Cześć dziewczyny:) co do ciasta...
tort na pewno będę zamawiać z RM uwielbiam ich ciasta;) myślę że tort będzie też dobry:))
a co do ciasta.... znajoma moja jest cukierniczką i weźmie od nas TYLKO pieniążki za produkty... więc chyba nieco taniej to wyjdzie niż od sowy a ciasta domowe jakoś lepiej mi smakują niż gotowce.
Na pewno będę brała sernik zwykły, faledunaju i ciasto kokosowe... odnośnie mufinek czy małych tart muszę z nią porozmawiać;) wiecie ... chcę trochę ciąć koszta - wszystko i tak finansowo nas PRZEROSŁO!!!
Sukienke chciałam kupić używaną a że mam problem z budową.. bo mam wąską talię i duży biust... używki albo były dobre w talii a za małe w biuście albo odwrotnie...
Alis - tak biorę ślub jednak w Mikołaju a ślubu udzieli nam proboszcz;) fajny ksiądz i cenowo DUZO TANIEJ niż u Męczenników...
zamówiłam wczoraj zaproszenia podziękowania i zawieszki na alko
Ile flaszek przeznaczacie na bramy???
ślęczę teraz nad oczepinami macie jakieś propozycje;)

ja na pewno chcę standardowo zabawe z krzesłami, świstaka - że panowie jedzą bułkę tartą i muszą zagwizdać, rzucanie welonem i muchą, kręciołka - okręcają się wokół wałka i muszą dobiec do pary młodej i wypić kieliszek.... myślałam też o zadaniu dla mnie i D z kartkami ONA - ON i pytania kto pierwszy wyciuąga rękę po kłótni kto będzie zmywał itp:) może macie jakieś fajne pytania do tej konkurencji albo bywaliście na weselach gdzie były super zabawy oczepinowe/??