Jak w temacie,
sprzedam suknię ślubną Maggie Sottero model Ambrosia. Dokładnie taka jak tu:
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3365LUKolor jak na zdjęciach z linka powyżej (alabaster).
Myślę, że tej sukni nie trzeba reklamować, jest tak cudownie piękna, że sama pamiętam, jak ją zobaczyłam po raz pierwszy, od razu wiedziałam, że będzie moja

Założona na wesele i plener. Wszystko w jak najlepszym porządku, żadnych uszkodzeń

Polecam oddać do czyszczenia raz jeszcze, ponieważ suknia wisi u mnie 2 lata (nie mogłam się z nią rozstać

Gdyby ktoś chciał zobaczyć w realu jak prezentowała się sukienka, dla zainteresowanych w wiadomości prywatnej wrzucę link do albumu na fb ze zdjęciami ze ślubu/wesela.
Sukienka prezentuje się przepięknie. Ma 3 możliwości podpięcia trenu (na haftki). Ja miałam tren całkowicie rozłożony na ceremonię, na pierwszy taniec podpiełam trochę (wiec jeszcze trochę się za mną ciągnęło

) a na hulańce już całkiem podpiety (co będziecie widzieć po zdjęciach)
W razie pytań służę pomocą. Zapraszam do oglądania i przymierzania w Bydgoszczy. Rozmiar 36 (ale ponieważ z tyłu posiada szerokie wiązanie, spokojnie na 38 też będzie dobra). Ja mam 173cm wzrostu i miałam buty z ok.7-8cm obcasem i nie "deptałam" sukienki
Cena, która mnie interesuje to 3 tys. zł.

Polecam, jest cudna!