Autor Wątek: Dom weselny Jubilat w Będzinie lub inne - szukam opinii.  (Przeczytany 8115 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline akrak
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.06.2013
Dom weselny Jubilat w Będzinie lub inne - szukam opinii.
« dnia: 27 Stycznia 2013, 16:06 »
Witam

Jesteśmy na etapie szukania sali na wesele w okolicy Czeladź, Będzin, Dąbrowa, Sosnowiec.  Termin w czerwcu, z tym ze w piątek dlatego z terminami nie ma problemu.  Oglądaliśmy już kilka sal, na razie zastanawiamy się nad Wiktorią w Sosnowcu i Jubilatem w Będzinie.  Na korzyść Jubilata przemawiają pokoje na miejscu i ogólnie cenowo nam odpowiada, z tym że nie możemy nigdzie znaleźć jakichś w miarę "świeżych" opinii na temat tej sali.  Czy ktoś korzystał z tej sali jako gość lub organizator i może się podzielić wrażeniami? Może macie jakieś inne propozycje co do sali? Dobrze by było gdyby była z pokojami. 

Offline akrak
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.06.2013
Odp: Dom weselny Jubilat w Będzinie lub inne - szukam opinii.
« Odpowiedź #1 dnia: 30 Stycznia 2013, 13:51 »
nikt się nie bawił w Jubilacie? to z czego oni się utrzymują? ;)

Offline darek_k
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Lutego 2013, 17:49 »
nikt się nie bawił w Jubilacie? to z czego oni się utrzymują? ;)
filmowałem wesele w kwietniu na sali dolnej , ogólnie przyjemnie, choć z tego co pamiętam panna młoda miała ale do obsługi, ale już nie pamiętam o co chodziło, jak chcesz to poszukam kontaktu do tej pary co im wesele filmowałem i sobie pogadasz
tu masz filmik z tej sali

Offline Zbyszek_Bed
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 3 Stycznia 2014, 19:23 »
Witam,

ja również jestem ciekawy opini na temat restauracji Jubilat.  córka planuje wesele, zależy jej żeby było to w będzinie, ale nie ma w czym wybierać.  więc może jubilat? czy ktoś z forumowiczów był tam na jakiejś imprezie?

z pozdrowieniami

Offline Absurd77

• nowicjusz
  • *
  • Kucharz na wesele
« Odpowiedź #4 dnia: 9 Stycznia 2014, 10:40 »
Opinie o Jubilacie już były wczesniej omawiane proponuje poszukać bo było tam bardzo dużo informacji na ten temat śrenio 50 na 50 % zadowolonych klientów
Jeżeli macie jakieś pytania dotyczące organizacji wesela,lub szukacie sali w okolicy śląska chętnie doradzę. Zapraszam do kontaktu.

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Stycznia 2014, 13:49 »
Opinie o Jubilacie już były wczesniej omawiane proponuje poszukać bo było tam bardzo dużo informacji na ten temat śrenio 50 na 50 % zadowolonych klientów

Absurd77 opinie były, ale już ich nie ma. Właścicielka Jubilata postarała się aby znikły ponieważ nie były dla niej przychylne. Jak to zrobiła? Należałoby zapytać się Moderatora ;D Jak znajdziesz jakieś wcześniejsze opinie na jej temat to będziesz wielki.

Offline Absurd77

• nowicjusz
  • *
  • Kucharz na wesele
« Odpowiedź #6 dnia: 15 Stycznia 2014, 21:47 »
Wiesz co napisał bym ,ale na tym forum jak piszesz prawde to dostajesz bana i cie blokują nie wiem dlaczego czy na tym forum nie można swoich opini dawać?
Kilka krotnie pisałem z własnego doświadczenia i od innych osób które dokonywały swoich opini to mi napisali że dodaje negatywne opinie i mnie zablokowali dlatego teraz nie pisze nic ani złego ani dobrego na temat lokali .
Ale poszukaj na innym forum również bo warto przeczytać naprawde .
Wiem że właścicielka tego zmarła także nie wiem kto teraz tam rządzi i jak jest obecnie może coś sie zmieniło.
Jeżeli macie jakieś pytania dotyczące organizacji wesela,lub szukacie sali w okolicy śląska chętnie doradzę. Zapraszam do kontaktu.

Offline Absurd77

• nowicjusz
  • *
  • Kucharz na wesele
« Odpowiedź #7 dnia: 15 Stycznia 2014, 21:55 »
Tu masz jedną niby opinie z tego forum hxxp: forum. e-wesele. pl/index. php?topic=39660. 0

Offline Absurd77

• nowicjusz
  • *
  • Kucharz na wesele
« Odpowiedź #8 dnia: 15 Stycznia 2014, 21:58 »
Coś mi nie wyszło z tym linkiem a nie wiem jak to ci pokazać .

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #9 dnia: 17 Stycznia 2014, 09:04 »
Jubilata omijałem z daleka. Nie wiedziałem, że właścicielka nie żyje, przykro mi. W związku z tym, z mojej strony zamykam temat.