Autor Wątek: Hotel Dobosz w Policach  (Przeczytany 59669 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aaniiusiaa

• forumowicz
  • data ślubu: 08.08.2009
Odp: Hotel Dobosz w Policach
« Odpowiedź #90 dnia: 16 Listopada 2008, 23:46 »
lala_1980  a mogę wiedzieć jaką cenę za osobę mieliście?

my tam mamy wesele i caly czas się martwię żeby nie zabrakło jedzenia, niby mamy takie drogie menu (180 za osobe), wzieliśmy 3 rodzaje mięs do obiadu a okazało się że nie będzie po 3 kawałki mięs na osobe (mamy wesele na 100 osób, i wyliczyli nam że jak mamy 3 rodzaje mięs to będzie tak ok.180 kawałków czyli wychodzi po 1,5 na osobę) a specjalnie wybraliśmy 3 rodzaje bo myslelismy że bedą po 3 kawałki, a tu takie coś, też tak mieliście???

tak samo np. z jajkami w majonezie też nie będzie 100 porcji, tylko mniej, oni jakoś tak wyliczają proporcjonalnie ilość przystawek do ilośći gości, a ja wybrałam dużo przekąsek bo myślałam że będzie wtedy więcej jedzenia, a tu jakieś proporcje  ???

Offline gg-g
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 10.10.2009
« Odpowiedź #91 dnia: 17 Listopada 2008, 12:10 »
Ja byłam na weselu u Dobosza w tym roku w czerwcu.  Jak dla mnie nie było fajnie.  Nie podobało mi się.  Przede wszystkim jedzenie było fatalne.  Rosół zimny i porcyjki malutkie.  Wędliny kupione w sklepie, które nawet całej nocy nie wytrzymały, a mimo to następnego dnia można było je zobaczyć na stole na poprawinach.  Sałatki na drugi dzień już były kwaśne.  Nic nie nadawało się do jedzenia.  Co gorsze, bardzo dużo jedzenia zostało z wesela (typu kotlety, krokiety. . . ) i wszystko zamiast wystawić na poprawiny to było spakowane dla młodych i wręczone na koniec poprawin.  Klimatyzacja niby była włączona ale było strasznie gorąco, przez to te jedzenie nie nadawało się do jedzenia.  I najgorsze, goście przychodzą w niedziele na poprawiny (godz. 13), wnoszą obiad i przychodzi pani z mopem i zaczyna sprzątać podłogi.  Szok!

Offline lala_1980

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.10.2008 r.
« Odpowiedź #92 dnia: 18 Listopada 2008, 09:24 »
Gosiu ile  głów tyle gustów. Na początku lepiej jak byś się najpierw przywitała ze wszystkimi.

a AANIIUSIAA odpowiem na priv.

Offline bagunia

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.06.2008
« Odpowiedź #93 dnia: 18 Listopada 2008, 10:01 »
Witajcie, moze i ja podziela sie swoim doswiadczeniem jesli chodzi o wesele w Doboszu.Moje wlasne odbylo sie wlasnie w tym roku w czerwcu.Zarezerwowalismy sobie ta duza sale na parterze.Ocena ogolne to celujacy.Jedzenie bylo bardzo dobre,swieze,obiad i wszystkie dania cieple byly cieplutkie.Wszystkiego bylo duzo i nikt nie wyszedl z wesela glodny.Prawde mowiac to jedzenia zostalo tyle, ze jeszcze tydzien po weselu mielismy w domu co jesc.Zdecydowalismy sie na wiejski stol z wedlinami i powiem szczerze ze gosciom bardzo wszystko smakowalo, mieso bylo swieze i wytrzymalo jeszcze dlugo po weselu.Poprawiny tez mielismy o 13 i jak wiadomo goscie przychodzili w roznym czasie ale kazdy zostal przywitany goracym obiadem bo kelnerzy obserwowali sale i donosili nowo przybylym gosciom cieply posilek.Jedzenia, jak juz pisalam, zostalo bardzo duzo ale my zaczelismy je pakowac jak juz goscie sie z nami pozegnali po poprawinach.Obsluga w Doboszu jest swietnas,pomogli nam wszystko zapakowac i pozanosic  do samochodow, szczegolnie jesli chodzi o alkohol, ktory zostal w duzej ilosci to kelnerzy okazali sie niezastapieni w zanoszeniu ciezkich kartonow do samochodu.Acha ,wczesniej gg-g napisala o pani z mopem, u nas nie bylo takiej sytuacji.Klimatyzacja rowniez super sie spisala bo na dworze byl upal a w sali mily chlodek.

