Autor Wątek: Zespół Ratoro  (Przeczytany 30591 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline bambina
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: IX 2013
Odp: Zespół Ratoro
« Odpowiedź #120 dnia: 12 Listopada 2012, 20:34 »
Witam wszystkich - po przeczytaniu calego watku i sprawdzeniu stron internetowych mam wielki dylematy: zespol Ratoro czy 3style (3style to chyba odrodzenie braci blizniakow).  szczerze mowiac oba zespoly brzmia fajnie - choc musze przyznac iz wiecej informacji w sieci znajduje o Ratoro.  Za to repertuar na stronce 3style jest po prostu idealny na moje weslisko!
czy ,mieliscie okazje porownac oba zespoly?

Offline DorotaiŁukasz
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 3.07.2012
« Odpowiedź #121 dnia: 22 Listopada 2012, 12:32 »
Jeśli chodzi o repertuar to Ratoro na swojej stronie nie ma wszystkich piosenek.  Ja się troszkę obawiałam przed weselem, że może repertuar nie być zbyt bogaty, jednak okazało się, że na prawdę był bardzo bogaty i grają wszystko to, co moim zdaniem powinno być zagrane na weselu, więc byliśmy baaaardzo zadowoleni :) Mogę zapewnić, że jeśli chodzi o dobór utworów to były trafione w 100 %!

Offline malinana
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #122 dnia: 13 Maja 2013, 01:09 »
Podbijam wątek! Czy ma ktoś jakieś nowe opinie o zespole Ratoro?

Offline pawelkrol
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28.09.2013
« Odpowiedź #123 dnia: 16 Stycznia 2014, 09:26 »
RATORO grało u mnie na weselu 28. 09. 2013.  Jestem bardzo zadowolony ponieważ Panowie wykazali się pełnym profesjonalizmem. Od czasu kiedy podpisywałem umowę zmienił się skład zespołu i doszedł dodatkowo jeden Pan perkusista (Piotr) dzięki czemu oprawa muzyczna jest bogatsza w dodatkowe dźwięki. 
Zespół grał tak jak było ustalone w umowie (a nawet dłużej).  Nikt nie narzekał na długość przerw (według mnie były w sam raz), oraz brak konkursów.  Czas bloków muzycznych idealny.  Gdy RATORO zaczęło grać to ciężko było znaleźć kogoś siedzącego przy stoliku, ciężko też było przedostać się przez parkiet ponieważ cały czas był pełny.  Z czystym sumieniem polecam ten zespół.  Nie sugerujcie się kilkoma negatywnymi opiniami.  Każdemu się nie dogodzi a niektórzy mają wymagania na poziomie takim, że w efekcie sami nie wiedzą czego chcą.  Później narzekają. . .

Pozdrowienia dla zespołu RATORO :)