. Jeszcze raz brawo!. Z mojej strony życzę obu stronom tego samego, dobrego grania i dalszego rozwijania się. Powodzenia. :brawo_2:

Offline dzinka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #96 dnia: 18 Listopada 2009, 13:10 »
Witam! Szukam zespołu na wesele i zastanawiam się nad Ratoro.  Czy ktoś ma jakieś nowe informacje na ich temat?
Jestem ciekawa opinii osób, które bawiły się na weselu z ich udziałem :)
Słucham nowych mp3 na ich stronie i mam wrażenie, że troszkę wolno śpiewają niektóre piosenki. .  ale może tylko mi się wydaje :)

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #97 dnia: 18 Listopada 2009, 13:55 »

Witam! Szukam zespołu na wesele i zastanawiam się nad Ratoro.  Czy ktoś ma jakieś nowe informacje na ich temat?
Słucham nowych mp3 na ich stronie i mam wrażenie, że troszkę wolno śpiewają niektóre piosenki. .  ale może tylko mi się wydaje :)

Dżinka, jest coś takiego jak aranżacja i interpretacja, a jak kto woli cover. I to by było na tyle ;)

Offline dzinka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #98 dnia: 18 Listopada 2009, 17:55 »
Cytat: obserwator link=topic=5155. msg1087055#msg1087055 date=1258548904

Cytat: dzinka link=topic=5155. msg1086986#msg1086986 date=1258546207
Witam! Szukam zespołu na wesele i zastanawiam się nad Ratoro.   Czy ktoś ma jakieś nowe informacje na ich temat?
Słucham nowych mp3 na ich stronie i mam wrażenie, że troszkę wolno śpiewają niektóre piosenki.  .   ale może tylko mi się wydaje :)

Dżinka, jest coś takiego jak aranżacja i interpretacja, a jak kto woli cover.  I to by było na tyle ;)

Rozumiem, że utwory, które wykonują są interpretacją zespołu.  Jak dla mnie brzmią całkiem fajnie… chciałabym się jednak dowiedzieć czy te wykonania "porwą" gości… Dlatego proszę o opinie osoby, które uczestniczyły w zabawie, gdzie grał zespół w zmienionym składzie.  :)

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #99 dnia: 19 Listopada 2009, 08:00 »
Fakt, trudno coś powiedzieć na temat zespołu jak się go słuchało z mp3. Ale też ważne jest Twoje odczucie po wysłuchaniu mp3. (jeżeli nie najważniejsze) :). Cóż, mają nowy skład, ale sądzę, że jeżeli Lider zespołu jest dobry to pozostali też. Ale to jest tylko moje przypuszczenie, niestety.

Offline gala22

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: IX 2010
« Odpowiedź #100 dnia: 19 Listopada 2009, 10:19 »
Byłam na ich stronce internetowej już pokazują 3-osobwy skład zespołu. Niestety moj termin jest zajęty więc szukam dalej ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #101 dnia: 19 Listopada 2009, 14:02 »
Jest nowe demo na stronie zespołu, równie dobre jak poprzednie.

Niestety mój termin slubu panowie mają zajęty, ale szczerze polecam :)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
« Odpowiedź #102 dnia: 16 Grudnia 2009, 18:51 »
Nasz termin również zaklepany, a wiec szukamy dalej:(

Offline side85
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 03.09.2011
« Odpowiedź #103 dnia: 9 Stycznia 2010, 08:06 »
Cytat: wild_rose link=topic=5155. msg756531#msg756531 date=1227381852
Szkoda tylko, że taki profesjonalny zespół nie przewidział, że potencjalni klienci chcieliby posłuchać czegoś innego niż te kilka utworów, które mają na stronie. . .  Chętnie bym posłuchała ich płyty, ale niestety- za duże wymagania.  Próby też się już w tym "sezonie" nie odbywają. . .
Trochę to wszystko dziwne. . .

trochę dziwne jest to co piszesz ty.  my szykujemy wszystko na nasze wesele i wysłaliśmy ok 25 maili kontaktowych do zespołów, z czego otrzymaliśmy odpowiedź zwrotną na ok 12.  Z tego może 3-4 odpowiedziały szybko i chętnie udzielały dalszych odpowiedzi.  Jednym z nich byli Ratoro.  Powiedzieli nam że nie ma sprawy żeby posłuchać ich na żywo, grają różne imprezy i właśnie jesteśmy umówieni na spotkanie aby ich posłuchać na żywo podczas jakiejś uroczystości rodzinnej w restauracji na terenie śląska.  Biorą 3000zł za jeden dzień- 12h.  Każda dodatkowa to 300zł.  Warunkiem podpisania umowy jest wpłacenie 1000zł.  Płyty nie mają faktycznie, ale skoro można posłuchac ich na żywo to chyba znacznie lepiej. 

