Antalis, Ecia, Anielka, witam was kochane dziewczynki!!!!!!!!!!!!!
Otóż, wczoraj szukałam z zapałem w moim kochanym mieście butów i......... Guzik z tego. Znalazłam śliczne ale nie ma mojego rozmiaru, sprowadzić nie radzą, bo firma lubi baaardzo zwlekać. Są białe ale mnie to nie urządza bo suknię mam ecru i buciki też takie muszą być. No i nie wiem..... W czwartek przymiarka, na której muszę się pojawić z butami. Jeszcze jutro pospaceruję po sklepach, może znajdę ten mój rozmiar. W najgorszym wypadku są takie rezerwowe, które też mi się baaardzo podobają, są superwygodne i ślicznie wyglądają na nodze, tyle że są troszkę za niskie (5cm), a ja wolałabym wyższe. No cóż, zobaczymy co jutrzejszy dzień przyniesie w tej sprawie.
Dziś znalazłam i zamówiłam fryzjerkę!
Jestem bardzo zadowolona, bo:
1.Salonik jest 7 min. drogi od mojego mieszkkania.
2.Dziewczyna jest przesympatyczna, świetnie się z nią rozumiałam co do kwestii mojej fryzury, potrafi dobrze doradzić.
3. Cena jest rewelacyjna - fryzura ślubna + próbna = 45 zł!
4. Za free pokazała mi dziś dwie fryzury, które sobie wymyśliłam (na mnie oczywiście), dzięki czemu mam ogólne wrażenie, jak mogę wyglądać i jestem zadowolona.
Zgodziła się przyjechać do pracy w niedzielę! Pisałam już, że inne kobitki w salonach odmawiały mi, dlatego jestem happy.
Ona sama wychodzi za mąż w połowie lipca i opisywała mi swoją zaplanowaną fryzurę (prawie identyczną jak ta, którą ja mam zamiar mieć!)
Jednym słowem jest ok!!
Mniej ok jest z tego powodu, że Marcin wyjechał wczoraj w delegację i wróci dopiero w niedzielę:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Masakra, cały weekend bez niego:((((((((((((((((((((((
Przyniosłam robotę papierkową z pracy, żeby sobie ten wolny czas zająć. Zajmę się analizą testów to nie będę się smucić

((((
Ok, zmykam coś zjeść!