Autor Wątek: ZARĘCZYNY  (Przeczytany 87175 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
Odp: ZARĘCZYNY
« Odpowiedź #150 dnia: 19 Lipca 2006, 08:27 »
Ja tez usłyszałam ze trzeba bedzie kupic pierścionek zaręczynowy bo moze wkoncu jak jestesmy rok ze soba to sie zareczamyA rok po zaręczynach ślub..We wrześniu 2006 r będzie rok a ja z niecierpliwościa czekam co Mój Miś wymyśli.

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #151 dnia: 19 Lipca 2006, 08:34 »
Cytat: "gulinek"
Ja zawsze mówiłam,że nie wyjdę za mąż aż spotkałam tego swojego Miśka i to przez gadu-gadu. Jednak od razu wiedzieliśmy,że to jest to,że będziemy razem
 :serce:

to zawsze sie wie :)

wystarczy impuls...jedno spotkanie :)
to sie nazywa miłośc od pierwszego wejrzenia  :serce:

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #152 dnia: 19 Lipca 2006, 08:59 »
Cytat: "Lilkuś"
to zawsze sie wie  

wystarczy impuls...jedno spotkanie  
to sie nazywa miłośc od pierwszego wejrzenia

dobrze byłoby, żeby to dotyczyło każdego..niestety nie jest tak..napatrzyłam się na związki, rozstania, zerwane zręczyny..a też był impuls i wielka miłośc..moja przyjaciółka znalazła się w takiej nieciekawej sytuacji..po roku od zaręczyn, po czerech latach wspólnego życia, na pól roku przed ślubem pojawiła sie ta trzecia..i teraz to impuls miał z tamtą..juz od roku są małżeństwem, a moja przyjaciółka od trzech lat leczy rany i jest sama :( a wszyscy mówili, że wspaniała była z nich para..a on zawsze patrzył na nia jak zakochany kundel..życie..

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #153 dnia: 19 Lipca 2006, 09:04 »
Cytat: "oosta"
na pól roku przed ślubem pojawiła sie ta trzecia..

koszmar każdej kobiety .....

wspólczuje Twojej przyjaciólce :(  najgorszemu wrogowi bym tego nie życzyła.....

takie właśnie jest to dziwne życie - niby wszystko ładnie pięknie a ty bach... bańka mydlana pryska... :(  :(

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #154 dnia: 19 Lipca 2006, 09:07 »
takie właśnie jest to dziwne życie - niby wszystko ładnie pięknie a ty bach... bańka mydlana pryska...

tak jest...ale grunt to nie zrażać się..jak się mówi, każda potwora znajdzie swego amatora zawsze sa plusy..dwa razy w życiu przeżyje swoje zaręczyny ;)

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #155 dnia: 19 Lipca 2006, 09:18 »
Cytat: "oosta"
grunt to nie zrażać się..

i to jest najważniejsze  :!:  :!: każde wydarzenie w naszym zyciu czegos nas uczy tak samo jak zerwanie :) pozwala nam spojrzeć na były zwiazek troszke bardziej krytycznym okiem :) i proszę, nagle można stwierdzić " i dobrze, ze zerwalismy, zasługuje na kogos lepszego  :wink:

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #156 dnia: 19 Lipca 2006, 10:23 »
Ja nadal mam obawy przed tym ze Mój wybranek ktoregos dnia albo sie rozmysli albo odejdzie z inna i mimo ze mu to czasem powiem (czasem w zarcie)a on mnie zapewnia ze tak nie bedzie ale to jest zycie nieprzywidywalne bardzo.

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #157 dnia: 19 Lipca 2006, 10:26 »
Cytat: "ewelinkaaa7"
Ja nadal mam obawy przed tym ze Mój wybranek ktoregos dnia albo sie rozmysli albo odejdzie z inna i mimo ze mu to czasem powiem (czasem w zarcie)a on mnie zapewnia ze tak nie bedzie ale to jest zycie nieprzywidywalne bardzo.

ja też czasem sobie tak zaryuje i słysze zapewnienia :) ale wierze w jego słowa (a która by nie wierzyła) i nie martwie sie na zapas.....

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #158 dnia: 19 Lipca 2006, 10:31 »
A jak to czasem bywa marwie sie na zapas co bedzie gdy.....

