Autor Wątek: Wizażystka - polećcie jakąś profesjonalną  (Przeczytany 126986 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline a-nia
  • nowicjusz
  • *
Odp: Wizażystka - polećcie jakąś profesjonalną
« Odpowiedź #210 dnia: 2 Września 2008, 22:31 »
czy mogę również poprosić o namiar do p. Kasi ze Słonecznego?
a-nia

Offline akniesia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 1.08.2009
« Odpowiedź #211 dnia: 4 Września 2008, 21:27 »
Hej Dziewczyny.   :)Bardzo proszę o kontakt na panią Kasię ze słonecznego[/b].  Z góry dziękuję.  Bardzo by mi to pomogło w przygotowaniach bo  jeszcze mam dużo do załatwienia.

Offline annk
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #212 dnia: 9 Września 2008, 15:23 »
Witam :) Przeslijcie mi numer do Kasi ze Slonecznego. . .

Offline aniasz
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14 luty 2009
« Odpowiedź #213 dnia: 11 Września 2008, 15:24 »
Witam wszystkich serdecznie! Poszukuje dobrej makijażystki, ktora wykona śliczny;) makijaż ślubny.  Fajnie by było gdyby dojezdzała do domku.  Zastanawiam sie nad Panią Leną, ale chwalicie tak Pania Kasie ze Słonka więc również przyłączam sie do próśb o numer telefonu Pani Kasi. 
Mam również pytanie do dziewczyn które wykonywały juz makijaż u Pani Kasi - Jakich kosmetyków używa i czy utrwala makijaż jakims czrodziejskim specyfikiem, żeby buźka sie nie świeciła i makijaż został w nienagannym stanie- o ile to wogóle możliwe przy mojej problematycznej cerze ??? Z góry dziękuje:)

Offline marionetka
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 30.08.2008
« Odpowiedź #214 dnia: 17 Września 2008, 23:02 »
Niestety p.Kasią bylam bardzo rozczarowana.a nie na jednej próbie bylam u tej pani.Moj największy zarzut jest co do fryzury, ktora niestety zaczela sie rozpadac juz przed ślubem, a ślub byl dosc wczesnie.Dodam ze moje włosy bardzo dobrze podatne są na układanie i raczej nie są włosami które "leją" się przez ręce.Oczywiscie kazdy ma inny gust i kazdemu co innego odpowiada.Makijaz byl wykonany dosc dobrze ale nie oszałamiająco.Nie zauwazylam zeby spryskiwala czymś specjalnym twarz.Co do kosmetykow róznie czesc profesjonalnych czesc avonu i innych popularnych firm.Poza tym makijaz w dniu slubu róznil się od tego co bylo na ostatniej próbie niestety na niekorzysc.Niestety mialam tez wrazenie ze p.Kasia spieszy sie juz do nastepnej klientki bo dostala telefon i zaraz szybko zakonczyla swoja pracę.Uwazam ze powinna zabezpieczyc sobie troszke wiecej czasu.Jesli mam byc szczera po tylu dobrych opiniach oczekiwalam czegos więcej, ale to tylko moje odczucia

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #215 dnia: 17 Września 2008, 23:29 »
nie jestesteś pierwsza co miała takie odczucia wobec p. kasi
właśnie, że się spieszy do następnej klientki..............

Offline marionetka
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #216 dnia: 18 Września 2008, 09:11 »
no coz widocznie nie doczytalam przed slubem.szkoda.chociaz nie ukrywam ze zalezalo mi na dojezdzie do domu.bo slub byl wczesnie.Dla porownania dodam ze dwukrotnie bylam na lisciastej co prawda dobre kilka lat temu(około 10)i fryzura trzymala sie 2 dni prawie a makijaz byl tez trwaly.wiem ze jest tam masowka ze wchodzi jedna za druga i ze czesc fryzur jest podobnych ale co do trwalosci uwazam ze o wiele lepiej.Teraz pewnie zdecydowalabym sie na kogos innego.Do tego stopnia bylam zawiedzona ze odmowilam p.kasie w dzien sesji zdjeciowej i pomalowala mnie przyjaciolka.No coz przykre ale to tylko moje odczuxcie  podkreslam.szkoda ze próbna fryzura i makijaz nie odzwierciedlal tej w dniu slubu.Natomiast kosmetyki - mierne.

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #217 dnia: 20 Września 2008, 21:25 »
szkoda, że ciebie to spotakło
ale fajnie, że napisłaś o tym - może ostrzeżesz kilka dziewczyn

Offline marionetka
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #218 dnia: 20 Września 2008, 21:52 »
szkoda, ale na forum czytałam w samych superlatywach wiec dlatego tak mnie to rozczarowalo.po pierwszej probie bylam zalamana ale uznalam ze moze zle wytlumaczylam dlatego umowilam sie na druga.na drugiej bylo ok.moze nie rewelacja ale ok.ale w dniu slubu zostala zmieniona fryzura i makijaz a kiedy spojrzalam w lustro bylo zbyt malo czasu na zmiany.no coz szkoda bo  naprawde myslam ze znalazlam stylistke na rozne wielkie wyjscia.na forum nie widzialam negatywnych opini moze jak byloby wiecej  to bym zauwazyla
acha zapomniałam dodac ze kępki sztucznych rzęs zaczely odklejac sie juz zaraz po ślubie a dodam ze byl to slub cywilny :'( o godz 13

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #219 dnia: 26 Września 2008, 11:43 »
wiecie dziewczyny jak to jest.
Samo forum napędziło dziewczynie klientek i ta po prostu brała jak leci zapiminając chyba, że jest jedna i sie nie rozdwoi.
A jak ktos sie spieszy i idzie na ilość, to cierpi przy tym jakość.
Myślę, że tu jest pies pogrzebany, bo przecież widziałam "produkty" pani Kasi i były naprawdę sliczne.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline marionetka
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #220 dnia: 26 Września 2008, 12:44 »
jak juz mowilam kazdy ma swoje zdanie.ja wiem ze nie skorzystam nigdy z tych uslug

Offline isiaczek
  • entuzjasta
  • data ślubu: Long time ago ;D
« Odpowiedź #221 dnia: 26 Września 2008, 13:16 »
A ja polecam p. Asie Plewnię. Wielokrotnie ją zachwalałam i robić to będę nadal. Nigdy tak ładnie nie byłam umalowana jak na swoim ślubie, a malowały mnie już takie "osobistości" jak p. Zalcman czy Kostańska. Żadna tak nie dała rady jak Asia, która do tego wszystkiego przyjechała do mnie do domu.
« Ostatnia zmiana: 14 Października 2008, 21:14 wysłana przez ela »

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
« Odpowiedź #222 dnia: 26 Września 2008, 17:17 »
Ja też mogę polecić panią Asie makijaż cudo

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
« Odpowiedź #223 dnia: 30 Września 2008, 12:19 »
Ja tez mialam Pania Kasie ... hmm.... probna fryzura byla zrobiona kiepsko tzn po 4h sie troszku rozleciala i dlatego umowilam sie na druga probna - wyszlo lepiej. Na slub postarala sie troszke bardziej bo fryzura sie trzymala i8 byla taka jaka chcialam ale niestety z oczu makijaz zszedl. Faktycznie niektore kosmetyki na ktorych pracuje nie roznia sie od tych co mamy w domu. Faktycznie coraz wiecej ma klientek sama to mowila. No i nie jest to przyjemne jak widzisz ze spoglada co chwilke na zegarek. 
B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012

Offline malinowa_mamba

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2009-09-09
« Odpowiedź #224 dnia: 1 Października 2008, 12:38 »
a ja polecam p. Patrycję - malowała mnie na ślub koleżanki i byłam wniebowzięta, od razu poleciłam ją przyjaciółce i też była bardzo pozytywnie zaskoczona.  Pełna profeska  ;D  Dojeżdża do domu gratisowo, z tego co widziałam pracuje na samych profesjonalnych kosmetykach (połowę firm pierwszy raz na oczy widziałam  :D) a makijaż bardzo długo się utrzymywał

Offline kasia38
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #225 dnia: 5 Października 2008, 15:45 »
Witajcie, jestem na forum od niedawna, ale dopiero ten temat zaczął mnie interesować, mam już kamerzystę oraz zespół muzyczny.  Co do wizażyski, moja koleżanka skorzystała z usług pani Anety ze studio urody emporio.  W dniu ślubu przyjechała ona do domu, wymalowała także świadkową i koleżanki siostrę, makijaże wykonała super, a co ważne pracuje na dobrych kosmetykach.  Na dniach zamierzam się do niej umówić na makijaż próbny.  Zobaczymy.  Macie może kogoś kto dojeźdza do klienta.  Słoneczne trochę za daleko.   :D

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
« Odpowiedź #226 dnia: 5 Października 2008, 20:40 »
Witam  :) kasia38 a moge prosc o namiary do pani Anety  :) i jak sie nie myle jest ze słonecznego??