Offline gg-g
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 10.10.2009
« Odpowiedź #94 dnia: 18 Listopada 2008, 14:56 »
W przypadku wesele na którym byłam jedzenia również zostało dużo.  Jednak to które było na stołach na poprawinach nie nadawało się do jedzenia bo było zepsute.  A reszta była już zapakowana na wynos.  Wesele było na tej sali na piętrze.  Na poprawinach kelnerzy już nawet talerzy nie zmieniali, tylko podali obiad i czyste talerze stały przy wejściu na sale.  Każdy musiał zmieniać sobie talerz samemu.  Mnie się ogólnie nie podobało, para młoda też nie była zadowolona.  No ale nic przecież nie mogli zrobić.

Offline aaniiusiaa

• forumowicz
  • data ślubu: 08.08.2009
« Odpowiedź #95 dnia: 24 Listopada 2008, 20:21 »
podzieli się ktoś jeszcze opinią na temat Dobosza?

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #96 dnia: 15 Stycznia 2009, 10:12 »
Hej dawno mnie tu nie było :)
Ja też miałam wesele w hotelu Dobosz w zeszłym roku na Wielkanoc i powiem szczerze, że byłam zdumiona niektórymi opiniami na forum...
U nas wszystko było tak, jak sobie ustaliliśmy z panem Danielem. I owszem nie zawsze można się było do niego dodzwonić ale w końcu się udawało i nie wspominam tego jako jakieś ciężkie przeżycie...
Pokoje dla gości i nasz apartament super - owszem mieliśmy dwa pojedyncze łóżka złączone ale byliśmy tak padnięci, że w niczym to nie przeszkadzało  ;) Parking może i mały ale nasz samochód  i samochody rodziców spokojnie się zmieściły mimo iż były dwa wesela w tym czasie, a reszta gości przyjechała zamówionymi przez nas autokarami, bo ślub mieliśmy w Szczecinie.
Obsługa sali rewelacyjna, wódka w oszklonej lodówce na sali, więc nie było opcji, żeby cokolwiek zginęło. Jeszcze pan Daniel poszedł nam na rękę i zamówił ten sam rodzaj wódki, który my mieliśmy, żeby nie było dwóch.
Wymyśliłam sobie, że przy każdym gościu będzie kartka z życzeniami i latającym motylkiem w środku i też nie ja się tym zajmowałam tylko obsługa sali. On wszystko ładnie rozłożyli, żeby pasowało i nie przeszkadzało w niczym.
Klimatyzacja działała bez zastrzeżeń. Jak zamawialiśmy salę, to był projekt, że będzie z niej już wyjście na taras, ale niestety hotel się nie wyrobił, więc pojawił się problem z paleniem - moja rodzina to większość ludzi palących niestety :( Miałam tą salę na górze, więc na papierosa trzeba by schodzić na dół, co rozbiło by całą imprezę, więc obsługa sali bardzo szybko zorganizowała popielniczki w jednym rogu w środku, a klimatyzacja była na tyle dobra, że nic nie było czuć i nawet niepalącym osobom to nie przeszkadzało.
Co do jedzenia, to jedyne skargi jakie słyszałam od gości, to że za dużo (!!!) a mieliśmy to środkowe menu, więc jak ktoś się boi, że za mało jedzenia, to na serio nie ma o co!! Nie ma takiej opcji, żeby nie starczyło. Jeszcze po weselu nasze rodziny to dojadały przez ponad tydzień.
Poprawiny też mieliśmy po południu i każdy gość był witany ciepłym obiadkiem - nie ważne o której przyszedł.
Po poprawinach dostaliśmy całe jedzenie i napoje które zostały i tak jak ktoś wcześniej napisał - obsług pomagała nam nosić te kartony :) i kwiaty. W zasadzie, to dopiero po poprawinach spróbowałam swój tort, bo na weselu ni bardzo miałam czas i ochotę - tyle tylko co do zdjęcia :)
Aha no i absolutnie żadnej pani z mopem nie było!!! A sala po weselu była ładnie posprzątana!
Nie wiem co jeszcze mogłabym napisać, ale ja generalnie byłam bardzo zadowolona i nasi goście też! Wiadomo, że zawsze znajdzie się ktoś, komu coś tam się nie spodoba, ale tego nie da się uniknąć :)
Mogę napisać tylko tyle, że później nasi goście wracali do nas i mówili, że byli na przykład na 4 weselach w 2008 roku i że nasze było najfajniejsze i najlepiej zorganizowane :) Nawet nie wiecie jakie to miłe. A myślę, że bardzo duża zasługa tego sukcesu, to sala z obsługą i zespół - ale to temat na inny wątek :)

