Autor Wątek: Hotel Dobosz w Policach  (Przeczytany 59671 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agnieszka_B

• Szczęśliwa żona i mama
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 26 grudnia 2008
Odp: Hotel Dobosz w Policach
« Odpowiedź #60 dnia: 13 Kwietnia 2008, 16:36 »
Witam.
My takze mamy wesele  w Doboszu 26. 12 2008 .  Jestem bardzo ciekawa jak sie uda zabawa.  Sala jest piekna (ta najwieksza bo gosci bedzie okolo 100 osob).  We wtorek jade pogadac , omowic pare szczegolow bo okazalo sie ze bedzemy tam takze robic poprawiny.  Ciesze sie ze slyszalam same pozytywne opinie o tym lokalu.

Offline lala_1980

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.10.2008 r.
« Odpowiedź #61 dnia: 14 Kwietnia 2008, 08:45 »
POwiedzcie dziewczyny jak ma sie sprawa w Doboszu na dużej sali z oświetleniem na parkiet. Kazdy musi we własnym zakresie załatwiać czy to jest już na miejscu. ( chodzi mi o jakieś kolorowe efekty na parkiecie ).

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #62 dnia: 14 Kwietnia 2008, 10:45 »
Musisz u pana Daniela z Dobosza zamówić faceta od światła tzw. lejtera (pisownia fonetyczna). W zeszłym roku gość kosztował 300 złotych - ja płaciłam dopiero przy rozliczeniu. Człowiek od światła musi być - inaczej jest ciemno, szczególnie fotografowi.

Offline anetka71

• maniak
  • data ślubu: 11.10.2008
« Odpowiedź #63 dnia: 14 Kwietnia 2008, 13:45 »
w tym roku tez jest 300zl. W hotelu powiedzieli mi,ze nie musze placic u nich za swiatla,jesli orkiestra je ma...
Ja mimo wszystko zdecydowalam sie zaplacic

Offline lala_1980

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #64 dnia: 15 Kwietnia 2008, 09:51 »
o  jaaaa... tego to mi p. Justyna nie zdążyła chyba powiedzieć hmm..

Offline milkamil
  • forumowicz
« Odpowiedź #65 dnia: 9 Sierpnia 2008, 20:25 »
A jak jest z poprawinami?? Przypuścmy że menu wyszło wam 180 zł od osoby. Poprawiny są w cenie? ja już mam sale zarezerwowaną ale powaznie zastanawiam się nad Doboszem  ;D  bo moja sala wygląda typowo stołówkowo, płacę 170 zł od osoby, w cenie jest tort, ustrojenie sali i zespół.
01.10.2010 HSG - prawy drożny
jade na CLO+pregnyl
I IUI 27.11.2010  :(
II IUI 22.12.2010 :(
III IUI 16.01.2011 :'(
08.02.2011 laparo - oba drożne :)

Offline lala_1980

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #66 dnia: 9 Sierpnia 2008, 20:44 »
Poprawiny masz za  55 zł od osoby. I musisz płacic za poprawiny tez przed weselem. Jakos tak tam mają. Dziwnie toche, ponieważ j a nie jestem w stanie przewidziec ile osób przyjdzie mi na poprawiny. Załóżmy że ciotka mi powie ze przyjdzie a się upiją i następnego dnia nie będzie im się chciało isc, więc ja tracę kase. A nie widzę siebie jak mam powiedziec że ta ciotka jest zaproszona na poprawiny a inna   nie. nie wiem jeszcze jak to rozwiążemy. No zobaczymy.  Z drugiej strony ( właścicieli lokalu) patrząc ja im mówię ze np. na poprawinach będzie 50 osób a przychodzi 20 bo reszta padła. To oni w tym momencie tez są stratni na tym co zrobią. a po co mi w domu 30 porcji kurczaka i zupy.
Ty a  Zespół w cenie menu? pierwszy raz słyszę o czymś takim?

