no Antalis to choćby jutro moglibyście już stanąć na ślubnym kobiercu - bo przecież przygotowania juz bardzo zaawansowane!
Cieszę się, że zaproszenia poprawione, mówiłam, ze firma nie mogłaby sobie pozolić na takie fopa

Gangolem bardzo ładny, młody wyglada elegancko, a butki - inaczej zawsze wygladają osobno, a inaczej w kompozycji

Mój Marek raczej też nie zamierza mieć sznurowanych

a ja sobie zażyczyłam ,ze maja być ekstrawaganckie

A jak miło! Będziecie mieli takie autko jak my

tylko nasz jest srebrno-błekitny

No i jeszcze jedno chciałam napisać..... odnosnie tych świec.... może jednak nie decydujcie sie na nie... bo mnie na sama myśl ciarki przeszły po plecach... mieliśmy taka sytuację, bardzo smutną, w zeszłym roku w sierpniu u kuzyna na slubie... świadkiem miał być pewien chłopak, ich przyjaciel, który niestety wna 8 miesięcy przed ich ślubem popełnił samobójstwo..... jak byliśmy w kościele, to przy ołtarzu stoją takie 4 grube swiece (nie wiem jak one fachowo sie zwą) i w czasie ceremonii jedna z nich zgasła...pierwsza mysl jaka mnie i Markowi przeszła przez mysl, to taka, ze tym płomyczkiem jest Wojtek.... że w ten sposób chciał nam powiedzieć, że nadal jest z nami...... dlatego nie wiem, czy ja chciałabym mieć takie świece na slubie i jeszcze martić sie tym, aby którach przypadkiem nie zgasła.....
przepraszam za ten smutny wywód ale......