A ja miałam wszystko za free

Lezałam na sali dwuosobowej , ale i tak przez cały tydzień byłam sama

...nie wiem do tej pory czemu , skoro tak mało miejsc mamy na polożniczym .Miałam tv , łazienke 4 metry od łóżka , z przysniczem

nad głową miałam gniazdko do netu

...ale brak laptopa
I to wsio za free ale tylko dlatego bo mamy nowy szpital , ktory jest moze z 3 lata .
U nas na stronce szpitala też jest napisane ze ZZO jest ...ale tak naprawde go nie ma ...

Co do nastepnego porodu to nie wiem czy chciałabym miec jeszcze jedna cesarkę czy rodzic naturalnie .
Jakoś pare miesiecy po porodzie czytałam w gazecie jakie mogą byc powikłania i komplikacje po cc i w trakcie niej.....stwierdziłam ze nigdy wiecej CC...ale powiem szczerze że już zapomniałam co tam było napisane i mi jest cc nie grozna .
Co do porodu naturalnego ot nie iwem jak to jest

ale z jednej strony bym chciała i to bardzo ale z drugiej boje sie jak cholera tego bolu , i to chyba bardziej bólu szycia krocza bo juz nie jedna klientka mi naopowaidała jak to szyją nie czekając aż znieczulenie zacznie działąc

bryyy
CC to jest ból parotygodniowy i w miare do wytzrymania ....a poród naruralny to jest zaledwie parenascie godzin bólu....niewyobrazalnego .Cieżko jest wybrać co może być lepsze , przyjemniejsze , jezeli mozna tak nazwac poród