Ja też miałam weselu w hotelu dobosz.
Bylo kilka rzeczy ktore mi sie nie podobały (np. miały być malinki w szampanie a nie było-ale podobno nie dostali malin- zwrócili nam pieniadze za to, klimatyzacja też słabo chodziła )Ale wiadomo ze nigdzie nie będzie super,zawsze gdzieś się znajdą jakieś minusy.
Generalnie mam bardzo pozytywną ocene na temat dobosza, jedzenia bylo bardzo dobre, duże porcje, ładnie podane i przystrojone, obsługa super-byli na kazde zawolanie i robili wszystko o co sie ich poprosilo, piękna sala. I my tez mielismy stół wiejski ale nic nie było mowy o wędzonych węgorzach, my mielismy rozne suszone kielbasy, szynke, salceson, kaszanke, kabanosy, golonki, smalec , ogoreczki, chlebek- stol robil furore, wszyscy do niego lgneli, kolejki były żeby sobie coś z tamtad wziaść, do teraz goscie zachwalają ten stol. Jedzenia nam zostało duzo po weselu, wszystko nam ladnie zapakowali i rano mielismy już do odbioru.
Pokoje dla gości też były, i niewiem jak to możliwe że ktoś miał zarezerwowane i się okazalo ze nie ma pokoi dla nich- i to w wielkanoc gdzie jest mniej wesel i gosci, dla nas w sierpniu starczylo pokoi spokojnie, zreszta za pokoje sie placi przed weselem, już przydzielają konkretne osoby do danych pokoi-także to nie możliwe że jak sie zarezerwowalo to nie było pokoi.
Jeszcze z pokojami robią takie udogodnienie, że mozna zarezerwowac wiecej lub na kilka dni, a jak ktos zrezygnuje lub będzie mniej dni to normalnie zwracają pieniadze- nam zwrocili bez żadnego problemu.
Oni robią wszystko żeby wesele sie jak najlepiej udalo, ale wiadomo nie zawsze wszystko wyjdzie super świetnie, ale polecam hotel dobosz z czystym sumieniem