Autor Wątek: Sza(J/Ł)*owe ;) odliczanie 3\/0_|  (Przeczytany 47653 razy)

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
Sza(J/Ł)*owe ;) odliczanie 3\/0_|
« Odpowiedź #570 dnia: 2 Marca 2007, 19:15 »
No, no ten kwartet smyczkowy zadziałał na moją wyobrażnię - ja bym najchętniej orkiestrę symfoiniczną do kościoła sprowadziła  :glowa_w_mur:  :glupek:
Ale chyba Jolus przyjdę podejrzeć  :brewki: oczywiście, o ile zechcesz  :drapanie:

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
« Odpowiedź #571 dnia: 3 Marca 2007, 20:05 »
Cytat: "Kllusia"
oczywiście, o ile zechcesz

a jasne...  zapewne wystosuję odpowiednie zaproszenia :)
dzisiaj dokańczam nasze dla rodzinki i w następnym tygodniu porozsyłamy na pewno  :brewki: już w końcu ostatni dzwonek  :los:

Offline Kllusia

• entuzjasta
« Odpowiedź #572 dnia: 9 Marca 2007, 23:46 »
Jola zaginęła w ferworze przygotowań  :drapanie: A my nie wiemy nawet na czym stanęlo - to w końcu Neptun czy Marina?  :drapanie:

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #573 dnia: 9 Marca 2007, 23:47 »
szajo, znalazłaś pierscionek ?????
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Kllusia

• entuzjasta
« Odpowiedź #574 dnia: 9 Marca 2007, 23:51 »
O kurcze, zaręczynowy zgubiła  :mdleje:  :brewki: Straszne  :mdleje:

Offline ela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #575 dnia: 9 Marca 2007, 23:58 »
O kurcze, zaręczynowy zgubiła   Straszne

Juz znalazła...był w śmietniku na solarium...
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #576 dnia: 10 Marca 2007, 09:21 »
Cytat: "ela"

Juz znalazła...był w śmietniku na solarium...

o kurde
dobrze ze się znalazł

Offline szajo

• maniak
« Odpowiedź #577 dnia: 10 Marca 2007, 21:52 »
oj dobrze... bo masakrycznie spanikowałam... ale zachowałam zimną krew i ułożyłam sobie całą wizję co się z nim mogło stać ;) i trafiłam... pierwsze co to leciałam w śmieciach grzebać ;)

a Neptun czy Marina....

Neptun  :popija:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #578 dnia: 10 Marca 2007, 22:01 »
Szajo - w obliczu kwestii mieszkaniowych popieram calym sercem - my odpuscilismy poprawiny  :brewki: ale dom jest  :skacza:  :skacza:  :skacza:

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
« Odpowiedź #579 dnia: 10 Marca 2007, 22:07 »
szajo, dobrze że się znalazł.. ja też bym spanikowała.. :mdleje:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #580 dnia: 10 Marca 2007, 22:10 »
no wlasnie - Szajo - super ze znalazlas pierscionke  :los:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #581 dnia: 11 Marca 2007, 18:23 »
uch dobrze ze sie znalazl ja chyba bym padla :mdleje:  jednak neptun pewnie jak sie bardziej oplaca to nie ma co :skacza:

Offline szajo

• maniak
« Odpowiedź #582 dnia: 12 Marca 2007, 10:57 »
bardziej triche mi szkoda... no ale cóż.. życie  :los:

ide dzisiaj do kosmetyczki prawdopodobnie powinnam też zaliczyć dermatologa... od paru miesięcy ma sporą wysypkę... nie wiem czy po tabletkach (wątpię) biorę już od roku... czy od Łajki (???) cera mi sie masakrycznie psuje i wiążę to niestety z przybyciem Łajki mam nadzieje że się nie potwierdzi... póki co ograniczam z nią kontakt i juz nie śpi z nami  :popija:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #583 dnia: 12 Marca 2007, 12:12 »
szajo, dobrze, że się zaręczynowy znalazł - już się sama bałam :drapanie:

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #584 dnia: 12 Marca 2007, 12:20 »
Jezu Joleczko zaręczynowy zgubiłaś?? I w śmieciach znalazłaś?? No to rzeczywiście zimną krew musiałaś zachowac!!!
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #585 dnia: 12 Marca 2007, 23:37 »
Jola gdzie Ty jestes jak Cię niema??? :skacza:   dobrze ze pierscionek się odnalazł!!!!!!

z cerą-to faktycznie dermatolog cos by mógł jedynie zaradzic-ja miałam tak w zeszłym roku przez 2mce miałam ropną wysypkę na czole-okazało sie ze to niedobór jakiegos hormonu-pożarłam piguły i było oki :taktak:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline Kasia-Wrocław

• uzależniony
  • data ślubu: 16.06.2007
« Odpowiedź #586 dnia: 14 Marca 2007, 16:08 »
No i wyjasniło się, od czego ta wysypka? Miejmy nadzieję, że nie od pieska...

Offline szajo

• maniak
« Odpowiedź #587 dnia: 15 Marca 2007, 21:38 »
Cytat: "Kasia - Wrocław"
No i wyjasniło się, od czego ta wysypka?

a dziękuję za pamięć ;)

no obsypanie mojej facjety zmniejsza się... nie wiem z jakiego powodu ... czy wiecej kosmetyków... czy to że pies śpi już nie na łóżku... (kupiliśmy płytę pilśniową którą na noc odpowiednio lokujemy i piesek nie ma dostępu do łózka)... no w każdym razie jest lepiej :) co mnie cieszy  :brewki:

ah miałam dzisiaj emocjonujący dzionek... na wybieg dla psów obok 3 orłów przylazł amstaf... bawiło się na nim ok 3 labradorów ( w tym Łajka) i 2 Goldeny. Amstaf rzucił się na jednego Goldena pogryzł mu nos. Tak ścisnął Golden nie mógł się ruszyć. Amstaf był okładany przez co najmniej 30 sek zanim puścił... najadłam się strach Łajka rozbrykana jeszcze myślała że to zabawa i se latała naokoło niemogłam jej złapać... nie wiem jak sprawa się zakończy.. co z Goldenem? miał rany tuż przed nosem na pysku dosyć głębokie i cały pysk pokrwawiony... Łysy dres - właściciel amstafa łaskawie dał swój numer tel. właścicielce Goldena... ja o mało co nie dostałam od laski łysego  :boks_4:    bo wtrąciłam się do rozmowy mówiąc żeby nie przychodzili z groźnym psem bez kagańca na wybieg... laska do mnie "a to Twoja kur.. sprawa guwniaro.., niee wtracaj sie" dodam że była mojego wieku.. tyle że ja mlodo ponoc wygladam.. a z niej był typ: umalowanej różowej pyskatej panny"... normalnie dobrali się właściciele z psem idealnie... - wielka szkoda... ehhh szkoda gadać... ale nie wyobrażam sobie gdyby to miało się stać Łajce...  :boks_4:  :boks_4:  :boks_4:

a z przygotowań ślubnych... no cóż powooooli do przodu... nauki kończymy.. USC załatwione... za poradnią musimy się rozglądnąć  :drapanie:

a mój Bartuś pojechał w trasę koncertową po Niemczech na 4 dni  :dno:  jak dla mnie to koniec świata  :los:  pierwsza taka "długa" rozłąka...  :popija:  i siedza na tyłku i jakoś tak smutno i pusto  :popija:

ale coby smutno nie było dodam, że  wytrzymam  :los:

Offline Kllusia

• entuzjasta
« Odpowiedź #588 dnia: 15 Marca 2007, 21:43 »
Joluś, chamstwo niektórych psiarzy przekracza wszelkie granice  :boks_4: Szkoda, że na wybieg nie zagląda straz miejska, oni maja tylko rewir do obskoczenia wokól UM  :boks_4:
A gdzie idziecie zrobic poradnię, ponoc u ojczulków kolejka straszliwa  :drapanie:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #589 dnia: 15 Marca 2007, 21:48 »
Jola to Ty jeszcze chamstwa nie widziałas!!!!!umnie pod hurtownią notorycznie jedna pani z pieskiem 'przesiaduje' i ten piesek(teraz juz wiem że umyślnie) załatwia swoje potrzeby poranne na naszych schodach,kiedys ja przyfilowałam a ona mi na to że jak "chce to piesek  moze mi na głowe nasrać na ten przykład"
juz tak mało czasu do ślubu Ci zostało...tą rozłąką sie nie przejmuj-szybko minie a Wy bedziecie siebie stęsknieni :skacza:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline szajo