Offline blanca85
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #97 dnia: 29 Stycznia 2009, 17:23 »
Jak to miło usłyszeć dobrą opinię.  Napiszę Wam coś, czego wcześniej nie widziałam.  Mój ślub również odbędzie się w Doboszu i mam jednak nieco wątpliwości, ale myślę, że każdy się czegoś boi, bo chce, żeby było wszystko dobrze.  Zdecydowałam się na ten hotel, ponieważ mam sporo przyjezdnej rodziny spoza miasta i muszę ich gdzieś ulokować na noc, a jestem ze Szczecina.  Hotel ten poleciła mi moja przyjaciółka, która baaardzo często jest gościem na imprezach firmowych w Doboszu.  Ze względu na obejmowane stanowisko musi uczestniczyć w tych imprezach i uwierzcie mi - zawsze wraca mocno zadowolona.  A opinia "częstego bywalca" a właściwie bywalczyni ;) zawsze cenna.  Tak, tak, wiem, że to zupełnie inny rodzaj imprez (wódka, wódka i jeszcze raz wódka oraz trochę mniej kultury), ale jedzenie zawsze - WYŚMIENITE! A przecież na weselu też chodzi o to, by goście się dobrze najedli i. . . .  wytańczyli.

Z pełnym optymizmem patrzę w przyszłość.  Mam nadzieję, że Pan Daniel nas nie zawiedzie :)

Offline adlerek

• nowicjusz
  • *
  • To było piękne wesele...
  • data ślubu: 2 czerwca 2007 HOTEL DOBOSZ
« Odpowiedź #98 dnia: 5 Marca 2009, 12:45 »
witam, wszystko jest już opisane.... jst wiele wątków o Doboszu, chyba przewaga pozytywnych .... pamiętajcie że zawsze w przypadku umowy, powinna być klauzula,
2.   W przypadku niewykonania lub nienależytego wykonania umowy na warunkach
w niej określonych i w terminach w niej przewidzianych, formą odszkodowania będzie kara umowna w wysokości nie przekraczającej 30% wartości zamówienia, która zostanie potrącona z należnego Wykonawcy  wynagrodzenia.
W przypadku, gdy szkoda przekroczy wysokość kary umownej Zamawiający(MY) zastrzega prawo dochodzenia jej w pełnej wysokości.
co w efekcie jest wyciągiem z KC... lub wpisać:
1.   W kwestiach nie uregulowanych niniejszą Umową zastosowanie mają, przepisy Kodeksu Cywilnego oraz innych obowiązujących przepisów prawa.
osobiście nei miałem żadnych problemów, wszystko było super, wiadomo obsługa się zmienia, ale zaznaczcie sobie że chcecie  mieć kogoś kto odpowiedzialny będzie za uwagi w trakcie całej imprezy, kto będzie decyzyjny i uchwytny na miejscu, a wszystko będzie ok..:P

Offline jonesy

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #99 dnia: 30 Marca 2009, 19:44 »
Muszę zmartwić wszystkich urządzajacych wesele w Doboszu

