No witaj!
Poklikamy sobie teraz u Ciebie
Też już myślę o solarce i chyba się wybiorę jeszcze w tym tygodniu. A co! Byleby nie przesadzić. A co do makijażu to jeszcze nie wiem. Raczej zainwestuje w droższe kosmetyki i sama się umaluje. Na poprawiny i plener też się sama pomaluje. Plener sobie zaplanowaliśmy dopiero na poniedziałek. Dla naszego misia-pysia na jeden dzień to byłoby za dużo i laski z forum mówią że potem to większy luz. Fotograf to nasz znajomy i bierze od nas 400 zł i mówi że nahuka z 700 zdjęć trochę poretuszuje niektóre ale nie wywoła. Mamy sobie oblukać i wywołamy te któe chcemy. Dla mnie ok.
Faceta do filmowania mamy od fotografa i chce 1000. Negocjacje trwają - ja chce zejść do 800. I nie wiem czy jest sens go na plener ciągnąć.. Jak z tym u Ciebie? A plener to sobie wymyśliłma u nas w Myślęcinku (to takie miejsce pod Bydzią z ogrodem botanicznym, ZOO, skałkami, miniwodospadami) i potem pojedziemy nad Jezioro na zachód słońca. Fotograf o jeziorze jeszcze nie wie

Ale się dowie i mam nadzieję że nie zaprotestuje. Nad jezioro pojedziemy już bez Sebka - odstawimy go do dziadków. Zmęczone dziecie i tak będzie. A co tam z moim plenerem jak Ty w Koszalinie mieszkasz i już widzę Was brodzących w morzu... I turlanie na plaży..
Notabene PIĘKNA z Was para a uszy Twe są NORMALNE!!!! Ślicznie razem wyglądacie. Tylko Gratulować!
Sami sobie finansujemy ślub i chcieliśmy się zmieścić w 7-8 tys. ale zaczynam w to wątpić.. Rok temu też kupiliśmy sobie mieszkano - na raty a teraz dostaliśmy w spadku po dziadku jego mieszkanko. I myślimy czy nie zamienić naszego i tamtego na M-4 (teraz mamy M-3 i trochę mało..). A ceny wariują.. Przez rok zarobiliśmy na naszym 100%!! SZOK!
Co myślisz o wybuchającym balonie? Pytałam się różnych dziewczyn i są zachwycone nim. Efekt rewelka i taki ślub to się pamięta...
A oto moje zdjęcie z misiem:

I zdjęcie moich chłopców: Krzysia i misia-pysia Sebka (miła być Filip albo Norbert a jest Seba..)

I ja z moim Krzysiek (mało zdjęć wspónych mamy..):

Do zabawy mamy dj'a. Oglądaliśmy kilka nagrań i ten jest ok. Na poprawinach też będzie i wynecjowaliśmy z nim 500 zł za 2 dni. Nieźle co??
To chyba tyle co u mnie nowego....
Stresu brak! I tego też życzę!!
Pozdrowionka dla Was. Opisz co ciekawego w mieszkanku robicie.
Jestem już uzależniona od forum.. Jestem ciekawa czy to po ślubie minie...