Offline milkamil
  • forumowicz
« Odpowiedź #67 dnia: 9 Sierpnia 2008, 21:03 »
czyli wesele 180 plus 55 poprawiny tak? niektóre sale tak mają że w pakiecie jest zespół. 30 sierpnia ide tam na wesele do koleżanki i zobacze jak zespół gra bo nawet nie wiem.
jade na CLO+pregnyl

Offline lala_1980

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #68 dnia: 9 Sierpnia 2008, 21:14 »
O to czekam z niecierpliwością na relację o jedzeniu. Czy Tobie smakowało?  A jaki to zespół bo  my jak zamawialiśmy sobie sale w tamtym roku to oni dali nam przykłaldowe menu na 100 osób i na końcu były wymienione z 5 zespołów ale my już swój mieliśmy? To menu za osobę to zależy co ty chcesz miec tam w menu. Może byc drożej lub taniej. My jeszcze bierzemy wiejski stół i do poprawin dodatkowo zupe, bo tam tylko za 55 zł jest wliczone drugie danie.
A Milkamilk powiedz mi czy wiesz na jakiej sali będziesz 30 sierpnia.? Bo my mamy na tej sali dużej na dole.

Offline milkamil
  • forumowicz
« Odpowiedź #69 dnia: 9 Sierpnia 2008, 21:20 »
czekaj czekaj bo nie wiem czy zrozumiałaś  :)  30 sierpnia ide na wesele ale do tej stołówkowej sali (nie w Doboszu) gdzie jest w pakiecie zespół. a co do Dobosza to jedzonko jest pyyyycha  ;D  2 razy tam byłam, raz na komuni imojego chrześniaka a raz na chrzcinach chrześniaka brata  :P Powiem tak: solidnie ładują na talerz  :brawo_2
koleżanka tw Doboszu od niedawna pracuje, jest kelnerką i chwali go bardzo dlatego sie zastanawiamy czy tam nie zrobic wesela. tylko z kasą u nas troche nie teges a na rodziców nie mamy co liczyc.
jade na CLO+pregnyl

Offline lala_1980

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #70 dnia: 10 Sierpnia 2008, 13:30 »
aha Jak już dokładnie się wczytałam w Twoje posty to już wiem o co chodziło. Ale i tak mimo to życzę udanej zabawy. A z kasą to jak macie możliwośc to już teraz zacznijcie odkładac sobie po trochu. Po trochu kupowac różne drobne rzeczy na wesele i jakoś to pójdzie. No może nie życzę żeby poszło "jakoś" , bo każda panna młoda chciałaby żeby to był najwspanialszy dzień w jej życiu, ale mimo to życzę powodzonka w przygotowaniach.
A i dzięki za dobrą opinię o jedzeniu w Doboszu. Już spokojniej  o tym wszystkim myślę.

Offline momajuk

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04/10/08
« Odpowiedź #71 dnia: 9 Października 2008, 14:27 »
Witam!
Moja siostra organizowala wesele w DOBOSZU w Policach.  
Ponizej zamieszczam kilka uwag odnosnie organizacji imprezy.

Dolaczam sie do glosow za dobrym jedzeniem oraz za bardzo uprzejma obsluga.  Zdecydowanie dali z siebie bardzo wiele.  Byli bardzo uprzejmi I pomocni choc…(czytaj ponizej)

