Autor Wątek: ZARĘCZYNY  (Przeczytany 86975 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Asiq
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 29.06.2013
Odp: ZARĘCZYNY
« Odpowiedź #390 dnia: 11 Stycznia 2012, 14:36 »
Generalnie to ja jestem zdania, że na czas samego ślubu i wesela, rodzice mojego R. powinni uszanować, że to jest nasz dzień i zakopać topór wojenny...Podobnie na ewentualnym spotkaniu zapoznawczym.

Offline Kasja89

• forumowicz
« Odpowiedź #391 dnia: 11 Stycznia 2012, 14:52 »
Generalnie to ja jestem zdania, że na czas samego ślubu i wesela, rodzice mojego R. powinni uszanować, że to jest nasz dzień i zakopać topór wojenny...Podobnie na ewentualnym spotkaniu zapoznawczym.

W końcu czego się nie robi dla dzieci, prawda? Ale to już rzeczywiście jest bardzo indywidualna i osobista sprawa i od nich samych tylko zależy, jak to się Wam poukłada.

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #392 dnia: 11 Stycznia 2012, 14:58 »
Asik, żebyś się nie zdziwiła chociaż szlak macie przetarty i teraz powinno być łatwiej (z teściową) w końcu ona teraz znalazła "tego jedynego" se se se.
Zauważ jednak, że poza rodzicami R jest jeszcze dalsza rodzinka - niektóre ciocie uwielbiają się wtrącać, nawet nie pytane. Cierpliwości i ciętego języka życzę ;)
Poza tym na nas zawsze możecie liczyć.

Offline Asiq
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 29.06.2013
« Odpowiedź #393 dnia: 11 Stycznia 2012, 15:31 »
Po Lilkowych Chrzcinach obawiam się trochę mniej, bo wszystko było ok. Bez trupów :P Ciotków i wujków postaramy się ograniczac do minimum, a Was pewnie będziemy zadręczać milionami pytań, bo się znacie na rzeczy :D No i może faktycznie teściowa zajmie się swoim nowym ukochanym , zamiast marudzeniem  :D

Jeju, jak dobrze, że jesteście  ;D

Offline Sabineczka

• uzależniony
  • data ślubu: 26.08.2017 slub cywilny
  • Ślub w: Dąbrowa Górnicza
« Odpowiedź #394 dnia: 11 Stycznia 2012, 15:37 »
AiR   mam ten sam problem. Rodzice mojego narzeczonego rozstali się jak on był bardzo malutki :(( ojca znam , mamy nie znam. On nie utrzymuje z nią kontaktu :(