Autor Wątek: Gemini zaczyna odliczać  (Przeczytany 81606 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline merkunek

• Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #30 dnia: 18 Listopada 2006, 20:07 »
Cytat: "Gemini"
Postanowiłam od dziś :wink:  zacząc się odchudzac

Chcę zgubic 5 kg

Od dziś postanowiłam, że nie będę jadła słodyczy

Ciężko mi, chyba jestem uzależniona od batoników i czekolady :lol: Ale motywuje mnie  myśl o sukni ślubnej

Nie będę jadła słodyczy, nie będę jadła słodyczy, nie będę jadła słodyczy....

Trzymam kciuki!!!!!

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #31 dnia: 20 Listopada 2006, 20:41 »
Trzymałam się dzielnie do dziś, kiedy to w pracy wkurzyła mnie szefowa i zjadłam wafelka :twisted:

Teraz jestem wkurzona sama na siebie :twisted:

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #32 dnia: 20 Listopada 2006, 21:08 »
A ja jestem "czekoholikiem" i nawet do glowy mi nie przychodzi mysl o tym, zeby nie jesc czekolady. Wole zjesc mniej na obiad czy kolacje niz nie zjesc nic slodkiego jak mam na to ochote :wink: Po prostu nie moge. Mam tak od malego :mrgreen:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #33 dnia: 21 Listopada 2006, 08:16 »
Gemini, jeden wafelek to nei katastrofa..dziewczyno - czasem organzim sam sie o to upomina :)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #34 dnia: 21 Listopada 2006, 08:33 »
Witam i ja w twoim odliczanku :hello:
Wszystko skrupulatnie przeczytalam i chce napisac;
a) sala wydaje mi się bardzo przestronna, duza, baardzo ladna. Komenatrzami sie nie przejmuj bo moze tylko zazdroszcza, ohhh ci "zyczliwi"
b)No i co, ze twoj zespól nie jest znany, nie ważne, przeciez najwieksze gwiazdy kiedys zaczynaly i byly malo znane, nie wiadomo jaka gwiazda "wyrosnie" z twojej orkiestry
c) To samo tyczy sie fotografa, ja tez wybralam malo znanego ale jego zdjecia mnie tak urzekly, ze nie moglam postapic inaczej, poza tym sama jego osobowosc i podejscie do klienta tak mi sie podoba, ze czuje iz byl to strzal w dziesiatke :mrgreen:
d) Szkoda, ze nie widze twoich zdjec :( nie wiem czemu :?
e)bede obserwowala odliczanko z ciekawoscia :)
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #35 dnia: 21 Listopada 2006, 10:08 »
Witam wszystkie nowe twarzyczki :)

Nie wiem co się stało ze zdjęciami, nie usuwałam ich :?

Dzięki dziewczyny, mam zamiar walczyc ze słodyczami od nowa, ale mam w domu taką pyszną czekoladę gorzką z karmelem :lol: nie wiem czy nie polegnę w walce z nią

A wogóle jakoś tak chandra mnie dopadła, najchętniej bym leżała w łóżku i płakała, chociaż właściwie nie mam powodu, chyba jesień mnie tak dołuje :(

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #36 dnia: 21 Listopada 2006, 10:11 »
A wogóle jakoś tak chandra mnie dopadła, najchętniej bym leżała w łóżku i płakała, chociaż właściwie nie mam powodu, chyba jesień mnie tak dołuje

Uszy do gory...nie ma co ryczec do poduchy lepiej wybrac sie na spacerek nawet jak na glowe kapie deszczyk albo mroz czerwieni nam nosy. Wiec usmiechnij sie kolezanko bo do Czestochowy nie mam daleko i moge jeszcze do Ciebie wpasc i cie :bicz: jak tak bedziesz gadac :mrgreen:

Offline merkunek

• Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #37 dnia: 21 Listopada 2006, 11:26 »
Głowa do góry, a jesień przecież piękna i ciepła :-)

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #38 dnia: 21 Listopada 2006, 11:45 »
Dzięki dziewczyny :)

Anusiaaa zapraszam, zapraszam

Dwie pary bliskich znajomych mojego M. są bliskie rozwodu, źle między nimi jest bardzo, mój M. też popadł w filozoficzne zamyślenie, czy się uda, czy skoro oni, tacy zakochani, tacy zawsze idealni stoją na rozdrożu, to warto bra ślub

