Autor Wątek: Moje nietypowe odliczanko :)  (Przeczytany 299508 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Odp: Moje nietypowe odliczanko :)
« Odpowiedź #1920 dnia: 19 Lipca 2013, 23:10 »
A ja chyba tam nie jadę...za daleko od nas...no i cały czas na nogach plus te upały.To nie dla mnie.Jak ja po 2h chodzenia po mieście mam dość,a co dopiero pól dnia tam ...

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1921 dnia: 19 Lipca 2013, 23:17 »
Tam się siedzi na plaży jak są te pokazy - a o której to jest??

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1922 dnia: 19 Lipca 2013, 23:22 »
R nie wie ...to ja nie wiem jak on chce jechac.
W ogole bez sensu Bo on konczy prace o 12.Zanim dojedzie do domu to bedzie kolo 13.Od nas tam to kawal drogi ...Bez glowy to ...

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #1923 dnia: 19 Lipca 2013, 23:25 »
moglby cie E. zabrac i sie oswiadczyc  ;D
wiesz pileczko czytalas mnie juz jak pisalam jak to bylo u nas?? wszystko juz ustalone pirezerwowane a pierscionka dalej brak.. ::)
wszyscybx nas sie smiali... ::) sama w koncu zaczelam i przestalam nawet dopytywac czy ma zamiar itp
zaczelam zartowac ze karol mi powie: zamiast czy chcesz zostac moja zona? to
Musisz zostac moja zona bo za duzo zaliczek przepadnie ::)
na szczescie sie ogarnal i pierwszy i pewnie ostatni raz zrobil mi taka niespodzianke ze to chyba nawet bylo piekniejsze niz sam slub  8)
bo sam wszystko zorganizowal i pokazal ze potrafi jak chce... i tego tez ci zycze!!!

ja mam zolc w prElyku co wieczor... a rano wypluwam wiec podobnie jak uciebie eh.....

i tez zwrocilsm uwage na to co Pati... widac to oddzielenie brzuszek---> dzidzia ♥♥♥

aaa meble fajowe ... ja tylko bym odwrocila i ustawila inaczej lozeczko . ;D
zamiasttak pionowo  to zeby bylo w tym samym miejscu poziomo ;D

wrocil E.???

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1924 dnia: 19 Lipca 2013, 23:46 »
Sylwiuś już pisałam, ze odwrócę jak sie pogoda zepsuje i nie będę potrzebowała dojścia na balkon. Tsk samo komode.
E nie wrócił. Pojechał do pracy na 17, ale wiem, ze już skończył, bo u nich w piątek wieczorem jest tylko jedna krótka trasa i kończy sie max o 19, także w tym momencie to jest zwykle skur... Z jego strony.

Agatko z tego co pamietam to te pokazy są jakoś po południu.

Offline lusi251

• Chuck Norris
  • data ślubu: 28 04 2012
« Odpowiedź #1925 dnia: 19 Lipca 2013, 23:55 »
Aga.. nie zazdroszczę.. takie klimaty w domu to niepotrzebny stres i meczarnia.. musicie pogadać - inaczej się nie da

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1926 dnia: 20 Lipca 2013, 00:01 »
Trzeba pogadać bo Ty nie możesz sie denerwować.Przecież w ciąży jesteś ... Kurcze ...nie zazdroszczę ... Mój to tak sie nie focha.Jak cos jest to przez chwile jest foch,a pózniej juz ok.
Tylko czy taka rozmowa cos da?
Sama nie wiem co bym zrobila.
Ilex mozna gadac to samo,ale wiesz faceci to nie mydla jak my.I'm trzeba dac jasno znac co I jak.
Aga mam nadzieje ze sytuacja pomiedzy Wami sie polepszy.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1927 dnia: 20 Lipca 2013, 00:05 »
a to sorki myslalam ze o inne przestawienue chodzi ;)

ej to faktycznie chamskie ma pogrywki. ... gowniarskie mowiac brzydko .... a przeciez dorosly chlop... rodzina na karku itp...
a jak kontakty jego z aimee dzis?