Niejaki P. DANIEL, MANAGER, pobral zaliczke we wrzesniu 2007 na poczet wesela.  Tydzien przed weselem DOBOSZ zazadal 100% wplaty jedynie za potwierdzeniem zaplaty.  Nie byla podpisywana zadna umowa (tak, jest to blad Panstwa Mlodych).
Doskonale rozumiem powody dla ktorych firmy sie zabezpieczaja w ten sposob ale co z klientem???
Ale po kolei:
- Nasza kuzynka porusza sie na wozku inwalidzkim.  Zarezerwowalismy sale na pietrze dopiero po zapewnieniach, ze do czasu wesela bedzie dobudowana winda.  Windy DOBOSZ oczywiscie nie ma i pewnie przez jakis czas jeszcze nie bedzie mial.  Poniewaz toalety znajdowaly sie pietro nizej, kuzynke znoszono na wozku po schodach (!!!) co nie bylo dla niej ani komfortowe ani bezpieczne .
- Byc moze z braku tego wejscia z winda idac do naszej sali weselnej przechodzilismy doslownie za plecami siedzacych gosci innego wesela w jednej sali oraz za kotara oddzielajaca nas od drugiego wesela w kolejnej sali.  Czulam sie troche jak w fabryce.
- Dla wszystkich gosci (75 osob) zostaly zarezerwowane pokoje w hotelu.  Zaledwie kilka z nich bylo ogrzewanych, reszta gosci marzla.  Bylo zimno i wilgotno.  Najwyrazniej gospodarze nie zagladaja do pokojow zbyt czesto, poniewaz slady wilgoci sa widoczne na meblach a za lozkami jest plesn! Szkoda - ladne meble.
- ‘Dziekujemy’ za czysta posciel, goraca wode i reczniki oraz flat screen TV- po takim ‘wstepie’ nie bylismy pewni standardow obowiazujacych w hotelu.  Niestety pod prysznicem dostepne byly tylko polerki do obuwia oraz higieniczne nakladki na toalete.  Jedyne mydlo dostepne znajdowalo sie w dozowniku nad umywalka w drugim koncu lazienki
- Nasza kuzynka jako osoba niepelnosprawna poruszajaca sie na wozku dostala pokoj ze stopniem do pokonania!!! Bez dostepu do lazienki - pokoj byl zbyt maly zeby moc sie do niej wjechac.  Sami znalezlismy pokoj lepiej przystosowany do jej potrzeb.  Panie na recepcji na nasze pytania o zaistniala sytuacje odpowiadaly ze sa tylko recepcjonistkami!!!! Nota bene: kiedy poproszono PANIA RECEPCJONISTKE o pomoc w otwarciu pokoju nie byla zbytnio zadowolona z konieczosci opuszczenia krzeselka.  Pokoje dwuosobowe a klucz jeden wiec sila rzeczy do takiej sytuacji musialo dojsc podczas wesela.
- HITEM WIECZORU okazal sie apartament dla nowozencow - GRATIS dla Mlodej Pary.  Pokoj okazal sie byc pokojem takim jak inne, rowniez bez ogrzewania z dwoma OSOBNYMI lozkami dla Mlodej Pary!!! Tak, to byla niezapomniania noc poslubna.  Manager poproszony o wyjasnienie odpowiedzial cytuje: ’Mamy dzisiaj 3 wesela a apartamenty malzenskie dwa…no i na Panstwa wypadlo’ - kpina w zywe oczy!!!! Przez rok od momentu dokonania rezerwacji zapomniano nam o tym wspomniec.
- 3 wesela jednego wieczoru ale parking przed hotelem wystarcza na zaledwie 10 aut.  Prosze zapomniec o parkingu strzezonym.  Rowery rowniez nie beda bezpieczne ;)
- W niedziele pogoda odkryla przed nami kolejne zalety goscinnych progow hotelu DOBOSZ - DESZCZ lal sie po scianach korytarza STRUMIENIAMI!!! Najwyrazniej przy budowie zatrudnieni byli spece z ulicy bo reszta wyjechala do Anglii.  Na korytarzu leza rolki wykladziny podlogowej, jakies zakurzone stoly…Generalnie balagan.  
btw.  Mam pytanie: czy odbior techniczny takiego obiektu dopuszcza sterczace kable w odslonietych puszkach w scianach na karytarzach? Jesli tak to gratuluje - kable + cieknacy deszcz = sciana z prawdziwym ‘kopem’.
- Nasza sala weselna moze byla zamiatana przed impreza ale z pewnoscia nie byla umyta.  …A moze te biale maziaje na deskach to specjalnie???? Chyba nie bylismy w stanie ich docenic.
- Na poprawinach serwowany byl alkohol wlasny oraz ‘wliczony’ w cene (250zl za osobe).  W pewnym momencie zorientowalismy sie ze tego ‘DOBOSZOWEGO’ jest jakby malo… Personel zapewnial nas ze to juz wszystko po czym Panstwo Mlodzi znalezli 20 butelek wodki w kuchni (!!!???) Poznali po 'naszych' naklejkach.  W zwiazku z powyzszym radzimy powierzyc pilnowanie tej 'dzialki' komus z rodziny.

Mloda Para to ludzie mlodzi, ktorzy w dobrej wierze zaufali P. DANIELOWI.  Najwyrazniej P. DANIEL to wykorzystal albo jest NIKOMPETENTNY bo coz innego moglo zadecydowac o tak niepowaznym podejsciu kierownictwa DOBOSZA do sprawy oragnizacji ich wesela?

Jak widac osoby zarzadzajace DOBOSZEM nie do konca wykazaly sie profesjonalizmem w praktyce.  Doradzam uzgodnienie wszystkich szczegolow na papierze - bez zalatwiania ‘na twarz’.  Nie popelnijcie tych samych bledow.
Prosze potraktujcie to jako przestroge.  Dzieki gosciom weselnym bawilismy sie wysmienicie jednak niesmak I rozczarowanie pozostalo.  

Mam rowniez nadzieje ze i kierownictwo DOBOSZA przeczyta moj post i wyciagnie wnioski (jestem pewna ze tu bywacie ;>)

pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 10 Czerwca 2010, 11:11 wysłana przez zibi »

Offline Agnieszka_B

• Szczęśliwa żona i mama
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 26 grudnia 2008
« Odpowiedź #72 dnia: 9 Października 2008, 16:20 »
ciekawe momajuk ze wczesniej nie udzielalas sie  na forum , a pierwsze 3 wiadomosci to ta sama wiadomosc z krytyka, wiesz ze ciezko uwierzyc w takie informacje, inni sa zadowoleni z Dobosza ,a Ty nic dobrego na ich temat nie mozesz powiedziec  :-\

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #73 dnia: 9 Października 2008, 16:37 »
A ja mam wrażenie że te niedociągniecia to raczej z winy PAŃSTWA MŁODYCH a nie hotelu..

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #74 dnia: 9 Października 2008, 19:56 »
Dziwne , ze to siostra miała tam wesele a ty tak duzo wiesz !
 I nie piszesz Oni tylko My, Ja !
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #75 dnia: 9 Października 2008, 21:21 »
1. W Doboszu rozliczenie odbywa się ZAWSZE po weselu - przynajmniej było tak rok temu.

2. Przy sali na piętrze również są toalety, nikt nie musi schodzic na parter.

3. Wejście do toalet na parterze jest z dwóch miejsc - z dużej sali, na której myśmy mieli wesele i od strony recepcji, nie ma mozliwosci, że ktoś się przeciska za krzesłami gości; zresztą jest tam tak dużo miejsca, ze przejście byłoby swobodne.

4. Duża sala jest w kształcie litery L, podest dla orkiestry w rogu - w środku sali. Na wesele 100-osobowe przeznaczona jest jedna część litery L, nie potrzeba więcej, druga zasłonięta jest kotarą, chyba chory urządzałby i zdecydowałby się na dwa wesela w ogromnej sali przedzielonej zasłoną!!!

5. Na każdej sali jest lodówka, w której stoi alkohol, po zakończeniu wesela obsługa wystawia puste butelki do policzenia.

6. Co do pokoi wypowiedzieć się nie mogę - miałam zamówione trzy, a młodzi piękny dwupokojowy apartament, choć wtedy były również 3 wesela. W tych trzech zamówionych wszystko było OK.

7. Jedynie parking mógłby być większy - z tym sie zgadzam.

8. Gratuluję wiedzy o instalacjach elektrycznych i spostrzegawczości w trakcie wesela siostry  ;) ;) ;) 

Mam nadzieje, ze obroniłam tezę, iż post MOMAJUK to grubymi nićmi szyta ściema.
Chyba, że Dobosz zszedł na psy...
« Ostatnia zmiana: 9 Października 2008, 21:23 wysłana przez Kllusia »

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #76 dnia: 10 Października 2008, 09:14 »
Ja byłam na weselu w Doboszu w zeszłym roku, od siebie mogę tylko dodać, ża stan pokoi nie budzi zastrzeżeń - no chyba, że przez ten rok wiele się zmieniło. Co do reszty to już chyba Kllusia napisała  ;)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #77 dnia: 10 Października 2008, 10:51 »
użytkowinik, kótry loguje się, pisze jednego posta i wychodzi spędzajac przy tym 13 minut na forum jest dość mało wiarygodny...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline momajuk

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04/10/08
« Odpowiedź #78 dnia: 10 Października 2008, 11:41 »
Szanowni Uzytkownicy,

Prawo do opinii mam takie samo jak pozostali forumowicze i nie mam zamiaru sie z nikim przekomarzac, licytowac na cyferki i ilosc minut spedzonych na forum tudziez czas jaki uplynal od zalozenia profilu.  Swoja droga to bardzo interesujace na podstawie jakich kryteriow okreslacie wiarygodnosc forumowicza.    

Nie jestem zaskoczona reakcja - w koncu DOBOSZ pojawia sie w tym portalu bardzo czesto, m. in.  jako laureat konkursow, sponsor nagrod itp.   8)
Moj 'elaborat poweselny' wyraza odczucia przede wszystkim moje oraz Panstwa Mlodych i gosci.  Mamy jednak na tyle poczucia humoru ze niedogodnosci jakie nas spotkaly nie zepsuly nam imprezy.  
Zdaje sobie rowniez sprawe z tego ze mozemy miec inne standardy jednak za wplacone 22tys zlotych jakie zazyczono sobie przed weselem w DOBOSZU spodziewalismy sie bardziej solidnego serwisu.

Mam nadzieje ze Panstwu to sie nie przydarzy  :)

pozdrawiam

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #79 dnia: 10 Października 2008, 12:57 »
..już lepiej....drugie logowanie...

w koncu DOBOSZ pojawia sie w tym portalu bardzo czesto, m. in.  jako laureat konkursow, sponsor nagrod itp

jak właściciele portalu zaczną odpalać forumowiczom z tego powodu jakieś dywidendy to faktycznie zaczniemy ten fakt brać pod uwagę....a my potrafimy słodzić...
mamy nawet ku temu stosowny wątek;
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Kamonka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.08.2008
« Odpowiedź #80 dnia: 14 Października 2008, 13:22 »
Dobosz chyba jednak na psy nie zszedł, bo sama w tym roku mialam wesele w Doboszu i musze przyznać że udało sie rewelacyjnie.
Fakt byliśmy jedyną parą w tym dniu ponieważ wybraliśmy sobie oryginalną datę - czwartek (dzień przed świętem - najlepsza nasza decyzja)

Obsługa spisała się znakomicie, na stołach było sprzątane regularnie, jedzenie bardzo dobre, napoje donoszone często. Alkohol był na widoku w przeszklonej lodówce, dzięki temu był odpowiednio schłodzony.
Apartament nowożeńców dwupokojowy- fakt łóżko było złączone z dwóch pojedyńczych - ale "dla chcącego nic trudnego" (nie przeszkadzało to w niczym :)))
Goście ogólnie pod wielkim wrażeniem, bardzo zadowoleni z wesela.
Co do parkingu to prawda, że jest zbyt maly, ale to widać już przy pierwszej wizycie w Doboszu - nie zraziło to nas jednak.

Osobiście uważam że dolna- największa sala jest chyba najpiękniejszą salą na wesele w Szczecinie, sama w sobie jest elegancka a udekorowana wygląda po prostu prześlicznie- nie zamieniłabym Dobosza na żaden inny lokal .

Co do P.Daniela to rozumiem, irytację niektórych- kontakty są trochę utrudnione- też sie stresowaliśmy przed ślubem, P.Daniel jest bardzo zaganiany i ma wszystko na swojej głowie, ciągle uspokajał nas że jeszcze dużo czasu i później uzgodnimy pewne sprawy- przyjezdzaliśmy do Dobosza wiele razy przed weselem i nawet dzień przed byliśmy zobaczyć czy sala wygląda dokładnie jak sobie zażyczyliśmy :)
Moja rada , trzymać się swego i wywalczyć to co się chce bo na prawdę można dogadać się ze wszystkim - my mieliśmy super wesele- lepszego nie mogłabym sobie wymarzyć -życzę wam wszystkim równie pięknego  :))))

Offline lala_1980

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #81 dnia: 14 Października 2008, 21:53 »
Ja mam wesele juz w sobote 1 października . Po wszystkim napiszę jak było. Mam nadzieje że będzie rewelacyjnie. Ludzi robią w różnych miejscach wesela. Bylam w jachtowej i w hetmanie wiec tu jak by coś sie wydarzyło to i tak mnie nic już nie zdziwi. A w porównaniu do innych sal w Szczecinie ta jest najpiękniejsza.

