Witamy serdecznie:)
Nasze wesele było 3 lipca 2012. Myśmy, w przeciwieństwie do ik, bazowali tylko na internecie. Miesiąc przed weselem przeczytałam opinię na tym forum, w którym była mowa o tym, że pan młody sam musiał prowadzić swoje wesele. No i zaczęła się panika. Bałam się strasznie jak będzie na naszym weselu, bo jednak dobry zespół to praktycznie gwarancja udanego wesela. Mój, jeszcze wtedy narzeczony, myślał że ze mną oszaleje. Okazało się, że mój dodatkowy stres był naprawdę niepotrzebny bo zespół grał i prowadził wesele FANTASTYCZNIE!!! Już jak usłyszałam wykonanie piosenki na pierwszy taniec (Unchained melody-righteous brothers) to sie bardzo uspokoiłam bo zespół zagrał ją świetnie, a wokal Michała-naprawdę pełen profesjonalizm (jeśli ktoś zna sie choć trochę na muzyce to wie, jak trudny do wykonania jest ten utwór). Poza tym zespół w oryginalny sposób nas przywitał, co nam sie bardzo podobało. Nasi goście byli zachwyceni-niektórzy już planują zamówić zespół Ratoro na swoje wesele. Nie mam pojęcia skąd taka negatywna opinia forumowiczki ik, bo u nas nic takiego nie miało miejsca- Panowie z zespołu najpierw zapytali nas czy mają grać dłużej niż 12h, myśmy powiedzieli, żeby grali tak długo jak się będą goście bawili i nie było z tym żadnego problemu. Grali do końca i cały czas tak samo się starali. Poza tym nasi goście mówili, że jeszcze nigdy nie byli na weselu, na którym zespół gra tak często i takie długie bloki muzyczne! Wręcz już niektórzy goście nie dawali rady, bo byli tacy wykończeni, ale cały czas parkiet był pełny, bo zespół tak porywał gości do tańca. Nigdy nie słyszałam tylu dobrych opinii po weselu na temat zespołu. Również nasi rodzice - szczególnie moja mama (czyli mama panny młodej)-która jest bardzo wymagająca i rzadko jej się coś podoba, była zachwycona! Niektóre z moich koleżanek planują właśnie wesele i z czystym sumieniem polecam im zespół Ratoro, bo wiem, że na pewno będą zadowolone!
Jeśli ktoś ma jakieś pytania to chętnie odpowiemy, bo wiemy, że wybór zespołu na wesele jest bardzo trudną decyzją. Może nie odpiszemy od razu, ale postaramy się jednak zawsze pomóc w razie jakichś pytań.
Pozrdawiamy
Dorota i Łukasz:)