Monika - a to nawet specjalnie nie przepłaciłaś Ja widziałam je w sklepach za 180zł, w internecie są za 129zł + koszty przesyłki czyli 140zł maksymalnie. Także nie jest źle
No to faktycznie nie jest źle, a już się bałam
Całą niedzielę nie miałam internetu i co za tym idzie możliwości, zeby zajrzeć na forum.
Wczoraj był koszmarnie męczący dzień w szkole (psychicznie). Koniec roku zbliża się wielkimi krokami i dzieciaki już to czują, dając nam nieźle popalić. Wczorja żołnierze mieli u mnie w szkole na boisku jakiś pokaz technik walki, więc po pokazie na każdej przerwie odbywały się conajmniej dwie bójki (niby symulowane) ale reagować i rozdzielać walczących łebków trzeba było
Wieczorkiem odwiedziłam przyjaciółkę w jej nowym mieszkanku i przy okazji umówiłam się z jej siostrą, która będzie mnie malwać do ślubu, na piątek, na próbny makijaż. Mam wolne więc będzie mnie ciapać, żeby wybrać odpowiednie dla mnie kolory i kosmetyki. Mam nadzieję, że będę zadowolona. Już jestem, bo za próbny nie muszę nic płacić, a być może będzie kilka różnych wersji.
Wezmę aparat i postaram się udokumentować jej pracę nad moją gębulą.
Cały czas zastanawiam się nad bukietem. Myślałam, że będzie to taka mała, zgrabna kulka ale wczoraj Ola (ta wizażystka) powiedziała mi, że do sukienki i przede wszystkim mojej figury bardziej pasowałoby coś, choć odrobinę wydłużonego, żeby mnie optycznie wyszczuplić i nieco wydłużyć. Hmmmmm....... No i teraz to już zupełnie nie wiem nad czym się zastanawiać i czego szukać.....
Macie jakieś swoje wizje na temat
"Jaki bukiet pasowałby do tej mojej sukienki?"
8 osób z zagranicy potwierdziło już swoją obecność na naszym ślubie! Bardzo się cieszę bo to osoby na których bardzo mi zależało, świetne, zabawne, miłe i takie dusze towarzystwa.
Na 18 idę do stomatologa z tą moją nieszczęsną "jedynką", która zrobiła się ciemniejsza po leczeniu kanałowym co mnie z każdym dniem coraz bardziej przeraża jak aptrzę w lustro. Mam nadzieję, ze da się z nią coś zrobić, bo jak nie to ......
Miłego wieczorku monika*!