wiesz co schowalabym dume do kieszeni i napisala smsa...
tak zyc sie nie da... a aimee oglada ta dziwna sytuacje...moze tak mu to trzeba przetlumaczyc...? ze jedno dziecko czuhe niepokoj zlosc mamy bedac w brzuchu a to grozi przedwczesnym porodem tfu tfu jsk ktos mega emocjonalny jak np ja...
a druga cora juz jest na tyle duza ze widzi co sie dzieje o tez czuje niepokoj.... a ma juz za soba np jeden rozwod rodzicow..
niech on sieogarnie bo przyjade i nakopie mu do duuuupy!

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1928 dnia: 20 Lipca 2013, 00:42 »
Nie chcę pisać. To zawsze sie tsk kończy, ze zaczynamy pisać i jakoś tam sie godzimy. Pokazuje właśnie jak mu zależy na rodzinie.

Aimee nie rozróżnia dni tygodnia i myśli, ze tata jest w pracy. Dzisiaj już sie normalnie do niej odnosił jak go objechalam w smsie

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1929 dnia: 20 Lipca 2013, 02:02 »
oki. czaje...
dobrze ze zwrocilas mu uwage na temay malej... wy mozecie sie pstrykac ale dziecka w to niech e nie miesza

wiesz co... przykro mi ze masz dola i mega wkur..wa...
zostawiam ci  :-*

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1930 dnia: 20 Lipca 2013, 02:51 »
Kur.. Normalnie nie wierze! Pojechał na warsztat i pewnie siedzi z pawlem i piją!!!
Dobrze, ze jest aplikacja "znajdź mój iPhone" a ja znam wszystkie hasła ;)

Agata pokaz samolotów jest o 15 ale 22.07. Czyli w niedziele. Tak mi nie pasowała ta sobota ;)

http://www.brayairdisplay.com

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1931 dnia: 20 Lipca 2013, 07:40 »
pojechal se w srodku nocy???
jaki gosc....
sory Aga ale nie powinnas tego tak zostawic...
no chyba ze cos zlego sie dzieje z e. w sensie jakis problem ktory probuje odreagowac i nieumie sobie z nim poradzic....
ale to i rak nie powod zebybsie tak zachowywac...

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
« Odpowiedź #1932 dnia: 20 Lipca 2013, 07:42 »
Aga potrzasnij nim kochana porządnie bo jak sie przyzwyczai do takich fochow to będziesz miała trójkę dzieci w domku :-\

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #1933 dnia: 20 Lipca 2013, 08:39 »
Aga, nie wierzę,że tak zaradny facet nie radzi sobie w domu i zachowuje się jak 5-latek.
Zawsze tak było? Wcześniej tego nie widziałaś?
Czy może po prostu sytuacja go przerasta?

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1934 dnia: 20 Lipca 2013, 09:30 »
Nie pojechał w środku nocy. Po prostu zamiast wrócić do domu po pracy w piątek pojechał do siebie na warsztat. Wrócił po 3 nad ranem. O 6 wył mu budzik, aż poszłam mu go wyłączyć. Musiał się z kimś umówić, bo o 7 wstał, pojechał pewnie odwieźć klienta i wrócił czyimś autem. Teraz śpi i wali alkoholem.

Wiecie co, my się w sumie dość często kłócimy - takie typy ale nigdy nie było takiego focha tak długo...
Ja mam wrażenie, że albo właśnie coś się dzieje, albo go coś przerasta, albo po prostu się wypaliło między nami. Ale ja już nie mam siły walczyć - nie to nie. Dam sobie radę sama.

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1935 dnia: 20 Lipca 2013, 10:50 »
kurde przykre to... nie jesteście też tak długo, żebyście się znudzili sobą... więc może coś się dzieje ???
Aguś Ty widać, że twarda kobita jesteś, na pewno dasz radę...

ja na pewno bym nie wytrzymała tak długo bez odzywania się, zapłakana przyszłabym do niego i zaczęła rozmawiać, ale to ja :P

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1936 dnia: 20 Lipca 2013, 10:56 »
Też nie wytrzymałam i nawrzeszczałam na niego...

Mi trochę ulżyło ale nic to nie dało...

Chciałam iść z Aimee do kina, ale znowu nie mam auta - podobno ma być za chwilę  ::) Chyba pójdę na piechotę.

Wcale nie jestem taka silna Pati - wczoraj ryczałam jak głupia i musiałam brać no-spę, bo mnie brzuch z nerwów rozbolał.

Powiedziałam mu, że już byłam w takim związku i że nie pozwolę drugi raz się tak traktować i że jak urodzę to się wyprowadzę i że dziecko będzie miało moje nazwisko skoro on się nim zupełnie nie interesuje

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1937 dnia: 20 Lipca 2013, 11:03 »
Czyli coś się ruszyło, tzn wykrzyczałaś swoje... to dobrze, Tobie ulżyło, nie ciśniesz wszystkich emocji w środku...
a co on na to?

oj pamiętam, że w ciąży też Maćkowi nie raz mówiłam, że się wyprowadzę do rodziców, jak będzie się tak zachowywał... a on po pracy potrafił pojechać do kolegów niby na chwilę, a nie było go godzinę, dwie... i wkurzało mnie to, bo cały dzień sama w domu, a ten jeszcze ucieka po pracy do kolegów...  :-\

kurde.. coś w E, siedzi na bank... może boi się, czy podołacie w czwórkę?

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1938 dnia: 20 Lipca 2013, 11:34 »
Kurcze Aimee sie zajmuje lepiej niż jej własny ojciec, więc to chyba nie to. Poza tym, to ja jestem w ciąży i to ja potrzebuje teraz opieki. Czas dorosnąć niestety. Sama tego dziecka nie zrobiłam ;)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1939 dnia: 20 Lipca 2013, 11:45 »
Może dotrze do E ,skoro wygadalas sie...kurcze ,nie powinna być taka sytuacja.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1940 dnia: 20 Lipca 2013, 12:23 »
a co on na to wszystko?

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1941 dnia: 20 Lipca 2013, 14:49 »
On w zasadzie nic... Podejrzewam, że jest mega skacowany, bo ciągle śpi.

Właśnie wróciłam z Aimee z kina. Kiedyś siedziała jak zaczarowana na tych bajkach, a teraz  :mdleje: Ważniejsza była koleżanka z innego rzędu :D

Kupiłam pudełko chusteczek mokrych pampers sensitive, bo było 9 za 9e i dwa opakowania pampków 3 - takich dużych 50szt chyba jest w każdej za 19e.
Chciałam 2 ale akurat nie mieli. Były 1 i 3. 1 mam już sporo. Nie wiem czy mam 2, a jak mam to całą jedną malutką paczuszkę ;)

Jak byłam w kinie to ktoś do mnie dzwonił z jakiegoś polskiego nr... dziwne  ???

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1942 dnia: 20 Lipca 2013, 15:06 »
o w kinie fajowsko ;D
hyh to sobie pieluszek nakupowalas.... u was tez drogie widze pampki..
mi kuzynka z no przywiezie.. 7,50zl za 33csztuki  ;D zamowilam 13 paczek.. 3 razy 1 i 10paczek 2 :)))

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1943 dnia: 20 Lipca 2013, 15:18 »
O to fajna cena za chusteczki ;).
Ja w dunes kupiłam opakowanie za 1.50e.A w bootsie te same są za 2.50.

Pampersy tez muszę dokupić bo mam tylko jedna mała paczkę :D.

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1944 dnia: 20 Lipca 2013, 15:24 »
Sylwai ale te zwykłe czy te pomarańczowe??
U nas strasznie tanie są te pomaranczowe, ale ja mam wrażenie, że one są badziewne strasznie

Offline asiula_hh
  • Chuck Norris
  • our love is everlatsing..
« Odpowiedź #1945 dnia: 20 Lipca 2013, 15:30 »
kurcze E faktycznie zachowuje się jak dzieciak. może mu przejdzie po kacu i w końcu zacznie z Tobą rozmawiać. nie stresuj się bo zaszkodzisz Balbinie!

a i jeszcze zapomniałam wczoraj napisać! imię które wybraliście Maya :) piękne! jak kiedyś będziemy mieć córeczkę to na pewno będzie miała tak na imię :) już od dawna o tym wiemy :)
ZNIKAM!

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1946 dnia: 20 Lipca 2013, 15:57 »
Ja sie ciagle waham miedzy Mayą a Olivią.

A jeśli chodzi o nas, to ja jakoś straciłam serce do tego związku. Może mi przejdzie, ale jestem zmęczona ta ciągła walka i samotnością.

Dzisiaj już na spokojnie do tego podchodzę. Szczególnie po tym jak wybuchlam ;D

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
« Odpowiedź #1947 dnia: 20 Lipca 2013, 16:05 »
Agus obydwa imiona sliczne  :-*

Jak masz ochotę odreagowac na dłużej zapraszam do siebie  ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #1948 dnia: 20 Lipca 2013, 16:11 »
Hej Piłeczko... Wiesz, a ja Ci nie napiszę, że to dupek itd itd...
Też kłóciłam się z mężem jak byłam w ciąży, po niej zresztą też, niedawno mieliśmy totalną apokalipsę(w szczegóły wdawać się nie ma sensu)...
Będąc w ciąży czasem miałam wrażenie że go nie obchodzi to dziecko. Kiedyś porozmawialiśmy i on mi powiedział, że myślał, że jak będę w ciąży to on zwariuje na punkcie dzieciaczka itd. A stało się tak, że nie zwariował wcale bo... On "tego" nie czuł. Nie czuł ruchów, rosnącego brzucha i bąbelka w środku ;) było mi smutno, żal i przykro, że nie podziela mojej ekscytacji tak, jak powinien, że nie głaska tak często brzuszka i nie mówi tak dużo do niego... Bałam się że będę miała problem z zaangażowaniem go przy małym. Od pierwszej chwili A. świata poza Dominikiem nie widzi, kocha go nad życie i robi przy nim wszystko. Nie oszalał podczas ciąży, oszalał za to po niej... :) No, ale to tak trochę z innej beczki bo przecież Ty wiesz, że Emil będzie dobrym tatą... No tak czy siak, może trochę Ci to moje pisanie zaobrazuje, że facet tak nie czuje ciąży... Przynajmniej nie każdy facet.
My też z tych typów, co często się kłócą. Jesteśmy ze sobą już 9 lat i różne taktyki przechodziłam ;)
Wyciągnij do niego rękę, porozmawiaj albo inaczej: napisz do niego list. Szczegółowy, ze wszystkim, co na sercu leży. Czarno na białym. Daj do przeczytania, u mnie to zawsze działało... Zawsze potem dochodziło do rozmowy. Spróbuj... Kurcze, będziecie mieli wspólne dziecko, jest tatą dla Twojej starszej córci... A może, tak między wierszami pisząc, jego bardzo dotknęło to, że w tamtym danym momencie podważyłaś(wg niego) jego "autorytet" ojcowski wobec małej? Wiesz, faceci tak czasem świrują, mój tez ostatnio strasznie się obraził o coś takiego, ale usiadłam i zaczęłam rozmowę od tego, że jest dobrym ojcem i jego zdanie jest wazne, ale... bla bla.
Spróbuj... Wiem, że się boisz, domyślam się jakie to uczucie... Ale pamiętaj: Warto spróbować, a jesli się nie uda, i tak dobrze wiesz, że dasz sobie radę sama.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #1949 dnia: 20 Lipca 2013, 16:12 »
napisałaś w którymś momencie że byłaś z małą na placu zabaw, podcza gdy on był w domu. a może spróbuj inaczej... pojaw się w domu gdy on jest, i spróbuj zachować się jak  gdyby nigdy nic, mówiąc np że "jesteśmy w domu, fajnie że ty też, może spędzimy trochę czasu razem? " a potem, jak trochę atmosfera się rozluźni, porozmawiacie... ?