Autor Wątek: "Miłość to wierność wyborowi" - ślube zmagania tet  (Przeczytany 137195 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
"Miłość to wierność wyborowi" - ślube zmagania tet
« Odpowiedź #1680 dnia: 13 Lutego 2007, 21:54 »
Cytat: "tete"
że bedzie..niedobrze,niefajnie,że goscie nie dopisza ,że jedzenie bedzie kiepskie i masa różnych "że"...
jest mi wstyd. za moje myśli,za dziecinny tok rozumowania....
ot cała historia

ps czy wiecie ze jak to Wam napisałam zrobiło mi się lżej na sercu?

kochana bedzie cudnie, niepowtarzalnie i wspaniale zobaczysz  :brawo_2:
i tylko dzieki wam, waszym staranim i pomyslowosci  :brawo_2:
nie kasa wydana sie liczy ale klimat  :brawo_2:

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #1681 dnia: 13 Lutego 2007, 21:56 »
Cytat: "Vall"
:ckm: :bicz:
czy masz kochana jescze cos do dodania :drapanie: ?/ :) :)

właśnie?????  :boks1:  :boks1:  :boks:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #1682 dnia: 13 Lutego 2007, 22:21 »
absolutnie absolutnie nic :brawo_2:

alescie mnie rozbawiły i pocieszyly kochane :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:
dziekuje Wam bardzo!!!!
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1683 dnia: 13 Lutego 2007, 22:23 »
No!  :brewki:  :brewki:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1684 dnia: 13 Lutego 2007, 22:28 »
Di my sie jutro widzimy no nie??
dzięki Wam wraca rozum,poczucie że może się wiele...Megan-dzięki Ci bardzo!

dziewczyny szukam pomysłu na bukiet-co byscie widziały do sukni mojej i mojej postury(blizej moze Wam ją opisac np Di lub Monia lub Lady)???

jesli chodzi o lekko udziwnione-cos takiego wpadło mi woko...do tej pory królowała niesmiertelna prosta calla(taką jaka miała Gosiaczekk)
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #1685 dnia: 13 Lutego 2007, 23:44 »
Tetuś jakbym siebie czytała :przytul:

Też mnie nachodzą takie myśli, ze ja jako totalne bezguście wybrałam brzydką kieckę, samochód będzie wyglądał śmiesznie, bukiet będzie do bani, goście nie przyjdą, zespół będzie rzempolił, fotograf odwali fuszerkę itd, itp

Nie jesteś sama :przytul:

I wiesz co, olejmy to. To będzie nasz dzień, będzie tak jak chciałyśmy, a jak się komuś nie będzie podobało, to niech zrobi lepiej

Offline ewak
  • bywalec
« Odpowiedź #1686 dnia: 14 Lutego 2007, 05:14 »
...wszystko (łącznie z mieszkaniem i podróżą dla młodych) finansują im rodzice...wiem ze to bedzie piękny ślub...dostojny barokowy..

Wiesz co tete, oczywiscie, ze fajnie jest tak dostac wszystko na tacy. Ale jeszcze lepiej dojsc do tego samemu. Znacznie wieksza satysfakcja.

Moja pewna znajoma opowiadala mi kiedys, jak to podczas jakies uroczystosci rodzinnej, wino rozwiazalo jezyki. Tesciowie i Jej maz, zaczeli wypominac, ze wszystko im zawdziecza. Nic przyjemnego, w dziewczynie wciaz to "siedzi".

Ja wiem, ze moze i Wasze wesele w porowaniu z impreza kolegi bedzie skromniejsze, ale bedzie WASZE. Dokladnie takie jak sobie wymysliliscie, jedyne, niepowtarzalne.

PS. A torebeczka-bukiecik sliczna  :Serduszka:
Siumao - rocznik 2006, mala, ekonomiczna, naped na 4 lapy, awangardowa laciata tapicerka, serwisowana u autoryzowanego weta, pieknie sie prowadzi na smyczy.

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #1687 dnia: 14 Lutego 2007, 08:35 »
Mnie się udziwniony bukiet podoba  :brewki:

Tetuś no coś Ty, ważni są ludzie a nie, że wszytsko najdroższe, to wcale nie znaczy o powodzeniu wesela.

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1688 dnia: 14 Lutego 2007, 09:14 »
Cytat: "katarzyna_84"
Tetuś no coś Ty, ważni są ludzie

no ba! się wie...ja generalnie optymistką urodzoną jestem..dzis jest taki dzien ze wierze ze wszystko bedzie dobrze!
Cytat: "ewak"
Wiesz co tete, oczywiscie, ze fajnie jest tak dostac wszystko na tacy. Ale jeszcze lepiej dojsc do tego samemu.

mój G cały czas to powtarza!!!!!choc widze odrobine smutku w oczach jego jak znowu zaczyna liczyc-"to na to to na tamto"
...ale wiem ze liczy się TO ŻE JESTESMY RAZEM :brawo_2:
Cytat: "Gemini"
Też mnie nachodzą takie myśli, ze ja jako totalne bezguście wybrałam brzydką kieckę, samochód będzie wyglądał śmiesznie, bukiet będzie do bani, goście nie przyjdą, zespół będzie rzempolił, fotograf odwali fuszerkę itd, itp

Gem-to jak się spotkamy to się "wymienimy" żalami :drapanie:  :skacza:
dobrze ze jestesmu tu tez poto aby powybijac sobie różne głupoty z główek :ckm:  :ckm:  :ckm:  :ckm:  :glupek:  :glupek:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1689 dnia: 14 Lutego 2007, 09:36 »
chciałam niesmiało wtrącić że zostało 108dni do ślubu :skacza:  :skacza:

dzis znów poradnia...
pewnie wrócimy padnieci jakies winko wypijemy..a potem grzecznie spać się położymy :los:  :mdleje:  :los:  :mdleje:

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1690 dnia: 14 Lutego 2007, 09:38 »
Di my sie jutro widzimy no nie??

Si - tylko sie nie przeraź tym co zobaczysz hehe

a potem grzecznie spać się położymy :los: :mdleje: :los: :mdleje:

Taaaa, juz to widze hehehehee :D:D:D:D

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1691 dnia: 14 Lutego 2007, 09:41 »
Cytat: "DjJeyDi"
Taaaa, juz to widze hehehehee
\Di mówie Ci że tak bedzie :skacza:  Grzesiek teraz pasjami ogląda"skazanego na smierc"(ma posciągane z netu) ja troche na kompie pogrzebie a potem jak stare dobre małżenstwo lulu :blant:  :blant:  :blant:

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1692 dnia: 14 Lutego 2007, 09:45 »
Ja tam i taks woje wiem hehehe - w Walentynki bedziesz "skazana na Grzesia" :D:D:D Tak - bedzie wyrok hihihihihi

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1693 dnia: 14 Lutego 2007, 09:53 »
:afro:  :afro:  :brewki:  :brewki:  :brewki:  :brewki: Natka-znaczy sie "wyrok zapadł"???

alez mnie on cieszy!!!!!!!
dzis umuwilismy sie na rozmowe z panią z poradni-a Wy kiedy?

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1694 dnia: 14 Lutego 2007, 09:59 »
A my tez dzis :) Ale po zajeciach z ta Pania co mowi same interesujace rzeczy - czyli cos kolo 19:30. Ciekawe jakie tematy beda poruszone w tej poradni.....

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1695 dnia: 14 Lutego 2007, 10:04 »
ja mam na 18.10-wiec Ci sprzedam temat :hahahaha:  :hahahaha:  :hahahaha:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #1696 dnia: 14 Lutego 2007, 10:36 »
ale macie fajnie poradnia..jak mis ie nie chce :mdleje:
tetus twoj slub bedzie najpiekniejszy bo bedzie Twoj z Twoimi Goscmi i juz :skacza:
nie przejmuj sie ( ja tez tak czasem mam :drapanie: ) :brewki:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #1697 dnia: 14 Lutego 2007, 10:53 »
uffff, ale zaległosci mi  się narobiły ;
Cuuuuuudny pomysł z tym słonecznikiem na obrączki, jeden z najlepszych, jaki zobaczyłam na forum!!!!!!!!!!!!!! rewelacja!!!!!!!!!!!!!!
Koniecznie, ale to koniecznie miej tak obraczki!!!!!! :)
Co do wyboru, to się nie martw, wybierzezsz takie, jakie Cię chwycą za serce i bedziesz nimi absolutnie zachywcona, tak jak ja jestem :)
My mamy model SEMPRE od Kruka, to takie zwykłe klasyczne, lekko zaoblone obrączki, takie same mia moja swiadkowa i zawsze się nimi zachwycałam na Jej dłoni, wygląda przecudnie i stąd moj wybór, a nazwa wielce mówiąca zachwyciła nas oboje :)

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1698 dnia: 14 Lutego 2007, 11:19 »
Cytat: "gosia_kwiecień"
uffff, ale zaległosci mi się narobiły ;

Gosia nawet nie wiesz jak bardzo sie ciesze ze domnie zaglądasz!!!!!!!!
SEMPRE od Kruka
-tez myslałam nad nimi!!!!
ehh sprawa obraczek mam nadzieje rozstrzygnie sie w sobote... :skacza:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1699 dnia: 14 Lutego 2007, 12:51 »
Tetuś my też spędzimy jak stare małżeństwo :brewki:

M. wczoraj o 23.00 pojechał z towarem, wróci dziś ok. 15.00, dzwonił i mówi, że zaśnie chyba na sam widok łóżka, tak więc ja dziś będę skazana na jego chrapanie :brewki:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #1700 dnia: 14 Lutego 2007, 14:03 »
Martuniu, ja zawsze zaglądam do Ciebie z najwiekszą przyjemnością:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio byłam rzadko na forum, w sumie tylko w celu sprawdzenia co u Lolka Vall, a to dlatego, ze codziennie miałam lekarzy, szykujemy się do ciąży za jakieś 3-4 miesiące, więc nalezy wszystkie  badanka porobić. Póki co wszystko ok, ale okazało się,zze różyczki i ospy nie przechodziłam, więc się musze doszczepić i przez 3 miesiące uważać, zeby w ciążę nie zajść. Czekam na badania "żółtaczkowe", czy aby też nie będę się musiałą doszczepić.
treraz natomiast musze pisać prace na studia, bo w ten weekend mam zjazd, poza tym musze do apteki pójść, obiadek przygotowac walentynkowy z czymś słodkim i też zalatana jestem na maxa ;)

Jeszcze raz polecam Ci przymiarkę sempre 4 mm, może a nóż widelec ;)
Mój M ma sempre 5 mm, bo czwóreczka jakoś mniej się prezentiowała, ale i tak z kilometra widać, ze to komplet :)

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1701 dnia: 14 Lutego 2007, 15:58 »
Martuniu, ja zawsze zaglądam do Ciebie z najwiekszą przyjemnością:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miło miło :skacza:  :skacza:
dlatego, ze codziennie miałam lekarzy, szykujemy się do ciąży za jakieś 3-4 miesiące, więc nalezy wszystkie badanka porobić.
trzymam kciuki Gosia!!!!!!!żebym ciocią została :hahahaha:

Dziewczyny wbiłam się w szok:
przychodzi posłaniec z bukietem róż(ja w tym czasie rozmwaiam z lekarzem) a on:mam przesyłke dla pani marty i wyciaga wiązane krwistoczerwonych róż! a ja na to"eeee ale to chyba pomyłka jakaś" on:"dla pani marty od grześka"

:Serduszka:  :szczeka:  :szczeka:  :szczeka:  mniej więcej tak wygladałam!!!!!
alez się ciesze!!nie spodziewłam się zupełnie(mielismy przeprowadzić bojkot Walentego) pozatym G nie jest ..jakby to powiedziec romatykiem..a tu taka niespodzinaka!!ale szcześliwa jestem :skacza:  :skacza:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #1702 dnia: 14 Lutego 2007, 18:52 »
ja taką niespodziankę miałam rok temu, kiedy to niestety spędzaliśmy walentynki  osobno, jeszcze jako Narzeczeni. Wychodzę z kąp[ieli po 20..0 a tu dzwonek do drzwi i posłaniec przynosi mi cudny bukiet czerwonych ukochANYCH TULIPANÓW :)
Dziś będę mieć wręczone przez Męzusia, jak wróci z pracy :)
Superos wrażenie, no nie ;)

dzięki za kciuki, na pewno się przydadzą :)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #1703 dnia: 14 Lutego 2007, 19:17 »
Tete cóż za niespodzianka!! cudowna bym powiedziała!!!  :skacza:
Cieszę się azem z Tobą!!

My walentynkujrmy niestety osobno... mężuś w domciu, ja w stolicy :( Ale tez sie pochwale że dzis rano dostałam cudowną przesyłkę na maila: własnoręcznie zmontowany mix utworków o miłości plus nagrane życzonka od mojego Misia!! Oczywiście od razu się popłakalam :cry: strasznie teskno mi :(

No ale nie zaśmiecam wątku!
Pozdrawiam serdecznie!!