Offline side85
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 03.09.2011
« Odpowiedź #104 dnia: 9 Stycznia 2010, 08:11 »
Cytat: side85 link=topic=5155. msg1132208#msg1132208 date=1263020767
Cytat: wild_rose link=topic=5155.  msg756531#msg756531 date=1227381852
Szkoda tylko, że taki profesjonalny zespół nie przewidział, że potencjalni klienci chcieliby posłuchać czegoś innego niż te kilka utworów, które mają na stronie.  .  .   Chętnie bym posłuchała ich płyty, ale niestety- za duże wymagania.   Próby też się już w tym "sezonie" nie odbywają.  .  . 
Trochę to wszystko dziwne.  .  . 

trochę dziwne jest to co piszesz ty.   my szykujemy wszystko na nasze wesele i wysłaliśmy ok 25 maili kontaktowych do zespołów, z czego otrzymaliśmy odpowiedź zwrotną na ok 12.   Z tego może 3-4 odpowiedziały szybko i chętnie udzielały dalszych odpowiedzi.   Jednym z nich byli Ratoro.   Powiedzieli nam że nie ma sprawy żeby posłuchać ich na żywo, grają różne imprezy i właśnie jesteśmy umówieni na spotkanie aby ich posłuchać na żywo podczas jakiejś uroczystości rodzinnej w restauracji na terenie śląska.   Biorą 3000zł za jeden dzień- 12h.   Każda dodatkowa to 300zł.   Warunkiem podpisania umowy jest wpłacenie 1000zł.   Płyty nie mają faktycznie, ale skoro można posłuchac ich na żywo to chyba znacznie lepiej.  

Odpowiedziałam na posta sprzed dwóch lat przy swoim gapiostwie, ale przynajmniej dla zainteresowanych zostaną aktualne ceny  ;D

Offline Mirek150
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.05.2010
« Odpowiedź #105 dnia: 20 Maja 2010, 00:15 »
 8 maja 2010 grali na weselu Mojej Córki
Mogę powiedzieć REWELACJA
a byłem już na wielu imprezach i weselach
repertuar, wykonanie, wokal
super, polecam z pełną odpowiedzialnością ten zespół.

Offline anitka_sc
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2011
« Odpowiedź #106 dnia: 19 Lipca 2010, 11:37 »
Witam, czy ktoś mógłby podać jakieś namiary na zespół Ratoro ponieważ ich stronka nie działa.  Dzięki za info.  Pozdrawiam

Offline dziewczyna
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #107 dnia: 10 Września 2010, 01:00 »
Jeśli chodzi o namiary to zespół zmienił adres strony, chętnym podam. 
Na moim weselu grał Ratoro i mogę powiedzieć, że to był najlepszy wybór (a szukaliśmy bardzo długo i intensywnie).  Muzyka porywała do tańca, ekstra głosy, prezencja, ciekawe zabawy, super oświetlenia i efekty, karaoke-bardzo fajne urozmaicenie wesela, wszystko na wysokim poziomie.  Utwory dla młodszego pokolenia-nowsze, jak i te kultowe, znane wszystkim.  Ja szczerze polecam.  Dobry zespół to połowa sukcesu do udanego wesela :)

Offline Paula_1906
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 9.9.2009
« Odpowiedź #108 dnia: 11 Września 2010, 14:22 »
Cytat: dziewczyna link=topic=5155. msg1359109#msg1359109 date=1284073250
Jeśli chodzi o namiary to zespół zmienił adres strony, chętnym podam.  
Na moim weselu grał Ratoro i mogę powiedzieć, że to był najlepszy wybór (a szukaliśmy bardzo długo i intensywnie).   Muzyka porywała do tańca, ekstra głosy, prezencja, ciekawe zabawy, super oświetlenia i efekty, karaoke-bardzo fajne urozmaicenie wesela, wszystko na wysokim poziomie.   Utwory dla młodszego pokolenia-nowsze, jak i te kultowe, znane wszystkim.   Ja szczerze polecam.   Dobry zespół to połowa sukcesu do udanego wesela :)
Proszę o wysłanie namiarów na pw

Offline yahayati
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24 IX 2011
« Odpowiedź #109 dnia: 18 Października 2010, 17:38 »
Tez chetnie poprosze o namiary na ten zespol:)

Offline weronika_bielacha
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #110 dnia: 28 Października 2010, 18:59 »
Witam!Bardzo proszę o umieszczenie bądź przesłanie chociaż fragmentów filmu weselnego z udziałem tego zespołu, bo chciałam zobaczyć jak prowadzą zabawy itp. Pozdrawiam!

Offline Szbytmag
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #111 dnia: 4 Lutego 2011, 00:12 »
Bardzo prosiłabym o jakieś info nt zespołu:) Warto brać pod uwagę??

Offline Murzynek

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2013
« Odpowiedź #112 dnia: 10 Listopada 2011, 07:47 »
witam

ja mam pytanie - czy Bracia założyli zespół i czy gracie na weselach ? macie jakąś stronę internetową?

Offline tofik00

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28-09-2013
« Odpowiedź #113 dnia: 14 Listopada 2011, 15:25 »
Witam! Szukam zespołu na wesele i zastanawiam się nad Ratoro. 
Bardzo proszę o opinie osób, u których ten zespół grał ostatnio na weselu.

Offline Paulinkaa007
  • nowicjusz
  • *
Zespół Ratoro
« Odpowiedź #114 dnia: 2 Stycznia 2012, 01:18 »
Wesele było w czerwcu, zespół Ratoro zagrał świetnie.  Bawili się wszyscy od dzieci zaczynając na starszych osobach kończąc.  Wszyscy goście zadowoleni i Młodzi oczywiście też.  Polecam wszystkim.  Panowie, zabawa pierwsza klasa  :)

Świadkowa

Offline verhidiana

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.09.2012
« Odpowiedź #115 dnia: 10 Marca 2012, 23:54 »
Hm, grali na weselu moich znajomych i byli bardzo niezadowoleni.  Nie wiem o co dokładnie chodziło, ale Pan Młody musiał podobno wodzirejować na własnym weselu. .  To chyba mówi samo za siebie, ale nie słyszałam ich osobiście, podaję tylko info z pierwszej ręki (od Pani Młodej).  No cóż, może to kwestia gustu? ;)
just breathe _

Offline ik
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: maj
« Odpowiedź #116 dnia: 26 Czerwca 2012, 22:21 »
Zespół Ratoro grał na naszym weselu. 
Długo szukaliśmy zespołu, ten został nam polecony, a potem przez nas sprawdzony-ale nie internetowo. 
Pojechaliśmy na wesele ponad 50 km od nas.  Grali super,  byli bardzo rzeczowi.  Jak się okazało 1,5 roku (tyle wcześniej podpisaliśmy umowę ) mogło wiele zmienić w standardzie obsługi i jakości usług świadczonych przez Panów.  Czy zabaw się udała? Dla Gości- którzy nie znali wszystkich szczegółów, nie znali „planu imprezy” wszystko było super poza jednym- zespół sam postanowił zakończyć imprezę po 12 h - czyli standardzie jaki przewiduje umowa.  Panowie zapomnieli o jednym pkt -  każda dodatkowa godzina -dodatkowa płatna.  Naszym gościom bawiącym się w najlepsze ciężko było zrozumieć dlaczego impreza się kończy, nam samym też.  Zwłaszcza, że na każdym weselu na którym byliśmy zespół pytał parę młodą czy kończą imprezę, czy mają grać dalej za dodatkową opłatą.  Panowie z Ratoro podjęli za nas taką decyzję.  Po prośbach z naszej strony - „zagrali” jeszcze pół godziny.   Jednak kosztowało nas to wiele nerwów i momentami „pyskówki”, bo jak usłyszeliśmy jest 4 rano a na 8 ktoś idzie do pracy.  Szczerze mówiąc niewiele na tą chwilę nas to obchodziło.  Granie na naszym weselu to też była praca, o której Panowie wiedzieli 1,5 roku wcześniej i chyba mogli dopasować do grafiku swojej codziennej pracy.
Ta sytuacja doprowadziła nas niemal do białej gorączki, bo wcześniej było wiele sytuacji, które wyprowadzały nas już z równowagi.  Miały zostać przeprowadzone 3 konkursy-uzgodnione wcześniej z zespołem - był jeden.  Reszta wyparowała.  Dlaczego się o nie nie upomnieliśmy? Bo wydawało mi się że jeśli coś jest ustalone, opisane to na swoim weselu nie będę musiała biegać i upominać zespół.
Kolejnym dużym minusem były zbyt długie przerwy pomiędzy „blokami”.  To nie tylko my zauważyliśmy, więc musiał zaingerować starosta.  Wiele z tych przerw wynikało z braku orientacji w porządku imprezy-podawaniu dań.  Zespół miał to wszystko ustalić z obsługą restauracji przed rozpoczęciem wesela.  Nie zrobili tego i obsługa lokalu również miał o to pretensje.  Nie tylko z obsługa restauracji, ale również fotografem i kamerzystą nie było żadnej współpracy.   Jak już Panowie grali -było ok -póki im się chciało i się starali.  My wiedzieliśmy na co ich stać i oczekiwaliśmy grania na wysokim poziomie -bo pieniądze które za to zapłaciliśmy wcale małe nie były.  O zespół w ogóle nie martwiliśmy się przed weselem, bo byliśmy ich pewni i pewnie stąd to rozczarowanie.  Wątpliwości i niepokój rozpoczęły się ok.  2 miesięcy przed impreza, kiedy to notorycznie nie można się było skontaktować z zespołem.  Długo czekaliśmy na zaakceptowanie piosenki na pierwszy taniec.  Stosunkowo późno j wysłaliśmy, ale zapytaliśmy czy mimo to zespół będzie w stanie zagrać ją identycznie jak mp3 przesłane przez nas czy puszczamy płytę.  Byliśmy zapewniani że dają radę i mamy się nie martwić.  Dzień przed weselem odebrałam telefon z zapytaniem która to miała być piosenka i do którego momentu ją obciąć.  Trudno się więc dziwić że efekt nie był pioronujący- w jeden dzień nie jest się w stanie dopracować w 100 % utworu.
Długo jeszcze mogłabym pisać na temat naszych doświadczeń z Ratoro - ale szczerze mówiąc nie chce mi się już wracać do tego bo irytuje się już niepotrzebnie.  Naszym zdaniem Panowie zachłysnęli się sukcesem i jak to się potocznie mówi jadą na opinii.   Na pewno nie polecam zespołu.   Nie chodzi przecież tylko o to żeby dobrze zagrać, ale o to by wszystkim w pamięci zostały dobre wspomnienia.  My niestety takich nie mamy.

Offline Malwinka11
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07-07-2012
« Odpowiedź #117 dnia: 12 Lipca 2012, 13:06 »
Witam,
Mieliśmy zespół Ratoro na naszym weselu (07-07-2012) Polecam Polecam i jeszcze raz Polecam są Świetni! Poprowadzili zabawę genialnie wszyscy byli zadowoleni goście z różnych regionów do dzisiaj dzwonią i chwalą że nogi aż same chciały tańczyć, od pierwszej piosenki pełny parkiet i tak do końca wesela, krótkie przerwy, świetna Prezencja, Rozbudowany Repertuar poprostu Profesjonalizm w każdym calu, jeżeli szukacie zespołu na Wesele to nawet się nie zastanawiajcie będziecie zadowoleni!
Pozdrawiam

Offline DorotaiŁukasz
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 3.07.2012
« Odpowiedź #118 dnia: 25 Lipca 2012, 19:07 »
Witamy serdecznie:)
Nasze wesele było 3 lipca 2012.  Myśmy, w przeciwieństwie do ik, bazowali tylko na internecie.  Miesiąc przed weselem przeczytałam opinię na tym forum, w którym była mowa o tym, że pan młody sam musiał prowadzić swoje wesele.  No i zaczęła się panika.  Bałam się strasznie jak będzie na naszym weselu, bo jednak dobry zespół to praktycznie gwarancja udanego wesela.  Mój, jeszcze wtedy narzeczony, myślał że ze mną oszaleje.  Okazało się, że mój dodatkowy stres był naprawdę niepotrzebny bo zespół grał i prowadził wesele FANTASTYCZNIE!!! Już jak usłyszałam wykonanie piosenki na pierwszy taniec (Unchained melody-righteous brothers) to sie bardzo uspokoiłam bo zespół zagrał ją świetnie, a wokal Michała-naprawdę pełen profesjonalizm (jeśli ktoś zna sie choć trochę na muzyce to wie, jak trudny do wykonania jest ten utwór).  Poza tym zespół w oryginalny sposób nas przywitał, co nam sie bardzo podobało.  Nasi goście byli zachwyceni-niektórzy już planują zamówić zespół Ratoro na swoje wesele.  Nie mam pojęcia skąd taka negatywna opinia forumowiczki ik, bo u nas nic takiego nie miało miejsca- Panowie z zespołu najpierw zapytali nas czy mają grać dłużej niż 12h, myśmy powiedzieli, żeby grali tak długo jak się będą goście bawili i nie było z tym żadnego problemu.  Grali do końca i cały czas tak samo się starali.  Poza tym nasi goście mówili, że jeszcze nigdy nie byli na weselu, na którym zespół gra tak często i takie długie bloki muzyczne! Wręcz już niektórzy goście nie dawali rady, bo byli tacy wykończeni, ale cały czas parkiet był pełny, bo zespół tak porywał gości do tańca.  Nigdy nie słyszałam tylu dobrych opinii po weselu na temat zespołu.  Również nasi rodzice - szczególnie moja mama (czyli mama panny młodej)-która jest bardzo wymagająca i rzadko jej się coś podoba, była zachwycona! Niektóre z moich koleżanek planują właśnie wesele i z czystym sumieniem polecam im zespół Ratoro, bo wiem, że na pewno będą zadowolone!

Jeśli ktoś ma jakieś pytania to chętnie odpowiemy, bo wiemy, że wybór zespołu na wesele jest bardzo trudną decyzją.  Może nie odpiszemy od razu, ale postaramy się jednak zawsze pomóc w razie jakichś pytań.

Pozrdawiamy
Dorota i Łukasz:)

Offline karolaa
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #119 dnia: 2 Sierpnia 2012, 19:00 »
Witamy wszystkich serdecznie,
postanowiliśmy się wypowiedziec, aby byc może ułatwic przyszłym parom młodym wybór zespołu weselnego.

Nasze wrażenia opisujemy "na  swieżo", bo nasz ślub i wesele odbyły się 28 lipca. Grał oczywiście zespół RATORO i uważamy, że nie mogliśmy dokonac lepszego wyboru. Muzyka, aranżacja, wokal, efekty świetlne, nagłośnienie - wszystko było na najwyższym poziomie. Goście nie schodzili z parkietu, a my razem z nimi :) Zespół był zdecydowanie jednym z najmocniejszych punktów naszego wesela. Wszyscy goście byli zachwyceni, a pozytywnym opiniom nie było końca. Przekrojowy wybór utworów, wśród których znalazły się zarówno przeboje z lat naszych rodziców, jak i współczesne kawałki ( w tym moje ukochane "Pójdę boso" ;)) sprawiły, że wszyscy goście odnaleźli w muzyce coś dla siebie.
Gorąco wszystkim polecamy. Zespół jest rewelacyjny. Na żywo brzmią świetnie, a do tego potrafią skutecznie zaangazowac gości do zabawy.
My osobiście chcemy gorąco podziękowac chłopakom za to, ze swoją obsadą muzyczną pomogli nam uczynic ten niezwykle ważny dla nas dzień jeszcze bardziej wyjątkowym i niezapomnianym :))
Wielkie dzięki! Pozdrawiamy Was gorąco!

Karolina i Dawid (28 lipca 2012, hotel "Zacisze" Dąbrowa Górnicza - Ząbkowice)