Demka a udało Wam się kupić wszytsko co zaplanowaliście?
tak

kupilismy wszystko

Napiszę, że przez całą noc nie mogłam zasnąć, taka byłam podekscytowana

Normalnie serce mi waliło jak oszalałe... Wstałam wcześnie rano i nawet myslałąm, że Grześ da się wcześniej wyciągnąć z łóżka, ale powiedział "jak 9 to 9 i wstanę dopiero o 9 " normalnie poszedł spać

Ja posiedziałąm troszkę na forum, zrobiłam kilka notatek do szkoły i nadszedł upragniony moment...magiczna 9:00

Zjedliśmy śniadanko, pożyczyliśmy od mojego taty wieksze autko i ruszylismy na zakupy. pojechałą z nami moja mama, bo uwielbia wszelkiego rodzaju zakupy

Podjechaliśmy pod hurtownię na Słonecznycm (ta za Realem) po wózek: Mikrus Alu Sprint...i jakie było nasze zdziwienie, gdy pani w sklepie powiedziałą nam, że nie prowdzą już sprzedaży wózków tej firmy, bo były częste reklamacje tera podobno producent wózek ulepszył, ale one już go nie sprowadzajją i nie wiedzą kto w Szczecinie to robi...
Wsiedlismy w autko i do drugiej Hurtowni też na Słonku (tam za Kauflandem)... Wyciągnęłam długą listę zakupów i ruszyliśmy

Przebieralismy w towarze chyba ze 2 godziny jak nie więcej...ale kupilismy wszystko...nawet wózek
Po powrocie do domku poogladalismy raz jeszcze wszystkie rzeczy, pochwalilismy się wszystkim wkoło

Zjedlismy obiadek i zabraliśmy się za ustawianie mebli w pokoju

Tzn. grześ się zabrał bo ja musiałam troszkę się pouczyć (ach ten agzamin w pon i we czwarek

) Po południu były wizytacje...każdy chciał zobaczyć zakupy... Wszystkim na szczęście się podobały, także jestem bardzo zadoowolona

Dziadek mój orzekł, że trzeba wszystko opić, coby dobrze służyło

ale z racji mojej nauki i przemeblowania w domku przełożyliśmy całąimprezkę na za tydzień
Fotek na razie brak...grzesiu wszystko ustawia, przestawia, skręca meble... ja ciuszki rano piorę więc jak poschną to popstrykam im fotki... Relacja fotkowa będzie na pewno
A wózek kupilismy czerwony Implast 4 Driver

jestesmy zadowoleni, bo prowadzi się bardzo fajnie

na resztę foteczek trzeba poczekać...albo wieczorkiem, albo juz jutro cosik wrzucę