Nie wiedzialam ze takie male rzeczy- jak picie w pozycji lezacej moga miec przyczyne w niedwładzie rąk albo obniżonym napieciu miesniowym 
Ojej, u nas w rodzinie dwulatek pije tylko w pozycji lezącej, na stojąco czy siedząco się nie napije, wydawało mi się to dziwne, ale myślałam, że z przyzwyczajenia, nie wiedziałam, że to może cos oznaczac? 
no wlasnie ja tez tak myslalam ze to dziwne ale moze mu tak wygodnie, a wczoraj mnie uswiadomiono ze to jest zamniejszone napiecie miesniowe w raczkach i on poprostu nie jest wstanie utrzymac butelki z rekami u gory.
Aniu a co to za badanie miałaś? Coś się działo czy tak profilaktycznie? Powodzenia w rehabilitacji.. Mój Adaś ma rehabilitacja co tydzień bo odgina mi się do tyłu.. Tylko tak potrafi jeść i spać. Troszkę się martwię ale wierzę, że w końcu rehabilitacja pomoże.
U mnie noce naprawdę dobre.. Marcin co prawda wstał dziś z sześć razy ale ja się dziś wyspałam
Gosia rewelacja, że usiadł z leżenia.. To wielki sukces..
Ja Zuze smaruje Cetaphil balsam do twarzy i ciała. Moja mama kupiła mi kiedyś.. Spróbuję też olej lniany.. Odpada do kąpieli bo mój mąż po prostu nienawidzi takiej wody.
to byly badania w poradni psychologiczno-pedagogicznej pod katem wczesnego wspomagania rozwoju. A robilam je bo kilka rzeczy mnie niepokoilo w rozwoju Pawla a do tego dochodzi jego historia.
sorry za post pod postem ale chcialam jeszcze napisac ze na poniedzialek umowilam sie jeszcze w jedno miejsce zeby go sprawdzili, na 17 grudnia jestem umowiona z logopeda

a wczoraj bo wrzaskach i histerii moj syn nauczyl sie pokazywac nosek, a dzisiaj oczko

Widze ze do tej pory robilam blad, bo on jak sie pytalam gdzie jest oczko, nosek itp. i mu pokazywalam to zaczynal plakac wiec odpuszczalam, a widze ze nie mzona odpucic, trzeba histerie przetrwac i zaczynac od nowa i pieknie zaczyna łapac o co chodzi. CZeka nas duzo pracy i lez ale bedzie dobrze