Offline kasia38
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #227 dnia: 5 Października 2008, 22:16 »
Pani Aneta jest ze Studia Urody Emporio przy ul.  Frysztackiej, dokładnego adresu nie pamiętam, ale mam jej telefon.  Wysłałam numer  na prywatny, bo z tego co się orientuję inaczej nie można.  We środę mam makijaż próbny.  Napiszę jak wyszło.   

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #228 dnia: 6 Października 2008, 09:13 »
mnie na sobotnie weselsko malowała p. dorota ze strefy piękna na wyszńskiego - rewelacja!!!
makijaż pięknie trzymał sie całą noc - nic się nie rozmazało a ja mam talent w tym kierunku  ;)
naprwdę polecam!!

Offline DK
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.08.2008
« Odpowiedź #229 dnia: 6 Października 2008, 13:59 »
Ja z czystym sumieniem mogę polecić wizażystkę Sylwię Dębiec.  Makijaż robi w domu u klientki, a jej dzieła są naprawdę trwałe.  Oto mój makijaż ślubny w jej wykonaniu.  zaznaczę tylko, że ja chciałam delikatny makijaż.

Offline kasia38
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #230 dnia: 9 Października 2008, 21:34 »
Witajcie, jestem po makijażu próbnym i zgodnie z obietnicą zdaje Wam relacje.
Makijaż wyszedł naprawdę super, po krótkiej rozmowie o moich oczekiwaniach co do rodzaju i nasilenia makijażu, Pani Aneta zabrała się do pracy i spełniła wszystkie moje ciche nadzieje co do efektu końcowego! Moja buzia jeszcze nigdy nie wyglądała tak gładko i świeżo. Jestem naprawdę zadowolona i zdecydowana.

Oprócz makijażu w trakcie rozmowy Pani ta zaproponowała mi udział w profesjonalnej sesji zdjęciowej, właśnie o tematyce ślubnej, gdyż jest w trakcie przygotowywania własnej strony internetowej i port folia. Zgodziłam się , jakie będą efekty napisze i może pokaże już niedługo.
Pozdrawiam

Offline Doris85

• Chuck Norris
« Odpowiedź #231 dnia: 9 Października 2008, 21:44 »
witaj kasiu38 juz po probnym  :) to super ze jestes zadowolona ja jestem umowiona z panią Anetą na 22 tego miesiąca :)

Offline kasia38
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #232 dnia: 9 Października 2008, 22:22 »
Mam nadzieje że będziesz równie zadowolona jak ja!!! Koniecznie daj znać jak wyszło  :brawo_2:

Offline kasia38
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #233 dnia: 25 Października 2008, 21:31 »
Cieszę się Doris że jesteś zadowolona z makijażu. Sesja już za mną, niesamowite przeżycie  i fajna pamiątka. A oto moje zdjęcia. Jedno z przygotowań, a dwa z sesji.

Offline Doris85

• Chuck Norris
« Odpowiedź #234 dnia: 25 Października 2008, 22:01 »
Kasia38 bardzo Ladnie wyglądasz no i sliczne zdjęcia :) i jeszcze raz ci dziękuje za namiary do pani Anety naprawde jestem zadowolona i polecam wszystkim dziewczynom :) jak chcecie to moge wklejic pare fotek ale oczwiscie robione tylko przezemnie ;D

Offline kasia38
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #235 dnia: 26 Października 2008, 10:56 »
Tak to przygotowanie do sesji dla ... i Studia fotograficznego , ale jak najbardziej o tematyce ślubnej.
« Ostatnia zmiana: 10 Listopada 2008, 15:28 wysłana przez Sylvi »

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
« Odpowiedź #236 dnia: 26 Października 2008, 22:52 »
piękne zdjęcia i ten makijaż

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline isiaczek
  • entuzjasta
  • data ślubu: Long time ago ;D
« Odpowiedź #237 dnia: 27 Października 2008, 10:14 »
Mmmmm super wyszłaś. Bardzo ładny makijaż!

Offline diunia

• bywalec
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #238 dnia: 27 Października 2008, 22:08 »
Rzeczywiście-makijaż bardzo ładny, taki delikatny.

Doris85- ja bardzo chcę! Wklejaj, wklejaj  :)

Offline kasia38
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #239 dnia: 29 Października 2008, 23:34 »
ja znam bardzo dobra makijazystke :) TELEFON PODAM NA PW
« Ostatnia zmiana: 29 Października 2008, 23:47 wysłana przez ela »