• maniak
« Odpowiedź #590 dnia: 15 Marca 2007, 22:07 »
A gdzie idziecie zrobic poradnię, ponoc u ojczulków kolejka straszliwa

nie wiem jeszcze... Ola mówiła coś o Salezjanach musze tam zadzwonić chyba  :drapanie:

chamstwo niektórych psiarzy przekracza wszelkie granice

a ja chmstwa nie zniese  :brewki: i apropo przekraczania granicy ... sporo do zrobienia też będzie z Łajką jeżeli chcemy się wynieść wszyscy już może w czerwcu następnego roku...

Cytat: "tete"
Jola to Ty jeszcze chamstwa nie widziałas!

no właśnie.. wiec chyba sie zaczyna... oblegm teraz psie forum i czytam... coby się wyedukować i ustrzec przed takimi wpadkami... taki amstaf to by ode mnie  :boks_4:  :boks_4:  :boks_4:  

a kobita faktycznie...   :afro:

juz tak mało czasu do ślubu Ci zostało

no fakt... malutko  :brewki:

tą rozłąką sie nie przejmuj-szybko minie a Wy bedziecie siebie stęsknieni

wiem wiem że szybko minie .. już mi 1 dzień zleciał... przywiązana jestem straszliwie i tyle  :los:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #591 dnia: 15 Marca 2007, 22:11 »
Cytat: "szajo"
przywiązana
ależ ja Cie bardzo dobrze rozumiem!!!!kiedy jade w np w piątek do Rodziców moich na wieś-a G ma przyjechać 'dopiero 'w niedziele-to juz od sobotniego popołudnia chodze do tyłu :los:

Offline szajo

• maniak
« Odpowiedź #592 dnia: 15 Marca 2007, 22:21 »
ależ ja Cie bardzo dobrze rozumiem!!!

ależ ja nic nie mówię  :los: .. ale fakt niektórzy nie czają.. dzisiaj słyszałam od funfeli... "ee głupia jesteś za parę dni sie zobaczycie"  :brewki:   a ja nie głupia  :afro:
ale luzik jutro sobie tak dzień ułożyłam że wrócę po 22 do domu i padnę tylko  :brewki:
i mi kolejny dzień zleci... i będzie coraz bliżej  :skacza:

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #593 dnia: 15 Marca 2007, 23:00 »
szajo, oj gdyby tylko tam sie straz miejska kręciła to właściciel amstafa dostał by taki mandat że szkoda gadać. No i dobrze że twojej psinie nic sie nie stało ...

a co tesknienia.. to my cie tu będziemy pocieszac .. więc szybciutko zleci i znowu będziecie razem  :skacza:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #594 dnia: 16 Marca 2007, 08:55 »
szajo, dobrze, ze buźka juz zaczyna nabierać gładkości - faktycznie piesek nie powinien spać w łóżku ;)
Przykra sprawa z pieskami ale powiem tak, nie sądzę aby Amstaff sam z siebie zaatakował jak się bawili, być może Golden warknął albo coś...szwagier ma Amstaffa, piesek towarzyski okropnie, kocha dzieci i jak tylko wychodzili na spacer to cała gromada się z nią (to suczka) bawiła, taki reksio dosłownie..nie ma na koncie żadnych ataków a już 5 lat ma - wychowana dobrze i tyle. Za to kuzynka moja ma Goldena, one może łagodne sa ale uwielbiają się rządzić czasem....tak było u nas - nasz Brutek (owczarek niemiecki) pies towarzyski, z jego miski jedzą inne psy i ptaki przy okazji - jedynie kotów nie toleruje - więc bawiły się te nasze pieski do momentu, jak Soter (Golden kuzynki) nie warknął na naszego...nasz się wkurzył i szybko sprawę załatwił, powalił tamtego i złapał za gardło :mdleje: ale się strachu najadłam - oczywiście puścil po naszej interwencji ale Soter czuje teraz respekt i to porządny....
Co innego zachowania właścicieli psów - często są gorsze niż psa, bo pies to tylko zwierzę i trzeba je wychować, a jak się samemu nie jest wychowanym ....

Rozstania nie zazdroszczę, kiedy powrót...4 dni na początek to "kupa" czasu jest, a koleżanka pewnie sama albo już na tyle oswojona rozstaniami, że ja nawet tygodniówki nie ruszają :hahahaha: - ja tam wiem co to znaczy, odkąd małż miał 5 tygodni szkolenia  :popija: - ale pomyśl o powrocie :brewki:

Offline szajo

• maniak
« Odpowiedź #595 dnia: 16 Marca 2007, 09:49 »
Cytat: "Maja"
Golden warknął albo coś..

hehe zadziwiasz mnie ;) ano warknął był o suczkę zazdrosny... a potem Amstaff za nos złapał i puścić nie chciał... mimo to dla mnie winny jest właściciel... amstaff jest wpisany na listę psów groźnych... wiec powinien go bardziej pilnować.. a nie z lasencja obsciskiwac...
to fakt ze amstaffy bardzo lubią dzieci... ale w kontaktach z innymi psami potrafią sprawiać kłopoty...
zresztą nie sadze (po zachowaniu i słownictwie właścicieli) ze z tego amstaffa (prawie rok miał) wyrośnie dobry pies.. po całym zajściu ujadał, tak że nawet on nie mógł go uspokoić.. o zachowaniu obojga już pisałam...

Co innego zachowania właścicieli psów - często są gorsze niż psa, bo pies to tylko zwierzę i trzeba je wychować, a jak się samemu nie jest wychowanym ....

o właśnie :)

ale pomyśl o powrocie :brewki:

aj juz doczekać sie nie mogę  :brewki:  byle do poniedziałkowego południa  :brewki:  :brewki:  :brewki:

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #596 dnia: 16 Marca 2007, 10:23 »
szajo, tak patrze na twój liczniczek i jeszcze tak malutko zostało do waszego wielkiego dnia  :skacza:

Offline Kasia-Wrocław

• uzależniony
  • data ślubu: 16.06.2007
« Odpowiedź #597 dnia: 16 Marca 2007, 11:14 »
Szajo, normalnie się przejęłam, jak przeczytałam o psiakach...  :mdleje:  Tylko tak sobie myślę, że amstaff zareagował na "słowa" goldena w podobny sposób, jak jego właściciele na słowa np. Twoje... jaki pan, taki kram...

Offline ela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #598 dnia: 18 Marca 2007, 00:56 »
Mytu gadu gadu ...a moze jakieś fotki ? :D

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #599 dnia: 18 Marca 2007, 15:44 »
hej tez tak uwazam po prostu amstaf byl zle jest wychowany, niektorzy tak maja ze kupuja psa i szkola zeby go sie wszyscy bali a pozniej zagryzaja one wlascicieli :mdleje:
a co ja wczoraj widzialam  :mdleje:  stalismy samochodem na swiatlach przy c.h. Turzyn w strone miasta i pani prowadzila psa na smyczy tzn ciagnela go za szyje a pies wlasnie sie zalatwiac...na srodku jezdni co za glupia ci...a tak jej sie spieszylo przeciez gdyby stanela na chwilke przed pasami to na srodku jest trawak i psia by sie w spokoju zalatwil a tak ona go ciagnie on nie moze isc bo jest w pozycji...i malo mu szyji nie urwala...no tak sie wkurzylam...tacy ludzie nie powinni miec zwierzat :boks_4:  :mdleje:  :pogrzeb: mi sie wydaje ze powinny byc jakies kursy psychologiczne na posiadanie zwierzat... :drapanie:

eh sie rozpisalam i jak tam Jolcia przygotowania  :drapanie: malo Wam zostalo oj malo :brewki:  :brewki: