Autor Wątek: Nasze 100 dni - monika* i Marcin  (Przeczytany 24095 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
Nasze 100 dni - monika* i Marcin
« Odpowiedź #270 dnia: 12 Sierpnia 2006, 20:39 »
Kochane moje, już jesteśmy!!

Słów mi brak by opisać to, co się działo przez ostatnich 6 dni, a szczególnie cały dzień i noc 6 sierpnia 2006 roku.

To był najcudowniejszy sen, który się ziścił.

Dziś dopiero wróciliśmy z małej podróży, w którą pojechaliśmy zupełnie spontanicznie, nie planowaliśmy jej ale poczuliśmy taką potrzebę i wyruszyliśmy w drogę. I to był strzał w dziesiątkę. Byliśmy tylko My i .. góry  Karaiby pewnie w przyszłym roku  , a na razie wystarczą nam Tatry.

Obiecuję obszerną relację i mnóstwo fotek ale proszę was bardzo o cierpliwość, gdyż czasu brak .... Nie mogę jak na razie wstawić żadnego zdjęcia, bo ... nie mam ani jednego .... Wyjechaliśmy zaraz po ślubie i wróciliśmy przed chwilą dosłownie, więc nie brałam fotek od nikogo, a naszym aparatem nie zrobiono ani jednego.
Ale nic nie szkodzi, mieliśmy na slubie tylu papparazzi, że gwiazda by się nie powstydziła    Znajomi i rodzina pstrykali ile się dało, teraz więc trzeba to wszystko pozbierać i uporządkować.

W poniedziałek jedziemy do fotografa zobaczyć projekt albumu i pod koniec tygodnia powinien być on gotowy, dostaniemy też płytkę, na której jest ... 600 zdjęć  

Napiszę tylko jedno .....
TO BYŁ NAJCUDOWNIEJSZY I NABARDZIEJ MAGICZNY DZIEŃ W NASZYM ŻYCIU! (NOC TAKŻE  )  :serce:  :serce:  :serce:

c.d.n.

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #271 dnia: 12 Sierpnia 2006, 20:44 »
Moniczko - bardzo się cieszę, że jesteś szcześliwa i czekam z niecierpliwością na relację z tego cudownego dnia! :) Na zdjęcia oczywiście także! Pomysł ze spontaniczną podróżą pochwalam, na pewno jeszcze bardziej zbliżyliście się do siebie! Załóż swoją relację Żonko i pisz ile wlezie jak już znajdziesz trochę czasu :)

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
« Odpowiedź #272 dnia: 13 Sierpnia 2006, 00:33 »
Witaj Beth!!!!!

Ale ze mnie ciołek ..... tak się spieszyłam, żeby coś wam napisać, że to co miało być początkiem nowego wątku naskrobałam w starym  :D

Już zakłądam nowy ale nie będę pisać od nowa, potem oczywiście sukcesywnie będę dopisywać nowe informacje