Nie dość że jest cholernie drogo to jeszcze beznadziejnie
Za cenę wesela w Doboszu ja mam wesele, nocleg i poprawiny
Poza tym z tego co mi moja przyszła teściowa mówiła
to mogą być 3 wesela na raz organizowane - na takim ona była, przy czym na jednym zabrakło jedzenia
Poza tym o dekoracji potraw zapomnij

No i dekoracjęę jak chcesz mieć porządną to zatrudnij dekoratorkę

Pozdrawiam

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #100 dnia: 30 Marca 2009, 20:01 »
Co ty za bzdury piszesz?? Zabrakło jedzenia?? Ja miałam obiady na ponad tydzień dla całej rodziny po weselu a i tak nie wszystko zabraliśmy z hotelu. Dekoracja potraw była i to bardzo ładna, a co do sali... to ja byłam zachwycona dekoracją. Może nie pisz opinii skoro sama tam nie byłaś, a tylko "słyszałaś" od kogoś...

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #101 dnia: 30 Marca 2009, 20:05 »
Piłeczko nie pisz Co ty za bzdury piszesz?? bo mogła to byc prawda !
Na moim weselu tez zabrakło jedzenia , ale własciciel i kucharki dali radę i jedzonko zostało podane :)
Oczywiscie wesele miałąm w innym lokalu.
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline jonesy

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #102 dnia: 30 Marca 2009, 20:09 »
Wiesz akurat wiem co mówię i słyszałam tą opinię od wielu osób
A to że Ty miałaś fajne wesele tam to chwała im za to może wkońcu przemyśleli co robią

Fakt że zabrakło jedzenia - mówiłam o zimnych zakąskach - zaistniał i tego nie zmienisz
Też nie byłaś na tym weselu i nie wiesz jak było więc nie mów że pisze bzdury

To ze na jednym weselu jest dość jedzenia i zostaje to nie znaczy że na innym nie może zabraknąć
Może tak się zdarzyć nie tylko w doboszu

Poza tym moja teściowa jest kucharką na weselach i zna się na rzeczy
Ja jej ufam Ty nie musisz

Taka uwaga prywatna - jeżeli ktoś ma odmnienne zdanie niż ty nie zawsze oznacza że pisze/gada bzdury
Możesz się z tym zdaniem nie zgadzać bo masz inne doświadczenia
Ale nie masz prawa na kogoś za to naskakiwać

Offline anetka71

• maniak
  • data ślubu: 11.10.2008
« Odpowiedź #103 dnia: 30 Marca 2009, 21:53 »
a ja tak skromnie myślę,że skoro zabrakło jedzenia, to nie była to wina Dobosza,tylko zamawiających(młodej pary)...Zamawiasz tyle,ile chcesz i tyle dostajesz na weselu...W moim przypadku i w przypadku mich znajomych- jedzenia było jeszcze na kilka dni,to samo z napojami i wódką ;)

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #104 dnia: 30 Marca 2009, 22:24 »

Ale nie masz prawa na kogoś za to naskakiwać

Naskakiwać?? Sorki nie chciałam nikogo urazić
Wyraziłam tylko swoje zdanie i zdumienie. To wszystko.

Anetka myślę, że masz rację z tym zamawianiem - to faktycznie mógł być powód

Offline zupcia

• uzależniony
  • data ślubu: 23.05.2009
« Odpowiedź #105 dnia: 26 Maja 2009, 16:09 »
My mieliśmy wesele w sobotę, było troszkę błędów ze strony hotelu niestety.
Największym minusem dla mnie była podłoga, jest tak niesamowicie śliska, że goście zaliczyli kilka upadków, od razu było ściąganie butów i tańce boso albo zmiana szpilek na trampki.

Offline Agnieszka_B

• Szczęśliwa żona i mama
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 26 grudnia 2008
« Odpowiedź #106 dnia: 26 Maja 2009, 16:21 »
Zupcia u nas tez byla super sliska podloga (nawet na kamerze zostalo uchwycone jak zaliczylam upadek w pociagu). jeden z gosci ma spory kontakt z tancem towarzyskim i powiedzial, ze taki parkiet to naprawde profesjonalny parkiet (pomijajac , ze my przeciez amatorzy), doboszowi, tez na to zwrocilismy uwage, mowia , ze sie staraja jednak to usuwac, ale to jakies dziwne drewno. Nie wiem gdzie lezy prawda, tak czy inaczej my bylismy jednak bardzo zadowoleni

Offline lala_1980

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.10.2008 r.
« Odpowiedź #107 dnia: 30 Maja 2009, 18:58 »
Ta !!!  Ten parkiet był niesamowity... Wszyscy u mnie się też ślizgali. Jestem za że powinni coś z tym zrobic.

Offline kitty83
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: NIGDY:)
« Odpowiedź #108 dnia: 30 Maja 2009, 20:49 »
nie podoba mi sie tam nic. ani budynek,ani sala, ogolnie żal. pl

Offline marta83

• bywalec
  • Nareszcie...
  • data ślubu: *  09.05.2009   *
« Odpowiedź #109 dnia: 30 Maja 2009, 20:59 »
Bylam na dwoch weselach w Doboszu i moge stwierdzic:

1. Dekoracja potraw znikoma
2. Jedzenia malutko wrecz skromnie  :(  (pamietajcie, ze stnadardem sa gramy np. 200g zupy na osobe przy posiadaniu drugiego dania, wiec nie wydaje mi sie aby mlodzi zamowili za malo - podaja po prostu liczbe gosci i hotel ma zapewnic taka ilosc, aby spelniala standardy)
3. Podloga sliska - ale to juz wiadomo

Mysle jednak, ze najwazniejsze by pozostaly mile wspomnienia z tego najwazniejszego dnia  ;)

Offline otoona
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #110 dnia: 6 Lipca 2009, 12:29 »
My również mieliśmy wesele w Doboszu (27 czerwca). . .

czytając posty na forum przyznam, że lekko obawiałam się jak to wszystko wypadnie.  Salę wybraliśmy 1,5 roku przed ślubem - szukaliśmy dużej sali na ponad 100 osób z noclegami dla prawie wszystkich gości więc pod tym względem w Szczecinie i okolicach nie ma zbyt dużego wyboru- tak więc zdecydowaliśmy się na Dobosza i jesteśmy bardzo zadowoleni.  Naszą  menager była p. Magda, wstępne ustalenia uzgadnialiśmy z p. Justyną, wynajęliśmy tę dużą salę na parterze.  Ogólnie ocena celująca.  Obsługa (hotelu jak i kelnerzy) wyśmienita, dyskretna ale bardzo skuteczna, wychodząca na przeciw wszystkim naszym oczekiwaniom, jedzenie wyborne ( mieliśmy menu środkowe) i w bardzo dużych ilościach (i tak jak pisano wcześniej na forum jeszcze sporą część otrzymaliśmy do domu).  Parkiet zupełnie nam nie przeszkadzał - sama śmigałam w szpilkach tak jak znakomita damska część gości - nikt upadku nie zaliczył więc nie sądzę żeby ktoś na to narzekał.  Goście bardzo chwalili sobie zarówno wystój sali (nic dodatkowego oprócz tego co jest wliczone w cenę wynajmu sali nie domawialiśmy), stołów (mogliśmy wybrać sobie kolory i takich kolorach została przygotowana cała dekoracja), jak i jedzenie a obsługą kelnerską byli zachwyceni (wśród gości był właściciel innego hotelu i również bardzo chwalił obsługę) .  Polecamy również pana od obsługi oświetlenia, poprosiliśmy go o zorganizowanie rzutnika, ekranu i puszczenie przygotowanego przez nas filmiku podczas wesela - wszystko zostało zorganizowane idealnie.  Organizacja a przede wszystkim skoordynowanie noclegów dla blisko 90 osób (część osób przyjeżdżało wcześniej część zostało jeszcze do poniedziałku) w całości należała do obsługi hotelu i wywiązali się z tego znakomicie.  Mieliśmy wśród gości osobę niepełnosprawną - został zarezerwowany dla niej pokój na samym dole , fakt pokój nie jest w pełni przystosowany do potrzeb osoby NP ale nasz gość na pokój nie narzekał.

