em_ka89. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, dużo miłości i pomyślności. Piękna z Was para byłam na chwilkę na ślubie stanęłam całkiem z tyłu ale jak odchodziłas z przysięgi dojrzałam Twoje żółte buciki. Słyszałam violize jak grała wprawdzie tylko jeden utwór bo długo nie byłam ale wystarczyło, wzruszyłam się
bardzo, bardzo ładnie. Kościół był też ładnie przystojny. Wystarczająco wg mnie nie było przesycone.
Czekamy na jakąś relacje
No i oczywiście serdeczne gratulacje i życzenia dla Ann86
Hej dziewczyny !
Myślałam, że jednak Was nie było. Bardzo dziękuję za życzenia. Jak wiecie jesteśmy już kilka dni po ślubie i tak naprawdę dopiero mieliśmy chwilę dla siebie. W piątek odbył się ślub w kościele ŚW Trójcy było cudownie

jedna mała wpadka z kiecką ( jak szłam do ołtarza to nadepnęłam na przód sukienki ) ale tak to było wszystko ok
Ksiądz bardzo sympatyczny, próbował nas rozśmieszać i trochę odstresować i szczerze powiem, że mu się to udało. Od świadka usłyszałam, że to był pierwszy ślub, na którym para młoda była taka wyluzowana tzn. śmialiśmy się i uśmiechaliśmy przez dłuższy czas.
Po mszy życzenia od gości i już pozostała tylko droga na salę . Jeśli chodzi o samą salę to była bardzo ładnie przystrojona dokładnie tak jak prosiłam . Fotograf z tego co słyszałam zrobił 2000 zdjęć bez sesji, make up trzymał się do samego końca a nawet na drugi dzień jeszcze miałam go na sobie bo zapomniałam wziąć ze sobą czegoś do demakijażu... Muzyka i samo prowadzenie wesela przez dj pedro noca rewelacyjnie ! Tort z rem marco tak jak i ciasto dojechało czego się najbardziej obawiałam i było pyszne ! Tort dokładnie według mojego projektu wyglądał rewelacyjnie ! Co prawda podczas wesela miałam małą awarię z sukienką okazało się , że jednak jest za długa i przeszkadza mi w tańcu więc świadkowa z moją przyjaciółką pięknie mi ją podcięły i przetańczyłam wesele do końca , oczywiście nie obyło się bez zmiany butów na płaskie
Z tego co słyszałam to goście chwalili help boxy sporo rzeczy z nich poznikało z czego się bardzo cieszę no i najważniejsze chwalili jedzenie i wódkę

Dużo panów chwaliło moją suknię, panie też ale jednak panowie znacznie więcej komplementowali
Przepraszam, że tak trochę chaotycznie piszę ale chcę streścić to co najważniejsze , może uda mi się zamieścić kilka zdjęć