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #82 dnia: 14 Października 2008, 21:59 »
Hmmmm  ::)
W moim kalendarzu 1 pazdziernik już był  ::)

Nie wiesz kiedy masz ślub ?   ;D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #83 dnia: 14 Października 2008, 22:01 »
patrz na ticker-a... za 4 dni slub :P
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline lala_1980

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #84 dnia: 14 Października 2008, 22:02 »
sorry 18 października. 8 nie złapało.

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #85 dnia: 14 Października 2008, 22:05 »
Dobra , dobra :) hihi

Offline anetka71

• maniak
« Odpowiedź #86 dnia: 15 Października 2008, 18:02 »
Jestem praktycznie swiezynka,bo wesele mialam 4 dni temu:)
Powiem tak-wszystko naprawde sie udalo-jedzenie dobre,obsluga ZNAKOMITA I WPROST CUDNA.Ja zalatwialam akurat wszystko z pabnia Justyna,ktora zawsze jest dostepna i bardzo pomocna.
Gdybym miala sie jednak przyczepic,to znalazloby sie kilka malutkich minusow(jak chyba wszedzie)- a wiec: lodowato w pokojach dla gosci(ponoc awaria ogrzewania byla),goscie obudzili sie zmarznieci,ale dziekowac Bogu rezerwowalam tylko dwa pokoje:), lozko dla nowozencow= 2 polaczone pojedyncze lozka,choc mnie to nie przeszkadzalo,bo od razu zasnelam;) i ostatnie-jakos malo nam zostawili jedzenia(choc to nasza wina,ze nie upomnielismy sie o torta,soki i polowe swiniaczka:(
Opinia gosci-kazdy zachwycony piekna sala(ta najwieksza + dekoracje z agencji ),dobrym jedzeniem i sprawna przesympatyczna obsluga. Nie zaluje podjetej decyzji,bo naprawde bylo milo:)

Offline lala_1980

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #87 dnia: 15 Października 2008, 19:44 »
Anetka widziałam Twoją dekorację,  biało czerwona lub bordowa i za parą młodą stała dekoracyjna ścianka z lampeczkami. a dekorowała firma:   :serce: :serce: Bardzo ładnie to zrobili. Ja będę miała tylko dekoracje tą co sala sama zrobi.  Myślę że też będzie fajnie. Już się nie mogę doczekac. Pozdrawiam.

Offline anetka71

• maniak
« Odpowiedź #88 dnia: 16 Października 2008, 00:30 »
tak,to ta :) troszke kosztowala ta dekoraja,ale uwazam,ze warto,bo efekt jest cudowny:) wszystko bedzie dobrze,Dobosz Cie nie zawiedzie...tylko pamietaj- upominaj sie juz po weselu o jedzenie.moja znajoma,ktora miala pietro wyzej slub dostala swiniaka,tort i mnostwo picia,ja gapa sie nie upomnialam;/ pozdrawiam cieplo i powodzenia :*

Offline lala_1980

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #89 dnia: 23 Października 2008, 00:39 »
Jestem już po i na spokojnie moge powiedziec coś o weselu. Ogólnie jak bym miała jeszcze raz wybierac lokal to zdecydowałabym sie na ten sam. Jedzenie tak jak wiekszośc opisuje jest smaczna(próbowałam wszystkiego). Oczywiście do samego konca trzeba wszystko przypilnowac i na weselu zdac sie na pomoc menadzerów sal. w tym czasie jestescie uzaleznione jedynie od nich . Od ich profesjonalizmu, zorganizowania itp.  jak cos nie wyjdzie menadzerowie idą na rękę. Postępują w sposób honorowy i chwała im za to.