Przykro mi kiedy słyszę to co mówi, chociaż wiem, że nie chce mi zrobic przykrości, po prostu przeżywa to, bo to jego przyjaciele

Ech, taki mam nastrój, że nawet drobiazgi mnie smucą

Offline Vall

• Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #39 dnia: 21 Listopada 2006, 12:40 »
Dwie pary bliskich znajomych mojego M. są bliskie rozwodu, źle między nimi jest bardzo, mój M. też popadł w filozoficzne zamyślenie, czy się uda, czy skoro oni, tacy zakochani, tacy zawsze idealni stoją na rozdrożu, to warto bra ślub

no w takich sytuacjach kazdy na chwile przystanie i sie zamysli  :roll: Ale głowa do góry - nie bylibysmy ludżmi, jakbysmy czasem nie popadli w rozmyślanie... :)

Wszytsko będzie dobrz,e bo tka kazda z ans patrza cna statystyki mogłaby stwierdzic, ze do bani ze slubem :)

Offline madziulek

• Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #40 dnia: 21 Listopada 2006, 13:28 »
Gemini ja również melduje sie w twoim odliczanku :) niestety nie widze żadnych zdjęć  :? szkoda może jeszcze raz wklej :) Co do czasu to zobaczys jak ona pędz ja niedawno się szykowałam do własnego slubu a tu juz ponad pół roku mineło i nawet nie wiem kiedy :)

A co do odchudzania to wierz mi że czy chcesz czy nie to i tak schudniesz...  :serce:
powodzenia w dalszych przygotowaniach .. :serce:
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #41 dnia: 22 Listopada 2006, 20:27 »
Zła jestem dzisiaj

Po dwóch latach od rozstania, mój były przysłał mi dziś sms`a, że chciałby się ze mną spotkac, bo ciągle o mnie myśli, i że chciałby spróbowac jeszcze raz, nie odpisałam, a teraz bombarduje mnie sygnałami

Olałabym to bez zastanowiania, tylko...on ma żonę i w kwietniu urodziło mu się dziecko!!! Przeraża mnie z jakim potworem byłam, jak tak można :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

A po drugie, zmieniłam numer telefonu, bo krótko po naszym rozstaniu, też męczył mnie telefonami, smsami. Numer dałam tylku nielicznym znajomym i oczywiście prosiłam, żeby nikomu go nie dawali, boli, że ktoś z moich bliskich znajomych ma w nosie moje prośby, moją prywatnośc i moje uczucia

I nawet nie mam się komu wyżalic, bo M. właśnie odsypia nockę w pracy :(

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #42 dnia: 22 Listopada 2006, 20:33 »
Zła jestem dzisiaj

:glaszcze:
Niektórzy znajomi tacy są chcą jak najlepiej ale im to czasem nie wychodzi.

Offline Vall

• Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #43 dnia: 22 Listopada 2006, 22:47 »
Przeraża mnie z jakim potworem byłam, jak tak możn

Gemini, musisz to zignorować, z takimi ludzmi nie da rady sie dogadać :roll:

boli, że ktoś z moich bliskich znajomych ma w nosie moje prośby, moją prywatnośc i moje uczucia

moż ektos zorbił to zupelnie nie swiadomie, nie celowo..ot taK - WYSZŁO A POTEM NEI BYŁO ODWROTU!! :?

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #44 dnia: 23 Listopada 2006, 09:13 »
Gemini, jestem tego samego zdania co Vall, musisz zignorowac wszelkie jego sms-y czy telefony bo teraz masz swoje zycie a on swoje. Po prostu o nim nie mysl.

I nie smutaj sie, zobacz jaki piekny ten swiat..masz super faceta, bierzesz za niedlugo slub, wspaniale przygotowania do wesela...zyc nie umierac :)

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #45 dnia: 23 Listopada 2006, 09:25 »
hej!!!!!!!!!!!!
czytam Cię  na bieżąco!powiem Ci tak..wydaje mi sie że jeśli ignorowanie nie pomoże(a może niepomóc) to spotkaj się z nim.jesteś dorosła kobietą,wiesz czego chcesz...trzeba powiedzieć jasno bez ogródek"facet Ty nie jesteś facet tylko dupa!mas zkobiete dziecko zajmij sie nimi"

powinno wystarczyć. :mrgreen:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #46 dnia: 23 Listopada 2006, 10:19 »
Brawo tete!
Podpisuje się pod tym obiema łapkami!

Najlepszym sposobem na pozbycie się zmartwień i wątpliwości jest stanąć z nimi twarzą w twarz.

więc stać z tym potworem twarzą w twarz i wyjasnij mu, że dla Ciebie jest kompletnym 0.
Inaczje może nie zrozumiec i jeszcze długo nie da Ci spokoju..

Z pozdrowieniami :-)

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #47 dnia: 23 Listopada 2006, 10:37 »
witam Cię Gemini. data i godzina ślubu  bardzo przypadły mi do gustu. W końcu ja też ślubowałam w czerwcu o 17.00  :D

nie widzę zdjęć, więc nie mogę powiedzieć co i jak. Ale najważniejszę abyś ty i twój narzeczony byli zadowoleni. I WAM się podobało. Innym gościom niedogodzisz...zawsze znajdzie się taki, któremu coś nie pasuje lub coś się nie podoba.

PS. A wiesz, że jesteś ode mnie równo rok młodsza ? początek daty urodzenia mamy taki sam  :mrgreen:  ciekawe o której godzinie się urodziłaś.

PS. pozdrowienia dla Częstochowy. Bardzo lubię to miasto.

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #48 dnia: 23 Listopada 2006, 10:46 »
Gosiaczku urodziłam się o 11.15 :) a Ty?

Tete może masz racje? Tylko, że mnie szkoda dla niego nawet 5 minut. Na razie ignoruję, zresztą od rana cisza, oby już tak zostało

A dziś muszę przemyślec kwestię migdałów i pierniczków, dla gości pod kościołem :lol:

A nie wiem czy Wam gdzieś pisałam, ale nasz fotograf zrobi nam prezenty dla gości, które damy po oczepinach. Będzie to nasze zdjęcie z napisem "Dziękujemy, że byliście z nami", w trakcie wesela wyjedzie na chwilę do Media Markt :lol: i tam je wywoła (on wogóle tam pracuje, a robienie zdjęc, to jego hobby, a nie praca sama w sobie), powiedział, że pstryknie jakąś fotkę, po ślubie zaraz, obrobi szybko, a później wywoła i wróci, my mamy mu tylko kupic ramki takie tekturowe do zdjęc, a on w trakcie przerw zaangażuje zespół i kamerzystę, żeby szybko te zdjęcia powkładac w te ramki :lol:

Widziałam takie gotowe zdjęcie, śliczne, wygląda jak pocztówka

Offline Vall

• Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #49 dnia: 23 Listopada 2006, 11:32 »
A dziś muszę przemyślec kwestię migdałów i pierniczków, dla gości pod kościołem

:skacza:  
widze, że was zainspirowałam :) różnymi pomysłami :)

Fajny ten wasz fotograf, z eposzedł na taki "układ"  :mrgreen: pozazdro.ścic :) Fajowy pomysł :D

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #50 dnia: 23 Listopada 2006, 12:08 »
A to już był całkowicie jego pomysł, od A do Z :D

No zainspirowałaś mnie i teraz myślę pierniczki czy migdały? I kto mi takie cuda jest w stanie dostarczyc :wink:

Offline Vall

• Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #51 dnia: 23 Listopada 2006, 12:10 »
kto mi takie cuda jest w stanie dostarczyc

poszukaj na allegro :0 albo w sklepach internetowych z akceosriami slubnymi :) ja tam to wszytskie foty i pomysły znalzałam :)

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #52 dnia: 23 Listopada 2006, 12:23 »
Sklepy internetowe?  :drapanie:  Nie pomyślałam

A masz jakieś sprawdzone?

Ja zmykam na allegro w takim razie

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #53 dnia: 23 Listopada 2006, 22:07 »
Nam fotograf robi w trakcie wesele zdjęcia z każdym gościem, żebyśmy im po weselu mogli je dać z podziekowaniami :-)

Bardzo sympatyczny prezent!
Małe, a jak cieszy..

Offline carlunia

• maniak
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #54 dnia: 24 Listopada 2006, 12:41 »
Gemini: tete ma swietny pomysl na Twojego bylego :wink: ALe moze sobie odpusci jak nie widzi reakcji z Twojej strony. Sytuacje, gdy znajomi sie rozstaja zawsze sa przykre. U nas tez sie to ostatnio zdarzylo, ale oni nie sa malzenstwem. Zanosilo sie na to od dluzszego czasu bo ciagle sie klocili, schodzili i rozchodzili. Ciezko musi byc w takim zwiazku gdy nie mozna znalezc wspolnego jezyka z ukochana osoba a jedyne co nas przy niej trzyma to przywiazanie i lek przed samotnoscia. Wiem, bo juz to przerabialam :roll: I w koncu sie znudzilo..
Fotografa znalezliscie fajnego, facet z pomyslem :wink:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #55 dnia: 24 Listopada 2006, 12:48 »
No odpukac były ucichł, może zniechęcił go brak mojej reakcjii

Carlunia  mnie też jakoś tak przykro, że między nimi jest tak źle, ale M. zachowuje się tak, jakby właśnie doszedł do wniosku, że ślub to ogólnie bazsens, bo i tak będzie późnie rozwód

I wogóle wszystkie moje pomysły, typu pierniczki( :D ), oglądanie zaproszeń, itp. kwituje wzruszeniem ramion

I ja też mam dośc przyszłam tu do Was, bo tu mi dobrze, nie mam zamiaru już się odzywac na temat ślubu ani do M., ani do rodziców, ani do znajomych, bo nikt mnie nie rozumie, każdemu się wydaje, że przesadzam, bo do ślubu to jest jeszcze tyyyyyle czasu

Ok, niech sami załatwiają wszystko nawet na tydzień przed ślubem, na chwilę obecną nie mam zamiaru się w nic angażowac

Ale mam doła giganta dzisiaj  :buu:    :buu:    :buu:    :buu:    :depresja:    :depresja:    :depresja:    :depresja:    :beczy:    :beczy:    :beczy:    :beczy:

Offline Beaataa
  • zapaleniec
  • data ślubu: 28.07.2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #56 dnia: 24 Listopada 2006, 12:55 »
Ale mam doła giganta dzisiaj

nie martw sie   :glaszcze:  
  :przytul:  wszystko sie ulozy, zobaczysz :)
U mnie bylo podobnie - Przyszly uwazal, ze to przesada, ze mam juz jakas manie, az sam sie przekonal, ze trzeba wszystko wczesniej rezerwowac i zalatwiac bo juz nie ma wolnych terminow/miejsc itp. :twisted:
Nie przejmuj sie, posiedz z nami na forum i zaraz bedzie Ci lepiej :D

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #57 dnia: 24 Listopada 2006, 13:04 »
Dzięki Beatko :)

My właśnie te główne sprawy mamy załatwione i dlatego M. uważa, że przesadzam

Jego nie obchodzą "duperele" typu cukierki dla gości, księgi ślubne itp. A kogo ja się mam poradzic, zapytac o zdanie? Sąsiada?

Ech źle mi jest dzisiaj. Tutaj się tylko lepiej czuję, bo przynajmniej mam dowód, że nie jestem nienormalna :lol:

Offline carlunia

• maniak
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #58 dnia: 24 Listopada 2006, 13:31 »
Gemini: moi przyszli tesciowie tez uwazaja ze jeszcze tyle czasu do slubu, ze sie ze wszystkim zdarzy. Jak zaczynamy do nich cos mowic na temat slubu to jest albo zero reakcji albo ze jeszcze zdarzymy. Na szczescie moj P. jest inny w tej kwestii i rozumie, ze niektore rzeczy musza byc zalatwione wczesniej a nie spontanicznie, tydzien przed slubem :roll:
A Twoj M. moze po prostu jest przerazony tym, co sie dzieje miedzy Waszymi znajomymi i obawia, ze skoro im sie to przytrafilo to moze przytrafic sie kazdemu. Tyle, ze trzeba miec wiare i dolozyc wszelkich staran zeby bylo dobrze, a nie sie poddawac jescze przed slubem :wink:

Offline Vall

• Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #59 dnia: 24 Listopada 2006, 13:42 »
I ja też mam dośc przyszłam tu do Was, bo tu mi dobrze, nie mam zamiaru już się odzywac na temat ślubu ani do M., ani do rodziców, ani do znajomych, bo nikt mnie nie rozumie, każdemu się wydaje, że przesadzam, bo do ślubu to jest jeszcze tyyyyyle czasu

Gemini, my Cie doskonale rozumiemy,, inaczej by nas nie było na tym forum :)