Autor Wątek: Nasze 100 dni - monika* i Marcin  (Przeczytany 24217 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
Nasze 100 dni - monika* i Marcin
« Odpowiedź #60 dnia: 6 Czerwca 2006, 20:49 »
Monisiu!!!
Nie wiemjak to się stało i jak to w ogóle mozliwe ale doiero dzisiaj trafiłam do Twojej seteczki! Strasznie mi wstyd i normalnie aż sie czerwienię :oops: :) Przeczytałam Calusi Twój wątek z ogromnym zainteresowaniem, obejrzałam Twoją galerie i aż się nadziwić nie mogę jakie to wszystko piękne!!!:) Obrączki przecudowne, bielizna przepiękna (gdzie kupowałaś?), buciki niesamowite (a propo mam pytanko - pisałaś o bucikach który miały 5cm i były białe-gdzie je widziałaś? bo ja takich właśnie szukam - niewysokich i bialutkich). własciwie to dobrze trafiłam bo już 8 czerwca (
czyli za dwa dni)
masz przymiarke sukni więc nie będę się długo niecierpliwić aż ujrzę w końcu Twoja sukienusie:) Na pewno będzie piękna, tak jak Ty:) Dziękuję za wszystkie pozdrowionka które mi przesyłałaś (znów mi wstyd że dopiero teraz je odczytałam :oops: ). I pozdrawiam Cie BARDZO serdecznie:) Buziaki

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
« Odpowiedź #61 dnia: 6 Czerwca 2006, 21:30 »
Witam wszystkie nowe duszczyczki i stałych bywalców!!!!!!!!!!!!!!!

Straszny magiel ostatnio w pracy mam (jak to przed końcem roku szkolnego).

Dziś byłąm u fryzjera i wyprostowałam włosy  :D  Mam naturalnie kręcone i jak to w życiu bywa zachciało mi się prostych  :D  Myślę dość intensywnie, żeby mieć je wyprostowane do ślubu, tzn. rozpuszczone i przód cały zebrany z tyłu i wysoko upięty, a reszta lużno na plecy puszczona. Już nawet wypróbowałyśmy z fryzjerką coś takiego i chyba będzie dobrze.

Oto moje nowe wcielenie, walcie prosto z mostu co myślicie o tym  :D  :D  :D

Offline ~monika~

• Chuck Norris
« Odpowiedź #62 dnia: 6 Czerwca 2006, 21:34 »
Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dziś dokładnie :serce:  2 miesiące :serce: do          
                         ślubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline aniula

• entuzjasta
« Odpowiedź #63 dnia: 6 Czerwca 2006, 21:44 »
Kolor chyba też zmieniałaś? Pasuje Ci ta fryzurka, ale jak chcesz mieć do ślubu częściowo rozpuszczone to nie lepiej będą wyglądały kręcone?
A tak poza tym to ładnie wyglądasz  :D

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #64 dnia: 8 Czerwca 2006, 09:26 »
ładnemu we wszystkim ładnie :D Ale ja z racji tego, że sama mam proste włosy uwielbiam krecone...i wydaje mi się, że do półupietej fryzurki loczki bardziej pasują  :roll:

Offline ~monika~

• Chuck Norris
« Odpowiedź #65 dnia: 8 Czerwca 2006, 19:26 »
Cześć dziewczynki!!!!!!!!!!!!!

Właśnie wróciłam z przymiarki!!!!

Ostatnio widziałam moją sukienkę w marcu i zupełnie zapomniałam jak wygląda. No ale dziś sobie baaardzo dokładnie przypomniałam  :D  :D  :D

Sukienka jest w kolorze ecru, skłąda się z gorsetu, spódnicy i koronkowego bolerka.
Jest oczywiście za długa i gorset trzeba nieco zwęzić. Poza tym wszystko jest ok.