Offline busia

• bywalec
« Odpowiedź #159 dnia: 19 Lipca 2006, 20:56 »
A wiecie, że ja się nie martwię. Ani na zapas ani wogóle. Podobno nie można być pewnym na 100% a ja jestem na 1000%.
A tak wracając do przyjaciółki Oosty (bardzo jej współczuję), ale tak sobie zawsze myślę, gdy słyszę podobne historie - nikt się nie zakocha w tej 3 osobie jeżeli w jego związku wszystko gra i jest spełniony. Nie wiem czy się ze mną zgodzicie, ale takie jest moje zdanie.
Nasze życie będzie jak poemat...

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #160 dnia: 20 Lipca 2006, 10:16 »
Cytat: "busia"
nikt się nie zakocha w tej 3 osobie jeżeli w jego związku wszystko gra i jest spełniony

absolutnie się z Toba zgadzam. Jezeli para jest szczęśliwa i oboje sie bardzo kochaja to żadna osoba nie jest w stanie im tego odberać:)

a ja chce tylko zawiadomic że w koncu jestem zareczona :!:  :serce:
nie było to tak romantycznie jak sobie wyobrażałam na poczatku...wiedziałam że M cos szykuje bo dzwoniąc ze Świnoujscia powiedział, ze wieczorkiem idziemy do mamy (mojej) powiedziałam, że nie a on, ze na pewno pójdziemy :) i tak też sie stało !!

zawołał z łazienki bym siedziała w pokoju i zamknęła oczy...
wyszedł spod prysznica odwalony w gajerek (ja w krótkich, plażowych spodenkach i koszulce na ramionczach :? ) usiadł za mna na tabczanie, mocno przytulił i wyszeptal, zę bardzo nie kocha i spytał czy zostanę jego żona (data slubu ustalona  :wink: ) oczywiscie, ze sie zgodziłam !  telefon do jednej, drugiej i kolejnej koleżanii, gratulacje. a ptem poszlismy do mamy :) prawie sie rozpłakała :) bo "juz tak oficjalnie sie pobieracie" :):)

chciałam zrobić zdjecie pierścionka ale neistety, flesz za bardzo odbija sie od kamieni... a bez flesza też nie za dobrze wszystko widac...powiem tylko tak - białe złoto i 19 malutkich diamencików  :shock:  :serce:  :serce:  :serce:

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #161 dnia: 20 Lipca 2006, 10:36 »
nikt się nie zakocha w tej 3 osobie jeżeli w jego związku wszystko gra i jest spełniony. Nie wiem czy się ze mną zgodzicie, ale takie jest moje zdanie.

nie koniecznie..wiesz że, po paru latach juz pewne przyzwyczajenie i rutyna sie pojawia..to naturalne..pojawiają się mniejsze lub większe kryzysy..jeśli pojawi sie trzecia osoba, która umie wykorzystać chwilowy "zastój związkowy", to wygra..zresztą każdy jest inny,  a faceci niestety bardzo różnią się od nas..fakt jest taki, że prawdziwa miłość powinna potrafić  radzić z takimi kryzysami..a jeśli nie radzi, to czy to nie jest prawdziwa miłość, czy może ludzie są za słabi, żeby o nią walczyć :?: ale nawet rozstanie można traktować jako dobrą monetę, choć to trudne na początku..

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #162 dnia: 20 Lipca 2006, 10:37 »
jestem zareczona

gartulacje mianowania na oficjalną narzeczoną :)

Offline busia

• bywalec
« Odpowiedź #163 dnia: 20 Lipca 2006, 10:48 »
oosta, masz rację, że jak się wkradnie rutyna to wtedy za sprawą osoby trzeciej związek może się rozlecieć. Ale jeżeli jest rutyna to dla mnie w związku coś nie gra. Ja to widzę tak, że aby utrzymać "wysoką temperaturę" związku, trzeba partnera zaskakiwać, ciągle uwodzić i zawsze dawać mu do zrozumienia jak bardzo jest dla nas ważny.  To na prawdę nie wymaga wiele wysiłku, a rutyna wtedy nie ma prawa się zadomowić.
Pozdrowionka :)

Offline busia

• bywalec
« Odpowiedź #164 dnia: 20 Lipca 2006, 10:49 »
Lilkuś, moje gratulacje!

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #165 dnia: 20 Lipca 2006, 10:55 »
. Ja to widzę tak, że aby utrzymać "wysoką temperaturę" związku, trzeba partnera zaskakiwać, ciągle uwodzić i zawsze dawać mu do zrozumienia jak bardzo jest dla nas ważny.

to też racja

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #166 dnia: 20 Lipca 2006, 11:03 »
Ja to widzę tak, że aby utrzymać "wysoką temperaturę" związku, trzeba partnera zaskakiwać, ciągle uwodzić i zawsze dawać mu do zrozumienia jak bardzo jest dla nas ważny.  To na prawdę nie wymaga wiele wysiłku, a rutyna wtedy nie ma prawa się zadomowić.
Pozdrowionka :)

całkowicie sie z Toba  zagadzam :)
Partnera trzeba zdobywać całe życie  :!: my kobiety chcemy by meżczyzna ciągle nas zdobywał, byl wpanialy, kochany, romantyczny jak na poczatku zwiazku i uważam, ze meżczyzna tez tego potrzebuje :)  najważniejsze to by codzienność nie zabiła miłosci, by partnerzy nie tylko wiedzieli ale i czuli, ze drugiej stronie ciagle zależy, ze ciągle kocha :)

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #167 dnia: 20 Lipca 2006, 21:21 »
Dziewczyny, to temat o zaręczynach :) Stwórzcie nowy o problemach w związku...
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #168 dnia: 21 Lipca 2006, 10:55 »
Likuś gratuluję zaręczyn :wink:

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #169 dnia: 23 Lipca 2006, 20:32 »
w końcu udało mi sie zrobic dobrze widzoczne zdjecie mojego NAJPIĘKNIEJSZEGO pierścionka :):):)

:serce:  :serce:  :serce:

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #170 dnia: 23 Lipca 2006, 20:34 »
to dlaczego nie wkleisz?
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #171 dnia: 23 Lipca 2006, 20:52 »
to dlaczego nie wkleisz?

?? nie widzć obrazka w moim poscie???

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #172 dnia: 23 Lipca 2006, 20:54 »
ooo, teraz widać, ale słabiutko....zamazane zdjęcie .... ostrości brak  :(
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #173 dnia: 24 Lipca 2006, 09:03 »
Cytat: "okruszek"
ooo, teraz widać, ale słabiutko....zamazane zdjęcie .... ostrości brak

okruszku to jedyne zdjecie, które "wyszło" bo ciągle sie odbija sie flesh a z wyłączonym nic nie widac ..:( to fotka robiobna telefonem

Offline busia

• bywalec
« Odpowiedź #174 dnia: 1 Sierpnia 2006, 14:22 »
Cytat: "okruszek"
ooo, teraz widać, ale słabiutko....zamazane zdjęcie .... ostrości brak

Ale za to widać, że jest duży  :mrgreen:

Offline kami
  • bywalec
« Odpowiedź #175 dnia: 1 Sierpnia 2006, 14:39 »
Lilkuś,
gratuluje.
Pierścionek bardzo ładny
....Ten Pan i ta Pani są na siebie skazani.....

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #176 dnia: 1 Sierpnia 2006, 14:39 »
hmm a moje zareczyny odbyły sie 3 lata temu w moje urodziny i były tylko dla nas! pierścionek nosze juz 3 lata! W sumie chciałam inny a dostałam taki! Musze zrobic zdjatko i Wam tutaj podesłac ale to dopiero w przyszłym tyg! Bo w piątek wyjezdzamy i opuszczam forum na 4 dni! a My oficjalnych zareczyn nie robilismy, o to sie troche burzyła moja mama. wolelismy takie dla siebie! a na slub sie zdecydowaliśmy w lutym tego roku a w kwietniu powiedzieliśmy rodzicom ,ze wtedy a wtedy weźmiemy slub i tyle!

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #177 dnia: 1 Sierpnia 2006, 14:40 »
aaa Lilkuś o ja skleroza zapomniałabym ŚLICZNY pierscionek! Ja taki własnie chciałam!

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #178 dnia: 1 Sierpnia 2006, 15:08 »
Ale za to widać, że jest duży

nie taki duży  :mrgreen: ale ma swój niepowtarzalny urok i ejst taki jaki chciałam (a raczej sobie wydumałam) :)

Cytat: "kami"
Lilkuś,
gratuluje.
Pierścionek bardzo ładny

a dziekuje, dziekuje :)

Cytat: "Aniutek83"
aaa Lilkuś o ja skleroza zapomniałabym ŚLICZNY pierscionek! Ja taki własnie chciałam!

dziękuję :) podałabym Ci namiary i wiecej na jubilera ale chyba za daleko po pierscionek z Dąbrowy do Świnoujścia :D

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #179 dnia: 1 Sierpnia 2006, 19:13 »
Lilkuś a teraz to już po ptokach bo ja swój juz mam 3 lata i juz go bardzo polubiłam przez ten czas! A do Swinoiujscia swego czasu jexdziłam na wczasy do osrodka PORABKa z kopalni!