podziękowania chwytające za serce, na pewno Rodzice będą niesamowicie wzruszeni i szczęsliwi!!!!!!!!!!!!!!
Lili, rzeczywiscie napisała wyjątkowy ,majstersztyk, jak to nasza Lili, cała perfekcjonistka

!!! ja też chciałam coś zgapić od Niej, kiedy projektowałam fotoksiążkę dla Rodziców Michała, koniec końców stwierdzilismy, ze napiszemy tam po prostu: KOCHANI RODZICE DZIEKUJEMY WAM BARDZO-WASZE DZIECI
i git, bo moja teściowa ma też wyjątkowy dar pisania i pomysłałam sobie, ze nie będę z Nią w konkury szła, bo i tak polegnę pod tym względem

, a stylu Lili nie podrobię
Ale Ty Martuniu idź swoim stylem, bo jets ujmujący, wzruszający, Twój:)
ja bym się popłakała na miejscu Riodziców i choć są ciut przydługie, to uważam ze z punktu widzenia Rodziców, to niesamowity atut, dłużej będą sobie czytali, dłużej będą szczęasie przezywali i o to chodzi

Nie piszesz podzekowań na jakiś konkurs, tylko pod konkretnych ludzi i konkretną Waszą sytuację. Nic nie zmieniaj

Widzę dużo pracy, miłości, czułości i wdzięczności w tych podziękowaniach i o to chodzi

Co do plagiatu, to zaczęcam Cię do jednego: powtórki z tym kwiatem na obrączki

Aha no i gratuluje seteczki
a przede wszytskim życzonka z okazji imieninek:
Duuuuuuuuuuuuuużo zdrówka dla Ciebie i wszytskich twoich najbliższych, duuuuuuuż o miłości i szczęscia, duuuuuuuuuuuuuuuuż o pieniążków, co by na NIC NIE BRAKOWAŁO, i najwspanialszego slubu i wesela z Twoich Marzeń i wyobrażeń

!!!!!!!!!!!!!!