Cześć Dziewczyny.
Makijaż i fryzurę ślubną powierzyłam p. Kasi ze Słonecznego, która faktycznie ma już salon na Wielkiej Odrzańskiej.
FRYZURA:
Fryzurę wybrałam z pokazanych zdjęc - dodatkowo opisałam jak chcę żeby wyglądała. P. Kasia zrobiła mi fryzurę próbną do której miałam kilka uwag i wszystkie zostały uzwględnione w dniu ślubu. Koczek przetrwał całą noc, 3 godzinną drzemkę i całą niedzielę po drobnych poprawkach

Ogólnie byłam bardzo zadowolona a goście sami chwalili, ze mam ciekawy koczek

MAKIJAŻ:
Byłam super zadowolona - podobnie jak fryzura przetrwał całą noc, drzemkę i następny dzień - oczywiście bez szminki, którą zjadłam z drugim daniem oraz pudru, który nie wytrzymał moich szaleństw - co przy temepraturze panującej na sali było rzeczą oczywistą

P. Kasia uwzględniła wszystkie moje uwagi i chociaż makijaż próbny jak dla mnie wydawał się zbyt mocny to zgodnie z radą p. Kasi pod koniec dnia zaakceptowałam go i zaczełam się dobrze czuć.
Ogólne wrażenie również bardzo pozytywne - makijaż i fruzura w dniu ślubu rozpoczęły się punktualnie i zakończyły zgodnie z planem. Atrmosfera była BARDZO miła. P. Kasia wypytała o detale sukienki, wiązankę ślubną, kolor garnituru Pana Młodego, itp.
Polecam p. Kasię i mam nadzieję, ze będziecie równie zadowolone jak ja