To sukienka bez bolerka (dół podwinięty do skrócenia)

Podpięty tren:

Z bolerkiem:

Z trenem:

I z boczku:

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #66 dnia: 8 Czerwca 2006, 19:47 »
woow suknia  super! Bardzo mi się podoba, a ja jestem wybredna  :D Co to za model moniczko?

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #67 dnia: 8 Czerwca 2006, 19:50 »
Bardzo fajna kiecka :D , świetnie w niej wyglądasz :!:

Offline ~monika~

• Chuck Norris
« Odpowiedź #68 dnia: 8 Czerwca 2006, 20:00 »
Cytat: "gosiaczekk"
woow suknia super! Bardzo mi się podoba, a ja jestem wybredna

Cytat: "Julia"
Bardzo fajna kiecka  , świetnie w niej wyglądasz

Bardzo dziękuję dziewczynki. Miło mi to czytać  :D  :D  :D

Cytat: "gosiaczekk"
Co to za model moniczko?

To polska firma Mari Sposa, model Vittoria.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #69 dnia: 8 Czerwca 2006, 20:13 »
No no no nonooooooo cudeńko. Śliczniutka...bardzo do siebie pasujecie!!!!
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #70 dnia: 8 Czerwca 2006, 20:24 »
Cudna suknia:) Przepięknie w niej wyglądasz:) Jak Księżniczka! A z bolerkiem to juz calkiem. Naprawdę przepięknie:) PS. Suknie wypozyczasz czy kupujesz? Bo nie wiem czy ten wątek ominęłam. Byc może nie pamiętam :) Buziaki Monisiu

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #71 dnia: 8 Czerwca 2006, 22:19 »
Sukienka bardzo ładna - popieram wybór :)
Co do butów - będziesz miała takie same jak ja, ale moje są bez kwiata i na 2cm obcasie. Zrezygnowałam z kwiata, ponieważ nie chciałabym, aby mi haczył o halkę w sukience i wolę wyeliminować momenty grozy :)
Co do firmy - growikar jest do kupienia w wielu sklepach, ale ja postanowiłam, że kupię je tu: www.bialebuty.com.pl Jest o wiele taniej niż w sklepach (z ciekawości - ile zapłaciłaś?), poza tym można sobie wybrać pasujące pokrycie butów. Te Twoje są z eko-skóry ecru czy ze złamanej bieli? Ja zastanawiam się nad eko-skórą cappucino (mam trochę ciemniejszą suknię) albo satyną matową ecru. Ale ponoć te buty są bardzo wygodne :)

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #72 dnia: 8 Czerwca 2006, 22:20 »
Sukienka wygląda na Tobie naprawdę świetnie, idealnie dopasowana.  :P
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #73 dnia: 8 Czerwca 2006, 22:46 »
Monika wyglądasz baardzo ładnie. Sukienka idealnie pasuje do Ciebie. Naprawdę super! :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline ~monika~

• Chuck Norris
« Odpowiedź #74 dnia: 9 Czerwca 2006, 14:46 »
Cytat: "liliann"
No no no nonooooooo cudeńko. Śliczniutka...bardzo do siebie pasujecie!!!!

Cytat: "anulka33"
Cudna suknia:) Przepięknie w niej wyglądasz:) Jak Księżniczka! A z bolerkiem to juz calkiem. Naprawdę przepięknie:)

Cytat: "Beth"
Sukienka bardzo ładna - popieram wybór  

Cytat: "azzurra"
Sukienka wygląda na Tobie naprawdę świetnie, idealnie dopasowana.

Cytat: "Marta"
Monika wyglądasz baardzo ładnie. Sukienka idealnie pasuje do Ciebie. Naprawdę super!

Oblałam się gigantycznym rumieńcem dziewczynki :oops:  :oops:  :oops:
Bardzo mi miło czytać wasze pochlebne opinie i cieszy mnie, że popieracie mój wybór!!!!

PS. Suknie wypozyczasz czy kupujesz?

Suknię kupuję (przy zamówieniu wpłąciłam prawie połowę ceny więc nie porazi mnie aż tak bardzo cena  :wink:  :wink:  :wink: )

Zrezygnowałam z kwiata, ponieważ nie chciałabym, aby mi haczył o halkę w sukience i wolę wyeliminować momenty grozy  

Zupełnie o tym nie myślałam, nawet mnie nie strasz. Mam nadzieję, ze obejdzie się bez tego :D

z ciekawości - ile zapłaciłaś?

No to jestem ciekawa ile przepłaciłam - 159 zł :?:

Te Twoje są z eko-skóry ecru czy ze złamanej bieli? Ja zastanawiam się nad eko-skórą cappucino (mam trochę ciemniejszą suknię) albo satyną matową ecru. Ale ponoć te buty są bardzo wygodne

Nie mam pojęcia z czego one są ale to chyba nie skóra, bardziej taka matowa satyna czy cuś. Wygodne ponoć są, też tak mi się wydaje po prau krokach ale oficjalnie to potwierdzę po weselu  :D

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #75 dnia: 9 Czerwca 2006, 16:32 »
Moniczko wyglądasz oszałamiająco w tej sukience!!!  Do niej trzeba mieć idealną figurę- i ty ja wlasnie masz :D Super wybór! :mrgreen:

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #76 dnia: 9 Czerwca 2006, 17:44 »
ślicznie wyglądasz!!!
suknia jest boska!!cudo!!zapisałam firmę i będę buszować po necie w poszukiwaniu innych modeli, bo napewno są śliczne!!gratuluję wyboru!!!

ŚLICZNIE!!!

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #77 dnia: 9 Czerwca 2006, 18:16 »
Monika suknię masz przepiękna po prostu. I jak ślicznie się na Tobie układa. Idealnie dobrana do figury i typu urody. Będziesz śliczną Panną Młodą :D

Offline ~monika~

• Chuck Norris
« Odpowiedź #78 dnia: 9 Czerwca 2006, 20:09 »
Dziubasek, Anusia, Ecia, kochane moje ślicznie wam dziękuję za tyle ciepłych słów  :D  :D  :D  Baardzo dziękuję  :D  :serce:

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #79 dnia: 9 Czerwca 2006, 20:33 »
Monika - a to nawet specjalnie nie przepłaciłaś :) Ja widziałam je w sklepach za 180zł, w internecie są za 129zł + koszty przesyłki czyli 140zł maksymalnie. Także nie jest źle :)

Offline ~monika~

• Chuck Norris
« Odpowiedź #80 dnia: 13 Czerwca 2006, 16:23 »
Monika - a to nawet specjalnie nie przepłaciłaś  Ja widziałam je w sklepach za 180zł, w internecie są za 129zł + koszty przesyłki czyli 140zł maksymalnie. Także nie jest źle

No to faktycznie nie jest źle, a już się bałam  :D  :D

Całą niedzielę nie miałam internetu i co za tym idzie możliwości, zeby zajrzeć na forum.

Wczoraj był koszmarnie męczący dzień w szkole (psychicznie). Koniec roku zbliża się wielkimi krokami i dzieciaki już to czują, dając nam nieźle popalić.  Wczorja żołnierze mieli u mnie w szkole na boisku jakiś pokaz technik walki, więc po pokazie na każdej przerwie odbywały się conajmniej dwie bójki (niby symulowane) ale reagować i rozdzielać walczących łebków trzeba było  

Wieczorkiem odwiedziłam przyjaciółkę w jej nowym mieszkanku i przy okazji umówiłam się z jej siostrą, która będzie mnie malwać do ślubu, na piątek, na próbny makijaż. Mam wolne więc będzie mnie ciapać, żeby wybrać odpowiednie dla mnie kolory i kosmetyki. Mam nadzieję, że będę zadowolona. Już jestem, bo za próbny nie muszę nic płacić, a być może będzie kilka różnych wersji.  
Wezmę aparat i postaram się udokumentować jej pracę nad moją gębulą.  

Cały czas zastanawiam się nad bukietem. Myślałam, że będzie to taka mała, zgrabna kulka ale wczoraj Ola (ta wizażystka) powiedziała mi, że do sukienki i przede wszystkim mojej figury bardziej pasowałoby coś, choć odrobinę wydłużonego, żeby mnie optycznie wyszczuplić i nieco wydłużyć. Hmmmmm.......  No i teraz to już zupełnie nie wiem nad czym się zastanawiać i czego szukać.....
Macie jakieś swoje wizje na temat
"Jaki bukiet pasowałby do tej mojej sukienki?"

8 osób z zagranicy potwierdziło już swoją obecność na naszym ślubie!    Bardzo się cieszę bo to osoby na których bardzo mi zależało, świetne, zabawne, miłe i takie dusze towarzystwa.

Na 18 idę do stomatologa z tą moją nieszczęsną "jedynką", która zrobiła się ciemniejsza po leczeniu kanałowym co mnie z każdym dniem coraz bardziej przeraża jak aptrzę w lustro. Mam nadzieję, ze da się z nią coś zrobić, bo jak nie to    ......  

Miłego wieczorku monika*!

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #81 dnia: 14 Czerwca 2006, 16:31 »
Cytat: "~monika~"
Mam wolne więc będzie mnie ciapać, żeby wybrać odpowiednie dla mnie kolory i kosmetyki. Mam nadzieję, że będę zadowolona. Już jestem, bo za próbny nie muszę nic płacić, a być może będzie kilka różnych wersji.
Wezmę aparat i postaram się udokumentować jej pracę nad moją gębulą.

Na prewno będziesz zadowolona :) W końcu która kobitka nie lubi się troche upiększyć ;) hehe Super, że będzie kilka wersji, nie będziesz się musiała zastanawiać, że może w innym kolorze byłóby Ci lepiej :)

8 osób z zagranicy potwierdziło już swoją obecność na naszym ślubie! Bardzo się cieszę bo to osoby na których bardzo mi zależało, świetne, zabawne, miłe i takie dusze towarzystwa.

Cieszę się, na pewno będzie super zabawa :D

Co do bukietu to niestety nie umiem Ci poradzić... Sama też szukam i już mi się kręci w głowie od tych wszystkich propozycji i nic mi się nie podoba :) Ale może rzeczywiście jakiś dłuższy?...

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #82 dnia: 15 Czerwca 2006, 11:55 »
Cały czas zastanawiam się nad bukietem. Myślałam, że będzie to taka mała, zgrabna kulka ale wczoraj Ola (ta wizażystka) powiedziała mi, że do sukienki i przede wszystkim mojej figury bardziej pasowałoby coś, choć odrobinę wydłużonego, żeby mnie optycznie wyszczuplić i nieco wydłużyć

Wyszczuplić?? Z czego???? Myślę, że zgrabna, nieduża kuleczka byłaby bardzo odpowiednia...  :|

Offline Misia

• zapaleniec
« Odpowiedź #83 dnia: 15 Czerwca 2006, 18:10 »
jejku superowsko wyglądasz w sukience:) bardzo pasuje ci do figury
a włoski proste moga byc..pasuję ci....ja bym tylko końcowki podkręciła

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #84 dnia: 15 Czerwca 2006, 19:08 »
powiedziała mi, że do sukienki i przede wszystkim mojej figury bardziej pasowałoby coś, choć odrobinę wydłużonego, żeby mnie optycznie wyszczuplić i nieco wydłużyć

Ja nie wiem czy ta kobieta co Ci to powiedziała nie zapomniała przypadkiem włożyć okulary bo pojęcia zielonego nie mam z czego ten bukiecik mialby Cię wyszczuplić??? Nie. no nie... Zaraz chyba po prostu oszaleję!!! Taka zgrabna, piękna dziewuszka jak Ty nie musi się niczym wyszczuplać i zgadzam się całkowicie z Dziubaskiem że mała kuleczka może być :) Czekamy na fotki z makijażu :) Buziaki

Offline ~monika~

• Chuck Norris
« Odpowiedź #85 dnia: 15 Czerwca 2006, 20:17 »
Ecia, dziubasek, misia, anulka, witajcie słoneczka!!!!!!!!!!

Cytat: "Ecia"
hehe Super, że będzie kilka wersji, nie będziesz się musiała zastanawiać, że może w innym kolorze byłóby Ci lepiej  

No...super, tylko, żeby mi z tego ciapania jakieś cuda na twarzy nie wyskoczyły, bo mam niestety taką jakąś skłonną do podrażnień, miejmy jednak nadzieję, że nie :D

Cytat: "dziubasek"
Wyszczuplić?? Z czego????

Ja nie wiem czy ta kobieta co Ci to powiedziała nie zapomniała przypadkiem włożyć okulary bo pojęcia zielonego nie mam z czego ten bukiecik mialby Cię wyszczuplić??? Nie. no nie... Zaraz chyba po prostu oszaleję!!! Taka zgrabna, piękna dziewuszka jak Ty nie musi się niczym wyszczuplać i zgadzam się całkowicie z Dziubaskiem że mała kuleczka może być

Dziewczynki moje kochane, bardzo dziękuję za te miłe słowa  :D  :D  :D  :serce: Nie chodzi jednak o to, że ja czuję się za gruba, mam tylko obiekcje co do mojej dolnej części ciała (tłuszczyk beszczelnie odkłąda się na pupie i biodrach, zamiast powędrować w górę  :wink: ), ogólnie jestem zadowolona z sukni, tylko, że ten kontrast pomiędzy talią a biodrami troszkę mnie przeraził ale myślę, że nien jest najgorzej..... Mimo wszystko dziękuję Wam za miłe słowa  :D

Cytat: "Misia"
jejku superowsko wyglądasz w sukience:) bardzo pasuje ci do figury

Cieszę się Misia, że i Tobie się podoba!!!!!

Właśnie wróciłam  z działki. Byliśmy tam z rodzicami i Marcinem oblewać imieniny mamy (Jolanta). Było pyszne żarełko (karkówka z grilla w ziołach - pyyyyyycha!!!!), piwko (troszkę szumi w głowie  :lol: ) i suuuper gra w sccrable. Mama bardzo zadowolona z prezentów i kwiatów w rewanżu poczęstowała nas przeeeeepyyyyyysznym plackiem. Od jutra dieta!!!!!!

Jutro wolne!!!!! Idę na makijaż próbny i wieczorkiem postaram się wkleić foty!!!

Miłego weekendu!!!!!!!!!!!

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #86 dnia: 15 Czerwca 2006, 21:52 »
Byliśmy tam z rodzicami i Marcinem oblewać imieniny mamy (Jolanta).

Wszystkiego naj dla mamy :D:D:D
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #87 dnia: 16 Czerwca 2006, 17:50 »
tłuszczyk beszczelnie odkłąda się na pupie i biodrach,

A daj spokój :) Wyglądasz super! Ale chyba nie znam dziewczyny która by nie narzekala na swój wygląd. Ja chciałabym mieć np. szczuplejsze nóżki i właśnie się za sebie troszkę wzięłam ale jeszcze nie jest tak źle :) Dołączam się do życzeń! Wszystkiego najlepszego dla mamuni :) Czekam na zdjęcia :) Buziaki

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #88 dnia: 17 Czerwca 2006, 12:27 »
tylko, że ten kontrast pomiędzy talią a biodrami troszkę mnie przeraził

Właśnie ten kontrast (bardzo neiwielki!!) podkreśle Twoją kobiecą, piękną figurę!! Ja jestem zachwycona  :mrgreen:

Offline megi28

• uzależniony
  • data ślubu: 30.09.2006
« Odpowiedź #89 dnia: 17 Czerwca 2006, 14:24 »
Dla mnie też bomba naprawdę przepięknie wyglądasz w tej sukni. Zresztą ładnemu we wszystkim ładnie:)

Pozdrawiam  :jupi: