Autor Wątek: Moje nietypowe odliczanko :)  (Przeczytany 297352 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline _patka_

• Chuck Norris
Odp: Moje nietypowe odliczanko :)
« Odpowiedź #2550 dnia: 7 Sierpnia 2013, 22:43 »
Fajnie, ze znasz termin cc :) dobrze wiedziec kiedy maluszek bedzie na świecie

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2551 dnia: 7 Sierpnia 2013, 22:47 »
Jeszcze dwa tygodnie :)

Wkurza mnie szwagier. Już nawet nie swoim zachowaniem, ale nawet spokojnie filmu nie moge poogladac, bo ten siedzi.
Pewnie sie czepiam ale ja jestem przyzwyczajona, ze wieczorem i komp i telewizor są tylko do mojej dyspozycji.

A rozwala mnie, ze on wraca z warsztatu, siedzi w tych brudnych ciuchach do 21 (wracają zwykle o 16) pózniej idzie biegać i znowu w tych strach siedzi do 23 i dopiero idzie sie kąpać, jak już woda jest zimna ::)
Ja nie będę grzala wody 3 razy, bo on nie chce iść biegać o 17 i wtedy sie kąpać. Bo to kosztuje.

A teraz jeszcze moja matę do ćwiczeń chciał. Na pewno bedzie sie pocil na mojej macie!!!

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #2552 dnia: 7 Sierpnia 2013, 23:02 »
A fuj!
Straszne rzeczy tu piszesz.
Daj mu zakaz siedzenia obok Ciebie na km dopóki się nie wykąpie ;)

Nadziejo super wieści,ciesze się.

Offline nadzieja

• Chuck Norris
  • Kocha się za nic. Nie istnieje powód do miłości...
« Odpowiedź #2553 dnia: 7 Sierpnia 2013, 23:02 »
czyli nie wygrałam :-[ ale 22 to piękna data ;D Kaja jest z 22 ;)
Kamil VIII.2008  Kaja VII.2011  Klara IX.2013      https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=48945.new

Offline nadzieja

• Chuck Norris
  • Kocha się za nic. Nie istnieje powód do miłości...
« Odpowiedź #2554 dnia: 7 Sierpnia 2013, 23:06 »
Nadziejko super, ze Kamilek jest juz w domku!  :) jak sie czuje?

dziękuję, dobrze :D
musiałam iść do niego, przystawić ucho do ust, żeby sprawdzić czy oddycha bo tak bezdźwięcznie i spokojnie śpi :jupi:
Kamil VIII.2008  Kaja VII.2011  Klara IX.2013      https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=48945.new

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2555 dnia: 7 Sierpnia 2013, 23:17 »

musiałam iść do niego, przystawić ucho do ust, żeby sprawdzić czy oddycha bo tak bezdźwięcznie i spokojnie śpi :jupi:

Super :D

On siedzi na fotelu a ja na kanapie, ale ja na serio nie czaję jak tak można - ja bym sama z sobą nie wytrzymała...
Ja się muszę po treningu wykąpać po prostu...

Powiem Wam, że ja odsapnę dopiero 2.09. jak już moja teściowa pojedzie. fajnie, że przyjeżdża i fajnie, że zajmie się Aimee ale ja potrzebuję trochę spokoju - sama muszę się wbić w rytm dwójki dzieci bez nikogo na głowie.
I choć to złota kobieta, to jak sobie pomyślę, że będzie gotowała... U nich wszystko jest smażone i z tłustym sosem - no nie ma nic innego. A ze sprzątaniem też ma trochę na bakier - z resztą ja jestem freakiem czystości, więc wiecie - trudno mi dogodzić ;D
A najlepsza jest ich siostra, która ciągle biega ze zmiotką i z mopem a i tak jest ciągle brudno :D
Ja jestem z E trzy lata i nie raz już u nich byłam i Aśka zawsze odwala szopkę ze sprzątaniem, a wiecie ile razy widziałam, żeby wycierała kurz?? Cały jeden raz. Od samego zamiatania się czysto nie zrobi niestety ::)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2556 dnia: 7 Sierpnia 2013, 23:24 »
Spoko mój szwagier z pracy po 16 wraca,a chodzi pod prysznic po 22.
Kiedyś jeszcze siadał na nasze łóżko,opierał sie o poduszki!!!
W koncu powiedziałam ze to łóżko do spania.Za każdym razem jak tak leżał to zmienialismy pościel!
Mój R dba o higienę.Jak przychodzi z pracy to idzie pod prysznic.Zakłada czyste rzeczy,a brat ...przeciwieństwo!
A skarpetki tak śmierdzą !!! Zamiast wyprać w pralce to w zlewie myje ... Czaisz?!

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2557 dnia: 7 Sierpnia 2013, 23:35 »
Masakra jakaś - E też od razu po pracy idzie pod prysznic, bo oni jednak tam fizycznie pracują i się pocą.
A szwagier walnął na mnie focha, jak kiedyś leżałam z E u nas w sypialni, a ten przyszedł w ciuchach z warsztatu całych w smarach i położył się na mojej świeżo wyczyszczonej wykładzinie!!

dzisiaj chciał ćwiczyć na moim czystym dywanie !!!

Offline anulka 80
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2558 dnia: 8 Sierpnia 2013, 06:11 »
Ania w sobotę pewnie by mi i tak nie umówili cesarki ;)

Agata mnie wprowadziła w błąd pisząc, że pewnie jak ona będzie wychodzić, to Ty będziesz jechała do porodu. Dlatego pytałam ile się u Was leży i tak sobie obliczyłam  :D Ale 22 to też piknie  :D

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #2559 dnia: 8 Sierpnia 2013, 07:20 »
Nie dane było mi obstawiać :( Ale 22 to też nasza rocznica ślubu, więc pewnie bym tę datę obstawiła. Więc w sumie czuję się jak zwyciężczyni konkursu  8)

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2560 dnia: 8 Sierpnia 2013, 08:44 »
Japcio - no pewnie :)

Kurcze ten koleś mnie wyprowadzi z równowagi kiedyś!!! Od 6 rano mi się tłucze. Ja rozumiem, że E go prosił, żeby go obudził o 7, ale to nie powód, żeby trzaskać drzwiami o 6 rano!!

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
« Odpowiedź #2561 dnia: 8 Sierpnia 2013, 08:51 »
Dzien dobry  ;D ;D ;D
Ale masz przeboje ze szwagrem. Pocieszaj sie tym ze to nie na stałe  :D
Ja chyba nie musiałabym sie przestawić na dodatkowego lokatora i to w dodatku takiego ktory tylko wkurza .
Lubię tylko z mezykiem mieszkać choc juz kilka osób pytało o pokoje do wynajecia  :-X

Fajne zakupki , wszystko nowe , a ceny napewno przyjemne  ;)

Agus super ze juz znasz datę co, chyba Ci zazdroszczę  :-* :-* ::)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2562 dnia: 8 Sierpnia 2013, 08:52 »
Oczywiście miało byc CC  :P

Offline kurczaczek83

• Chuck Norris
  • Igorek ur. 24.01.2014
  • data ślubu: 24.12.04
« Odpowiedź #2563 dnia: 8 Sierpnia 2013, 08:56 »
O matko co za koleś!!!

No i do cc niedaleko :D

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2564 dnia: 8 Sierpnia 2013, 09:10 »
Wiecie co mnie pewnie by nawet on tak bardzo nie wkurzała, ale my nie mamy warunków po prostu.
Jakbyśmy mieli trzecią sypialnię, to co innego - niech sobie tam siedzi, ale wkurza mnie ten brak przestrzeni i że nie mogę sobie siedzieć w salonie ile chcę... Tzn. pewnie bym mogła, ale... Ja szanuję prywatność innych i dlatego wkurza mnie jak ktoś nie szanuje mojej.
A E i jego rodzina nie chcą zrozumieć, że teraz to ja potrzebuję ciszy i spokoju a nie gości na głowie ::) szczególnie takiego przemądrzałego gówniarza. E go temperuje jak może ale mimo wszystko...
Wiecie, ja byłam zupełnie inaczej wychowana. U nas w domu jakby nie było, to zawsze się szanowaliśmy i swoich partnerów też, a temu małolatowi się wydaje, że mu wszystko wolno i że jest u siebie - a to on jest tu na zasadzie gościa u mnie a nie ja u niego.

Wczoraj gadałam z E przez tel wieczorem i się mnie pyta co robię, więc mu powiedziałam, że siedzę na necie, a on do mnie "Zabrałaś młodemu komputer?"
Zabrałam?? Jestem u siebie w domu i to jest mój komputer tak?? Poza tym on śpi w salonie i ja nie mogę pooglądać telewizji, więc...
Kuźwa jak jestem u nich w domu, to ani nic nie oglądam - poza tym co oni włączą, a z kompa korzystam sporadycznie, bo to nie mój...

Poza tym on jest chamski. Wydaje polecenia Aimee i nawet nie powie "proszę", czy "dziękuję" aż się wczoraj wkurzyłam - i znowu się śmiał burak jeden, ale powiedziałam E, że ma z nim pogadać, bo ja sobie nie życzę takiego wieśniactwa w domu!!
U nas zawsze się mówi "proszę", "przepraszam" i "dziękuję", właśnie po to, żeby Aimee się uczyła, że tak trzeba.

Kurcze - no tysiąc jest takich sytuacji w ciągu dnia... a on przecież pół dnia na warsztacie siedzi - co by było, gdyby siedział w domu??

A on ma zdawać prawko teraz u nas. Najpierw teorię, a później E mówi, że najwyżej przyjedzie za pół roku i zrobi jazdy... Po moim trupie!! Ja nie będę się użerała z małolatem przy dwójce dzieci. Poza tym teraz i tak nie mogę ćwiczyć, więc mi salon nie potrzebny, ale za pół roku na pewno będzie!!

Ale się rozpisałam  :P

Offline izabelle13

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2565 dnia: 8 Sierpnia 2013, 09:22 »
A co to za pomysł zeby prawko robił tutaj?
Wydaje mi sie to dziwne troszkę skoro w trakcie nie bedzie praktykowal tylko przyjedzie na lekcje jazdy i egzamin  ::)

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2566 dnia: 8 Sierpnia 2013, 09:28 »
Bo w Pl przecież mógłby robić dopiero za rok, a tak zrobi szybciej, bez stresu i za darmo.
Nie wiem czemu jego rodzina nie widzi, że go krzywdzą i robią z niego większego cwaniaczka niż jest (o ile się da ;)). Oni wszyscy uważają, że on jest taki wspaniały i cudowny. Kiedyś nawet próbował mi udowadniać, że lepiej jeździ ode mnie...  żebyście widziały jak wczoraj parkował pod domem - no śmiech na sali. Jak ja bym tak parkowała, to na pewno bym usłyszała jakiś komentarz od E ::)

I wkurza mnie, że E mu daje jeździć tutaj bez prawka... Ja mu nie daję i zawsze jest foch

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2567 dnia: 8 Sierpnia 2013, 09:32 »
Aga wg mnie dziwna ta cala sytuacja, E w ogole ma chyba gdzies, ze Ty sie meczysz, czmu w ogole szwagier do Was teraz przylecial? Moglas nie wydac zgody na to.

Nie pojmuje tego wszystkiego, a Cibie mi szkoda w tym wszystkim, bo czuje, ze jestes sama.

Offline izabelle13

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2568 dnia: 8 Sierpnia 2013, 09:34 »
Zeby E przez to w kłopoty nie wpadł.

Faktycznie to dziwne. Tym bardziej ze nikt nie powiedział, ze zda za pierwszym razem. Mlodziaki maja tu pod górkę i to wlasnie ze wzgledu na wiek.
Chyba nikt nie wpadnie na to zeby został tu do czasu egzaminu , bo wtedy Ci współczuje.
A juz zarezerwowal teorie?

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2569 dnia: 8 Sierpnia 2013, 10:07 »
Wiesz co Pati. E chyba nie ma tego gdzieś ale jest pod strasznym wpływem swojej rodziny. Dla nich takie życie na "kupie" to norma. Teraz w sumie kilka lat mieli luz, bo Aśka w Toruniu a Emil tu, ale wcześniej. Trójka dzieci, siostra ojca i dziadkowie.
Oni jakoś tak "wymuszają", ze E ma im pomagać. Tak samo Aśka nie może znaleźć pracy to już kombinują, żeby ja wysłać do nas. Jeśli myślicie, ze ktokolwiek sie mnie zapytał o zdanie to jesteście w błędzie. Ale na to na pewno sie nie zgodzę. Chocbym miała wyjść na wroga rodziny nr jeden. Ja jej nie będę pilnowała, bo dwoje dzieci mi wystarczy. Ona tez sie uważa za taka strasznie dorosłą.
Łatwo być dorosłym na koszt rodziców co?
Poza tym ja miałam wpojone inne wartości trochę i jak dla mnie, to ona niestety zbyt lekko sie prowadzi. I na pewno na tym tle byłyby konflikty.

Iza szczerze? Mam nadzieje, ze obleje, bo jemu potrzebny jest taki zimny prysznic, ze nie jest taki cudowny jak mu sie wydaje

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2570 dnia: 8 Sierpnia 2013, 10:17 »
To wasz dom, tworzycie rodzine wiec Ty tez powinnas miec cos do powiedzenia. E niech zrozumie, ze ma sie o kogo troszczyc.

Offline izabelle13

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2571 dnia: 8 Sierpnia 2013, 10:20 »
No troche przesada .
Musisz nauczyć E używania słowa nie bo na głowę Wam wejdą.

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2572 dnia: 8 Sierpnia 2013, 10:31 »
To jest właśnie jego największa wada - zupełny brak asertywności ::)

Dziewczyny a z innej beczki - ile kosztuje założenie Mireny w Pl?? I jak to działa?

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2573 dnia: 8 Sierpnia 2013, 10:36 »
Mirena to spirala?  Jest na nfzza darmo, tylko kupujesz sama w aptece spiralke, a to na necie ok 200 zl kosztuje. prywatnie nawet 1000 zl, ale nie zamierzam tyle placic. Wlasnie mi przypomnialas, ze musze sie umowic do przychodni w szczecinie zeby mi zalozyli! Ciesze sie, bo bedzie koniec brania tabsow i problemow z tym zwiazanych.

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2574 dnia: 8 Sierpnia 2013, 10:38 »
Ale ja nie mogę na NFZ  :D

A przy tym ma sę okres normalnie, czy jak to wygląda??

Offline kurczaczek83

• Chuck Norris
  • Igorek ur. 24.01.2014
  • data ślubu: 24.12.04
« Odpowiedź #2575 dnia: 8 Sierpnia 2013, 11:07 »
A ja się zapytam krótko kiedy brat E wyjeżdża?
Biedna umęczysz się z nim!!!

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2576 dnia: 8 Sierpnia 2013, 11:17 »
Podejrzewam ze dopiero po porodzie albo tuż przed w ten dzień co jego mama przyjeżdża  :'(

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2577 dnia: 8 Sierpnia 2013, 11:22 »
a jego mama po co?

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #2578 dnia: 8 Sierpnia 2013, 11:29 »
Aga, mój mąż był wpatrzony w matkę jak w obrazek, co ona mówiła to było święte.
Ale całe szczęście teraz ja i on jesteśmy rodziną ,a matki słowa są mało ważne.
Życzę aby udało się E przejrzeć na oczy i żebyś Ty i dzieci stały się najważniejsze.

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2579 dnia: 8 Sierpnia 2013, 11:51 »
a jego mama po co?

Pomóc ::)

Nie powiem. Przyda sie ktoś do opieki nad Aimee jak będę w szpitalu. Ale wizyta jego brata jest zupełnie zbędna.

Madzia chyba u nas jest podobnie i trzeba z tym skończyć.
Teraz już żadnych odwiedzin dłuższych niż tydzień. I niech sami sobie kupują bilety, bo my na tych wymianach kiepsko wychodzimy.

Jeszcze jego wujek mnie wkurza, bo E mu jakaś cześć kupował i tak mu sie spieszylo, ze nie można było poczekać kilka dni na kuriera tylko poczta wysyłał i przeplacil. A teraz nie możemy sie na oddanie kasy doczekać ::) a ja tez mam rachunki do zapłacenia w Polsce i nie mam z czego.

Także same widxicie jaka ma fajna rodzinke.

U nas może luzniejsze stosunki ale chyba bardziej poprawne. Każdy ma każdego w duuuupie aż do czasu gdy ktoś na serio ma problemy :D