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
« Odpowiedź #1704 dnia: 14 Lutego 2007, 19:41 »
Tetus kochana widzisz jaiego masz wspanialego narzeczonego...:)
Nadrobilam zaleglosci bo ostatnio cos nie mam czasu na nic...a tu takie myslei u Ciebie ze nie wyjdzie ze goscie sie nie stawia...oj tetus my tez sobie sami finansujemy wesele nie jest latwo,z niektorych rzeczy trzeba zrezygnowac bo kasa ale kochana zobacz jaka satysfakcje bedziemy mieli...do wszystkiego dazymy same...przygotowujemy sie do doroslego zycia bo wkoncu w malzenstwie tez nie jest lekko i rodzice tez nie beda pomagac az tyle...Wiec mozesz byc tylko z siebie dumna ze samam do wszytskiego dazysz :skacza:  :przytul:

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1705 dnia: 14 Lutego 2007, 20:23 »
Tete - my juz w domku heheh a Wy??? Super ta poradnia była :D:D:D Bardzo szybka i mila :D:D:D A teraz czas na romantico kolacje i jakis filmik :D

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1706 dnia: 14 Lutego 2007, 20:48 »
Tetuś fantastycznie, jakbym ja dostała taki bukiet, to pewnie też bym tak wyglądała :szczeka:  :szczeka:  :szczeka:

No mój M. się nie złamał, żadnych kwiatków nie było :hahaha:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #1707 dnia: 14 Lutego 2007, 20:55 »
Ostatnio byłam rzadko na forum, w sumie tylko w celu sprawdzenia co u Lolka Vall
:przytul:  :przytul:  :przytul:

miałam lekarzy, szykujemy się do ciąży za jakieś 3-4 miesiące,
:brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:

posłaniec z bukietem róż

PIĘknie!! Gratuluje wspanialego Faceta :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1708 dnia: 14 Lutego 2007, 21:11 »
juŻ  W DOMU :skacza:
następna niespodzianka...G zabrał się za kolacje-ale zrobił to tak nieporadnie ze Go wyręczyłam :skacza:  i zakupił(a to mało romantico-ale lubie bardzo Balataisa) :afro:  :afro:  :afro:
ja taką niespodziankę miałam rok temu, kiedy to niestety spędzaliśmy walentynki osobno, jeszcze jako Narzeczeni. Wychodzę z kąp[ieli po 20..0 a tu dzwonek do drzwi i posłaniec przynosi mi cudny bukiet czerwonych ukochANYCH TULIPANÓW  
Dziś będę mieć wręczone przez Męzusia, jak wróci z pracy  
Superos wrażenie, no nie  

dzięki za kciuki, na pewno się przydadzą  
Gosia to wiesz o czym mówie??? :taktak:  :taktak:  i nie masz co dziękowac !!!sama przyjemność 3mac za Was kciuki!!
Cytat: "dziubasek"
No ale nie zaśmiecam wątku!
Pozdrawiam serdecznie!!
Ania bo normalnie nie wiem co :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:  NIE ZAŚMIECASZ!!!!! kochana-ja wiem jak może piec samotnośc w dni w  które z założenia powinno się spędzać RAZEM!!!!ale Ty akurat masz BOMBASTYCZNEGO małża-i wiem że  jest z Tobą -na odległość serca...

Cytat: "kuchasia"
wspanialego narzeczonego..
no ba!!!a tóra z nas niema?????jakby nie byli fantastyczni-to my jako przezajebiste kobietki nie wychodziłybyśmy za nich zamąż :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:   Jestem Ci Kuchasiu tak bardzo wdzięczna za pomysł ze słonecznikiem!!..i za to że tak dobrze wiesz oco mi chodzi... :uscisk:
Cytat: "DjJeyDi"
domku heheh a Wy??? Super ta poradnia była  :D:D Bardzo szybka i mila  :D:D A teraz czas na romantico kolacje i jakis filmik  
 ciesze się Nat że było oki!
Cytat: "Gemini"
to pewnie też bym tak wyglądała
daje Ci tetusiowe słowo że jeszcze nie raz w Waszym życiu bedziesz tak wyglądac :skacza:

buziasy dla Was!!!!! :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1709 dnia: 14 Lutego 2007, 21:12 »
Cytat: "Vall"
Gratuluje wspanialego Faceta  

dzięki Valluś kochana!!!! :skacza: