Autor Wątek: nasze codzienne sprawy...  (Przeczytany 222495 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kasia*

• Chuck Norris
nasze codzienne sprawy...
« Odpowiedź #870 dnia: 24 Października 2006, 15:01 »
Cytat: "AndziaK"
Nie wiem dlaczego ale wcześniej obiła mi się o uszy właśnie Zamkowa....

tam wesele miała Narwanka wiec moze dlatego.
ewelinka7 głowa do góry , znajdziecie inny lokal tylko musicie sie troche pospieszyć.

W koncu udało mi sie nadrobic zaleglosci w tym wątku :wink:

niestety od wczoraj naleze do tych przeziebionych, z bólem gardła, głowy  i katarem.zrobiłam sobie przerwe w leżeniu bo jeszcze gorzej sie czuje. Wlasnie popijam herbate z duuzą ilościa cytryny i łyżką miodu.Mam nadzieje ze jutro bedzie lepeij bo w czwartek wybieram sie do Gdyni
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #871 dnia: 24 Października 2006, 15:04 »
ewelinkaaa7, w zamkowej wesele miała narwanka
poszukaj jej relacji i odliczania

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #872 dnia: 24 Października 2006, 15:05 »
Cytat: "klaudia"
znajdziecie inny lokal tylko musicie sie troche pospieszyć

To wiem ale jakpisalam wczesniej nie mozemy nic zrobic poki nie bede miala pracy bo wtedy bedzie nam tylko starczac na zycie.A licze na to ze od 1 listopada mnie zatrudnia wtedy tez ruszymy z wyznaczeniem daty.

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #873 dnia: 24 Października 2006, 15:06 »
Cytat: "Anusia-szczecin"
ewelinkaaa7, w zamkowej wesele miała narwanka
poszukaj jej relacji i odliczania

dzieki za informacje

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #874 dnia: 24 Października 2006, 15:49 »
klaudia trzymam kciuki za coraz lepsze smaopoczucie :)

jeszce pare minut i koniec tego okropnego dnia... umowa dokonczona i wysłana do obu stron więc jutro juz sie nie bede musiała z tym uzerać...
Od jutra zaczynam prace nad projektem firmowej teczki i wkładek do kalendarza - moznolna robota bo szefowie wybredni...

ehh, zegnam was w ten słoneczny dzionek :D:D

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #875 dnia: 24 Października 2006, 16:10 »
Cytat: "Lilkuś"
klaudia trzymam kciuki za coraz lepsze smaopoczucie

dzieki, mam nadzieje że bedzie lepiej, juz mam cały jezyk zdarty od tych tabletek do ssania :roll:

dziewczyny tak jak wspomniałam,za 2 dni wybieram sie do Gdyni (można powiedziec sparwy służbowe :wink: ).
bede tam w sumie jedną noc, macie wiec moze napmiary na jakis tani hotel, motel , gdzies gdzie mozna przenocować?
szukalam juz na trojmiejskiej stronie ale tam sa w sumie tylko takie bardzo drogie (od 120zł za dobe :roll: )

jeśli macie namiary na nieco tansze nocegi to bardzo prosze na priv.

dzieki
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #876 dnia: 24 Października 2006, 17:32 »
Ja wlasnie wrocilam z tesco. Dzwonilam do Sebka powiedzial ze nie mogl zadzwonic bo ma robote pilna.I ze strasznie sie zdziwil ze nie ma terminow w Brzózkach. I powiedzial ze mam sie dogadac z Tata zeby sie dowiedzial od kolegi o wolne terminy w Zamkowej.

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #877 dnia: 24 Października 2006, 21:05 »
No i mamy wieczorek i ciąg seriali, bo co tu robic jak sie samemu siedzi. A na forum cichutko.

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #878 dnia: 25 Października 2006, 08:08 »
Cytat: "Ewelinka"
I ze strasznie sie zdziwil ze nie ma terminow w Brzózkach.

Kurcze, faceci!!! Jakby Ciebie posłuchał to mielibyście pewnie ta sale!!!! Ehhh

Ale dobrze, ze zdaje sobie sprawe juz z takiej sytuacji, ze sale maja prawo byc zarezerwowane i na ta Zamkowa sie pisze i chce łapać wolne terminy :)
Ja Ewelinka na Twoim miejscu bym sie dowiedziała i zarezerwowała sale na jakis termin. A z zaliczka umowiła sie ze przyjedziesz po 1 listopada, w sumie to juz niedługo, bo pracke napewno bedziesz miec :)

Po aferze z Brzozkami bym naprawde juz sie martwiła i wydzwaniała do Zamkowej, zeby wtepnie zarezerwowac :)
[/url]

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #879 dnia: 25 Października 2006, 08:23 »
Witam WAs w środowy poranek.

Ze zdrówkiem już u mnie lepiej, chociaż noc do przyjemnych nie należała: zapchany noc, i suchy kaszel :( ale ból gardła minał  :jupi:  , no i czuje sie ogólnie lepiej.

Miłego dnia Wam życze :)

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #880 dnia: 25 Października 2006, 08:28 »
klaudia, współczuję - przerabiałam to niedawno więc na pradę wiem jak to jest  :glaszcze:  

Ciesze się, ze już środek tygodnia.

Byłam wczoraj w perfumerii ... ponad godzinę :| , aż się kobitki pytały czy ja jeszcze coś czuję - o dziwo czułam i odróżnialam wszystkie zapachy - chyba mialam dzień, ale ...poszłam po perfumy dla siebie a kupiłam męskie :mrgreen: - okazji nie mam żeby wręczyć, na "bez okazji" są trochę za drogie więc wyszło na to, że mam już prezent dla małża pod choinkę :shock:
Niezła jestem, co?

Mnie się podobało aż 5 zapachów - a nie stać mnie na wydanie około tysiąca na perfumy :lol:

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #881 dnia: 25 Października 2006, 08:30 »
Cytat: "Maja"
okazji nie mam żeby wręczyć, na "bez okazji" są trochę za drogie więc wyszło na to, że mam już prezent dla małża pod choinkę  

hehe no szybka jestes , ale wiesz co ja tez zawsze wolalam kilka tygodni przed kupowac prezenty pod choinkę

a zdradzisz jakie to pachnidło?

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #882 dnia: 25 Października 2006, 08:33 »
Ja juz we wrzesniu przeszłam maxymalne przeziebienie, katar, gardło i mam nadzieje ze do wiosny juz nic mi sie nie przytrafi :)

Klaudia Wiesz ze zaziebienie nie leczone trwa 7 dni a leczone tydz. ;) Ale sobrze,że juz lepiej sie czujesz :) Ja nienawidze zapchanego nosa wieczorem, normalnie nie idzie oddychac  :evil:
[/url]

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
« Odpowiedź #883 dnia: 25 Października 2006, 08:38 »
Cytat: "Maja"
wyszło na to, że mam już prezent dla małża pod choinkę

No i masz już jeden prezent z głowy...No właśnie Maju jaki to zapach?? Ja chyba bym nie mogła mojemu małżowi kupić zapachu, bo jemu co chwilę podoba się coś innego...Ostatnio kupił sobie HUGO BOSS taki czarno-szary i muszę powiedzieć, że jest niezły....Mój mąż to chyba ma gust bo ostatnio mi też kupił perfumy i trafił w mój gust a nigdy nie miałam tego perfumu...

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
« Odpowiedź #884 dnia: 25 Października 2006, 08:41 »
Cytat: "klaudia"
a zdradzisz jakie to pachnidło?

nie mam pojęcia :oops: miałam zagwodkę przy wyborze i wzięłam ... yyy, jutro powiem co wzęłam - wiem tylko, że oczarował mnie nowy Versace ale miałam watpliwości, czy się małżowi będzie podobał...może innym razem

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #885 dnia: 25 Października 2006, 08:50 »
hmm ewelinka ty naprawde lepiej sama cos wstepnie zarezerwuj bo jak tak bedzioecie czekac to tylko 2008 Wam zostanie! bo z salami i to fajnymi salami jest ciężko!A ja dzis znowu dop ginekol. tym razem do mojej pani! byłam tydzien temu zbadala mnie ze oki i ze niby zaczyna się miesiączka no ale ja miałam plamienie 3 dni i koniec! Brałam 3 dnio wczesniej cyclonamine bo dostałam plamienie po herbatce normosan fix no i doktor mi przepisał- no a to jest na krwotoki! I normalnego @ chyba przez to nie było! Ide sie dzis wywiedziec a od tego miesiaca odtawiłam tabletki anty na 3 mies bo brałam 3 lata bez przerwy! no zobaczymy co mi tam powie- chociaz wizyty u ginekol. nie należa do najprzyjemniejszych brrrrrr!

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #886 dnia: 25 Października 2006, 08:51 »
Maju A gdzie kupowałas perfumi? Szczecin czy Stargard? :) Bo ja tez chce kupic R ale myslałam o tym sklepie na Piłsudskiego w stargardzie "Paco" czy jakos tak ;) Tylko nie wiem czy tam maja wysokie ceny? czy moze własnie warto tak kupic? :)
[/url]

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #887 dnia: 25 Października 2006, 09:14 »
witajcie w środowy poranek :)

Maju fajnie, ze masz juz prezencik :D szybka jesteś :D:D

My wczoraj kupiliśmy laptopa :) w sumie to laptom dla Maćka był by mógł sobie na statek zabierać a mi zostawic ten co jest w domku :D w sumie moze powiedzieć, ze wart koło 3000 laptop kupiłam na 1000 :D:D oczywiscie wczoraj zaczełam już zmieniać co nieco w domowym a M odrazu - nie uwuwaj wsztsrkiego, ja też chce mieć w nim swoje dokumenty itp :D:D śmiac mi sie chciało

dzisiejszy dzień zaczęł sie od lekkiego rozdrażnienia  :roll: ale mam nadzieje, ze popracowa wyprawa po buty poprawi mi humor :D:D

miłego dzionka życze :)

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #888 dnia: 25 Października 2006, 09:17 »
dzisiejszy dzień zaczęł sie od lekkiego rozdrażnienia

a czemuż to :?:  podobno dziś aura sprzyjająca..

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #889 dnia: 25 Października 2006, 09:22 »
Cytat: "Aniutek83"
wizyty u ginekol. nie należa do najprzyjemniejszych brrrrrr

No anpewno - ale trzeba, trzeba
Ja bardziej niz gina boje sie dentysty!!!!

U mnei samrki są, i chyba rzuca sie na oskrzela bo w nocy i cały ranek cherlam jakbym chciała płuca wypluc..no nic..kuracja musi trwac dalej :) i nie ma że boli :)

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #890 dnia: 25 Października 2006, 09:31 »
Cytat: "Vall"
U mnei samrki są, i chyba rzuca sie na oskrzela bo w nocy i cały ranek cherlam jakbym chciała płuca wypluc..no nic..kuracja musi trwac dalej  i nie ma że boli

Martus kuruj się !!!!

Mamy jeszcze kilka salonów do obskoczenia i komisik :)

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #891 dnia: 25 Października 2006, 09:31 »
hmm ja tam wole dentyste! nienawidze giinekol. nie wiem czemu! zqwsze mam takiego stresa ,ze szok! A jak mnie super wysypało na tarzy po odstawieniu tabletek! a mój W. do mnie no to nawet dobrze bo niktna Ciebie uwagi nie bedzie zwracał baardzo mi miło było! Naprawde!

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #892 dnia: 25 Października 2006, 09:34 »
a mój W. do mnie no to nawet dobrze bo niktna Ciebie uwagi nie bedzie zwracał baardzo mi miło było! Naprawde!

Nie no ma facet gadane !!!! :) zazdrosny ?

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
« Odpowiedź #893 dnia: 25 Października 2006, 09:34 »
Cytat: "cafe"
Maju A gdzie kupowałas perfumi? Szczecin czy Stargard?

u nas w Paco, ceny jak przystało na tego typu produkty - podobał mi sie też nowy CK ale 300zł za bodaj 40ml to ja dziękuję. W końcu chciałam też sobie jakieś pachnidło sprawić i zmieścić się w 400zł za dwa.
Za małża dałam 210 za 50ml, to normalna cena.

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #894 dnia: 25 Października 2006, 09:44 »
hmm ja tam wole dentyste! nienawidze giinekol.

ja dokladnei odwrotnie :)

baardzo mi miło było! Naprawde

No to się narzeczony popisał wyczuciem:) Ale oni tacy są..swojego pilnują :) hehehe

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #895 dnia: 25 Października 2006, 09:48 »
noo super mi z grubej rury powiedział!!! Tak jakby sie na mnie tabunami na kazdym kroku rzucali faceci dobre!!!!! A teraz zmykam do tego gina brrrrrr!  :cry:

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #896 dnia: 25 Października 2006, 10:05 »
Cytat: "oosta"
Lilkuś napisał/a:
dzisiejszy dzień zaczęł sie od lekkiego rozdrażnienia

a czemuż to  podobno dziś aura sprzyjająca..

jutro mam babką, comiesieczna przypadłosci i sta to rozdrażnienie :d zastanawiam sie czemu dopiero dzisiaj - mamy srode a ja juz od ponad roku rozdrażniona jestm od poniedziałku do czwartku - potem mija :D

Aniutek83 to ci narzeczony dofasolił tekstem  :evil: jak on mógł  :?:  :!: faceci naprawde czasem nie maja wyczucia....

Vall jak Ci sie juz na płucia rzuca to choróbsko to nie przelewaki... nienawidz takiego spazmatycznego kaszlu - jak choruje to najczęściej taki mam... płuca idzie wypluć..   :przytul:  trzymaj sie dzielnie i zdrowiej szybciutko  :!: :)

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #897 dnia: 25 Października 2006, 10:13 »
A teraz zmykam do tego gina brrrrrr!

Powodzonka!!

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #898 dnia: 25 Października 2006, 10:15 »
trzymaj sie dzielnie i zdrowiej szybciutko  

No wlacze jak tlyko potrafie, poza leżeniem w łózku, bo wtedy nei miałabym dostpeu do forum :) heehhe

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #899 dnia: 25 Października 2006, 11:47 »
Jestem i Ja.Znowu zaspalam wsumie to nie mam nic do roboty ale za dlugo troszke mi sie spało.
Jesli chodzi o zamkowa to dziisaj bede wiedziala o terminach i cenach od Taty bo to jego znajomy i chyba jednak cos zarezerwuje ustnie jak  narazie mam nadzieje ze nie bedzie chcial odrazu zaliczki tylko troszke poczeka.

A jesli chodzi o perfumy to ja wczoraj kupilam S w Tesco ale nie na sklepie tylko na stoisku perfumeryjnym. Gepardo.Ładnie pachna.