Cieszę się, że podoba Wam się artykuł. W następnym numerze może będzie coś na uda i pośladki bo to zmora kobiet. Niestety tego aż tak jak brzucha poprawić się nie da ale jednak sporo można zrobić

Wczoraj miałam imieniny. U nas imienin się nie obchodzi, tzn rodzice zawsze przychodzą do mnie z życzeniami ale bez prezentów, chyba że symbolicznie czekolada lub kwiatek od mojego kochanego taty

Ale dla nas, dla mnie i m to też rocznica bo 21 stycznia, w moje imieniny zaczęliśmy się ze sobą spotykać. I to już 9 lat!!! Szmat czasu. I dostałam od mojego m liścik w kopercie i wydrukowany vocher na DAY SPA

Więc niedługo jadę do Łodzi się byczyć! To tak naprawdę nie cały dzień oczywiście ale kilka godzin odpoczynku. Godzinny masaż całego ciała wraz z peelingiem, relax w kapsule SPA, masaż odżywczy twarzy, szyi i dekoltu z maseczką

)) Fajnie bo ja nigdy na takie rzeczy nie chodzę, nawet na zwykłe manicure czy hennę, wszystko robię sobie sama. A tu taka niespodzianka

))) Super! Jak dobrze, że istnieje grupon

Dziś idę pierwszy raz od tygodnia do pracy na tańce i wiecie co? Mam niezbyt dobry humor bo jak było to jedną z najbardziej cieszących mnie w życiu obecnym rzeczy tak teraz mam nerwa na samą myśl, że muszę tam iść

Na samych zajęciach jest super, bo ja to uwielbiam robić ale mam nerwy, że zaraz znów będę chora

Chodzę tam tydzień, maksymalnie dwa po czym Norbert zachoruje a ja przebywam z nim i tam z chorymi dziećmi (bo uwierzcie mi jak dużo jest tam normalnie chorych dzieci) i jestem załatwiona. Potem antybiotyk i dwa tygodnie nieobecności... albo i dłużej. Skończy się tak, że mi Pani Dyrektor podziękuje i już

Ale co ja poradzę, to nie moja wina, że choruje. Trudno.
Eh