to JUZ sie odzwyczajaj
ojć tam....wczoraj koleżanka mówiła mi aby jesc na zapas

więc jem

tyle, że dzis mam przerwe az do wieczorka, bo wszyskie słodkości w ilości pawełków sztuk 2 zostały skonsumowane z nieukrywanym apetytem.
Gosiaczku80 ten poród o którym pisała Rybka i Merkunek to właśnie mój poród Ale się wtedy porobiło, a miałam jeszcze 3 tygodnie czasu
wiem, wiem...tylko ja mam czasem czarną dziurę na umyśle i zapomniałam nazwy twojego nika...
Przed porodem nie uciekniesz. Jak przyjdzie czas na ciebie to nie ma zmiłuj Także szykuj sie dziewczyno bo nie znasz dnia ani godziny
ano wiem. wiec sie szykuję....powli.

a już napewno szykuje się mój brzuszek co niestety daje mi się odczuć.
.niebyło mnie dwa dni a tak szybko czas zleciał
czas leci nieubłaganie , to na łeb to na szyje...
Koszulki bardzo mi się podobają
koszulki bardzo ładne.
Mi sie podoba ta kosiuleczka z koteckiem
Koszulki są piękne i powiem ci że też zastanawiałam się nad nimi bo mam ten sam problem co ty czyli rozmiar S. Powiedz mi czy one faktycznie wyglądają na S bo wiesz czasami rozmiar rozmiarowi nie równy.
bardzo sie cieszę, że sie wam podoba mój strój wizytowy na położnictwie
co do rozmiaru to jest on napisany tak "S= 36 /38". w biuście ma chyba 90 cm.
megi28 obecnie noszę rozmiar stanika 70D i przymierzaając wszystkie koszulki z rozmiaru M wpadałam w czarną rozpacz. Wisiało to na mnie gorzej niż na wieszaku. A u mnie w mieście nie sprowadzają

koszulek S-ek, za wyjątkiem takich bez guzików (a przecierz w takiej ciężko karmić oseska. Faktycznie jest to rozmiar S. Na brzuszku jest opięta ale to w moim obecnym stanie normalka (później brzusio przecież się zmniejszy

). Także jeśli róznież należysz do osób szczupłych (a po zdjęciach ślubnych tak mi się wydaje) to zacznij polowanie już dziś. Ja te dwie sztuki znalazłam dzięki opatrzności Boskiej, oczywiście na allegro. Kiedyś S-ek na allegro było więcej ale teraz jakoś poznikały.
Koszulki podobne do tej z kotkiem są dosyć popularne w sklepach, wiec możesz iść i przymierzyć. I w tedy się upewnisz jeśli chodzi o rozmiarówkę.