Generalnie jesteśmy bardzo zadowoleni
i bardzo dziękujemy wszystkim tym którzy przyczynili się do tego że z ogromną przyjemnością będziemy wspominać ten dzień.
:)

Offline karola1500
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #111 dnia: 21 Lipca 2009, 17:25 »
 Nasze wesele odbyło się w hotelu Dobosz 18 ipca 2009 r.  na dużej sali na parterze.  Wszystko zorganizowane było idealnie!! Jedzenie było znakomite  i jeszcze bardzo dużo zostało nam zapakowane do domu.  Nie pojmuję zatem jak to możliwe, że na niektórych weselach (jak czytałam wyżej) jedzenia zabrakło, może po prostu para młoda chcąc zaoszczędzić za mało zamówiła?. . .
Naszą konsultantką była pani Magda, która rewelacyjnie sprawdziła sie w swojej roli.  Bardzo dziękujemy jej za pomoc przy organizacji całej imprezy a także za cierpliwość i wyrozumiałość (w ostatniej chwili odpadło nam kilkoro gości i trzeba było odkręcać rezerwacje pokoji, zmieniać usadzenie gości itp).  Pani Magda służyła nam pomcą na każdym kroku, zwłaszcza w zakresie doboru menu.  Mieliśmy kilkoro gości wegetarian i dla tych osób zostały przygotowane wyśmienite posiłki a kelnerzy bezbłędnie wiedzieli komu je podać.
Jak już wspomniałam, jedzenie było rewelacyjne, obsługa kelnerska doskonała.  Zarówno na weselu jak i na poprawinach wszystkiego mieliśmy pod dostatkiem i o cokolwiek poprosiliśmy, nasze prośby spełniane były natychmiast.  Panie kelnerki i panowie kelnerzy spisali się naprawdę znakomicie.  Wszystko podawane było na czas i oczywiście jednocześnie wszystkim gościom.  Sala przystrojona była bardzo elegancko i ze smakiem, stoły nakryte pięknie.  Nasi goście byli zachwyceni.  Około 60 osób nocowało w hotelu i wszyscy byli bardzo zadowoleni z pokoji (łącznie z nami oczywiście).  Pokoje były czyste i zadbane. 
Prawdą jest, że w hotelu jednocześnie organizowanych jest kilka wesel i tak też było w naszym przypadku, ale absolutnie wesela nie kolidowały ze sobą.  My w ogóle nie odczuliśmy tego, że w budynku są jeszcze inne imprezy.
Jeżeli chodzi o ceny, to jestem zaskoczona postami, że hotel Dobosz ma je wygórowane.  W mojej ocenie są to zupełnie normalne ceny za przyzwoicie zorganizowane przyjęcie, a cena noclegów dla gości weselnych jest wręcz symboliczna.  Nie moge odmówić sobie skomentowania jednego z przeczytanych wcześniej wpisów (niejakiej jonesy), że za cenę wesela w Doboszu w innych lokalach można miec wesele, nocleg i porawiny. . .  no cóż, szczerze wątpię w takim razie w jakość takiej uslugi, no ale oczywiście, przecież można wynająć salę gimnastyczną na wesele i internat na nocleg. . . na pewno będzie taniej. . . .
Reasumując, w hotelu Dobosz wszystko zorganizowane zostało celująco. 
Szczerze polecamy go wszystkim, którzy chcą mieć pewność, że najważniejszy dzień w ich życiu zostanie zorganizowany tak, jak sobie go wymarzyli.
Korzystając z okazji dziękujemy także Panu Jackowi, który przez całą noc sprawował pieczę nad prawidłowym przebiegiem imprezy. 

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #112 dnia: 21 Lipca 2009, 17:54 »
1 post i tak zachwalający.... Nie dziw się karola1500 że można pomyleć że robisz Doboszowi reklamę...

Offline karola1500
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #113 dnia: 21 Lipca 2009, 19:06 »
owszem, pierwszy post i zachwalający, ponieważ wyrażam swoją opinię wtedy, kiedy mam ku temu podstawy (czyli właśnie po weselu, które tam miałam), natomiast nie wdaję się w zbyteczne dyskusje w momencie kiedy nie mam nic do powiedzenia i nie dywaguję bez sensu w stylu "co kto słyszał o Doboszu" itp.  Miałam wesele i dopiero po nim się wypowiedziałam.
Swoje zdanie na temat Dobosza wyraziłam i zamierzam go dalej wszystkim polecać.  Możesz zatem droga anulko331 myśleć na ten temat co chcesz. 

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #114 dnia: 2 Sierpnia 2009, 10:35 »
My byliśmy wczoraj na weselu w Doboszu i bardzo nam się podobalo. Byliśmy na tej dużej sali na parterze. Jedzenie bardzo dobre, wystrój też śliczny. jedynie ta śliska podloga... ale ogólnie wrażenia bardzo pozytywne.

Offline Lilya

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.07.2009
« Odpowiedź #115 dnia: 3 Sierpnia 2009, 16:08 »
Byłam tam na weselu. Jedzenie i obsługa dobre. Zaletą jest na pewno hol i wygodne kanapy tam stojące. Łazienki duże i czyste. Dodatkowym plusem sa taksówki, a raczej brak problemu z ich zamówieniem! Dzwonisz i za 5 minut stoi samochód. Za dojazd do centrum Szczecina zapłaciłam 40 zł, co moim zdaniem też nie jest drogo, tym bardziej w sobotnią noc.Wystrój sali też ładny.

Mogę się przyczepić do podjazdu, bo jest za mały. Z zewnatrz budynek nie zachęca... No i klimatyzacja była włączona chyba na maxa. Mimo, że to była gorąca noc- zmarzłam!

Offline Beta027
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: ----------
« Odpowiedź #116 dnia: 10 Września 2009, 21:57 »
Nie polecam hoteli i restauracji dobosz w Policach!!!!!!!!!!! ze względu na arogancką obsługę i bardzo niegrzeczne traktowanie klienta.
Parking z którego nie ma szans skorzystać- mały i zatłoczony.  Do tego dochodzi hałas, ponieważ często organizowane są aż trzy wesela naraz plus do tego inne mniejsze imprezy.
Z kuchnią też nie jest lepiej małe porcje często nie dosmażone bądź nie dogotowane- po prostu beznadzieja.
A tak na marginesie jeśli ktoś chciałby podjąć tam pracę to odradzam gdyż będziecie pracować na "czarno", zresztą tak jak cały personel- no może trzy osoby maja umowę i wiem to z wielu bardzo dobrych źródeł.
Ogólnie nie polecam zawiedziecie się na pewno!!!

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #117 dnia: 10 Września 2009, 22:08 »
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. wywalili cię z pracy ,ze tak jedziesz po nich???   ::)
ja tam byłam na  2 imprezach i wyszłam zadowolona.. nie narzekam na obsługę..  parking fakt.. kicha.. ale reszta była ok...

i maja pyszne sliwki w czekoladzie   ;D
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Beta027
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: ----------
« Odpowiedź #118 dnia: 10 Września 2009, 22:11 »
I tak jak widzę wcześniej to wielu Parom nie zabrakło jedzenia na weselu ok super ale zauważcie ze wszyscy Ci właśnie mieli wesele w największej sali a ze swojego doświadczenia wiem ze on jest najbardziej pielęgnowana przez kelnerów i kucharzy a jeśli w tym samym czasie są dwa inne wesela w mniejszych sala to są pomijane dostają mniejsze porcje dekoracja to żadna rewelacja i prawie zerowa obsługa.
Po prostu zero organizacji  i do tego ceny z kosmosu. . .
nie nie wywalili i nawet nie pracowałem ale powiedz szczerze chciała byś pracować na czarno u nich?? bo myślę że nie. . .

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #119 dnia: 10 Września 2009, 22:38 »
Nie sadzę aby brakło jedzenia gościom skoro nawet obsługa wesela (czytaj foto) wyszła z wesela zadowolona, w sensie, że nie głodna.
I wcale nie była to ta największa sala, tylko któraś z mniejszych.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos