Autor Wątek: Wizażystka - polećcie jakąś profesjonalną  (Przeczytany 126909 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline koczka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.06.2011
Odp: Wizażystka - polećcie jakąś profesjonalną
« Odpowiedź #570 dnia: 26 Stycznia 2011, 20:53 »
Tez mi sie wydaje że bedzie ładnie bo słyszałam o p.  Anecie wiele dobrego już się nie mogę doczekać próbnego makijażu :D :D :D.  Tak się zastanawiam nad kępkami rzęs czy doklejać?????

Offline smoczyca
  • maniak
« Odpowiedź #571 dnia: 26 Stycznia 2011, 22:03 »
Doklejać! Ja co prawda próbny miałam u Sylwii Kochelskiej, ale też doczepiała mi kępki rzęs i efekt był niesamowity!  :o zresztą, to przecież dopiero próbny, jak ci się nie spodoba to możesz na ślubnym zrezygnować :)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #572 dnia: 27 Stycznia 2011, 10:35 »
Ja się sobie też w kępkach b.podobałam  :)

Offline zabuula
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 27.05.2011
« Odpowiedź #573 dnia: 27 Stycznia 2011, 11:22 »
Dziewczyny a te kepki się dobrze trzymaja? Nigdy nie mialam wiec nie wiem czy dobrze sie trzyma  i jak wplywa na nasze rzesy;)
Smoczyca a czy pozniej zrobilas sobie tez makijaz u Sylwi Kochelskiej czy po probnym zrezygnowalas? Bo ja mysle nad zrobieniem u niej probnego.

Offline zabuula
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #574 dnia: 27 Stycznia 2011, 11:25 »
Przepraszam, dopiero zobaczylam, ze data Twojego slubu to 08.2011. Jakos zalozylam, ze juz jestes po:)

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #575 dnia: 27 Stycznia 2011, 11:42 »
Ja też miałam doklejane kępki rzęs i trzymały mi się 3 dni (potem je wyrwałam), zresztą makijaż oczu trzymał mi się 3 dni (resztę zmyłam oczywiście). :) Polecam moją wizażystkę - Ninę Kaczmarek.

Offline smoczyca
  • maniak
« Odpowiedź #576 dnia: 27 Stycznia 2011, 15:56 »
te kępki odchodzą wraz z demakijażem. przez cały dzień mi się fajnie trzymały, nawet specjalnie chlusnęłam sobie wodą na twarz, żeby zobaczyć, jak te rzęsy wytrzymają łzy  :P rzęsy zdały egzamin  :P doczepienie tych kępkach kosztuje dodatkowo 20 zł. u Sylwii masz jeszcze możliwość doczepiania rzęs metodą 1:1, czyli dokleja ci rzęsy pojedynczo. To się trzyma ok miesiąca, ale kosztuje ok 300 zł  :-\ Ja już sobie Sylwię zaklepałam na ślub, makijaż mi sie bardzo podobam i uważam, że to bezsensu, żebym dalej szukała   ;)

Offline koczka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.06.2011
« Odpowiedź #577 dnia: 27 Stycznia 2011, 21:48 »
też chciałam u Sylwii ale juz termin ma zajęty :(, Zachęciłyście mnie do kępek rzęs spróbuje i zobaczymy:)

Offline karolcia_sz
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.12.2010
« Odpowiedź #578 dnia: 31 Stycznia 2011, 20:01 »
Hej dziewczyny!jestem  juz po slubie,ale rowniez moge sie podpisac pod pozytywnymi opiniami na temat p.  Anety Zych.  Rewelacyjny makijaz plus p. Aneta zajela sie rowniez moja cera;) Pozadrawiam wszystkie byle jak i przyszle panny mlode:)

Offline Aaania
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.07.2009
« Odpowiedź #579 dnia: 5 Lutego 2011, 09:13 »
Ja z czystym sumieniem mogę polecić p.  Justynę z Truskawkowego Pola.  Makijaż był wyrazisty, ale nie przegadany, taki elegancki, jak lubię.  I trzymał się kupę czasu, nic mi nie popłynęło, a było kupę całowania, były łzy  :D Do tego była śliczna fryzura, więc całą głowę miałam zrobioną na miejscu.  Rzekomo fryzura wzorowana na przykładach amerykańskich.  P.  Justyna realizowała chyba jakieś kursy w tym temacie, bo mówiła, że tam trochę inaczej i ciekawiej te rzeczy się robi.  To był relaks przed stresem jaki mnie czekał, fajnie można sobie z nią pogodać, jak z psychologiem  ;D Pozdrawiam wszystkie zestresowane i wyczekujące księżniczki!

Offline Bibol-200

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.08.2012
« Odpowiedź #580 dnia: 19 Lutego 2011, 13:40 »
Witam Was dziewczyny te po ślubie jak i przed :)
Widzę że serdecznie polecacie Pani Kasie O.  ze Słonecznego  :)  czy mogę kogoś prosić o wysłanie numeru telefonu do niej - z góry bardzo dziękuje  :D
:):):)

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
« Odpowiedź #581 dnia: 28 Lutego 2011, 14:32 »
Ja też będę wdzięczna za namiary na p.  Kasię z Os.  Słonecznego:)
[/url]  [/url]

Offline Brigida
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24 kwietnia 2011r.
« Odpowiedź #582 dnia: 2 Marca 2011, 14:50 »
Ja mam numer do p. Kasi - kto chce pisać!!

Pani Kasia Olesińska malowała i czesała mnie i moją siostre na jej ślub 4 lata temu, potem malowała mnie na ślub koleżanki.  Bardzo ładnie siostra wyglądała, ja też byłam zachwycona, super się trzymało wszystko.  Zawsze wiedziałam, że na swój ślub też się zgłoszę do p. Kasi. 
Czytam to forum i tak zachwalacie p. Anetę Zych, że postanowiłam iść do niej na próbny, żeby jakiejś nowości wypróbować.  Powiem tak. . . hmm. . . , ładnie mnie pomalowała nie powiem, ale nie wiem czego to jest kwestia, może tego że makijaże p. Kasi już znam, i jestem przyzwyczajona do jej malowania? Chociaż raptem 2 razy korzystałam z usługi.  Ale mi sie zdecydowanie podoba makijaż p. Kasi. 
Ciekawa byłam też make p. Lili N.  rzeczywiście tak jak któraś napisała strzeliła sobie gola tym make na stronie głównej, więc się wystraszyłam i nie poszłam:)
Do p. Kasi jestem już zapisana na makijaż i fryzure ślubną.  No i ta wygoda, dojedzie do mnie w dniu ślubu.

Możecie polecić jakąś panią od pazurków? Czasu mam mało, a kilka poleconych manicurzystek już ma porezerwowane terminy?

Offline aaguss
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08.2010
« Odpowiedź #583 dnia: 5 Marca 2011, 20:49 »
Dziewczyny a te kepki się dobrze trzymaja? Nigdy nie mialam wiec nie wiem czy dobrze sie trzyma  i jak wplywa na nasze rzesy;)
Smoczyca a czy pozniej zrobilas sobie tez makijaz u Sylwi Kochelskiej czy po probnym zrezygnowalas? Bo ja mysle nad zrobieniem u niej probnego.

Zabulla ja miałam makijaż u Sylwi i doczepiała mi rzęsy i mojej świadokowej i bardzo ładnie to wyszło i naprawde całą noc się trzymały. Ja osobiscie nie mialam probnego z braku czasu ale P. Sylwia jest naprawde bardzo dobrą wizazystka i od razu dobrala piekny delikatny makijaz.

Pozdrawiam i życze powodzenia w Tym Najważniejszym Dniu... :)

Offline AniaNowaczek
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #584 dnia: 7 Marca 2011, 22:14 »
W ubiegłym tygodniu byłam na próbnym u Doroty Kościukiewicz-Markowskiej i jestem zachwycona efektem.  Makijaż oczu wyszedł tak niewiarygodnie, że wszystkie koleżanki z panieńskiego nie mogły się nadziwić, że to ja :) Serdecznie polecam!

Offline paulincia1984
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2016
« Odpowiedź #585 dnia: 14 Marca 2011, 16:31 »
poproszę o namiary na pania kasie ze slonecznego

Offline MałaMi131
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04.09.2010
« Odpowiedź #586 dnia: 23 Marca 2011, 14:06 »
Witam Was,
w zeszłym roku do ślubu malowała i czesała p.  Kasia ze Słonecznego, czyli p.  Kasia Olesińska
Bardzo zadowolona byłam z wykonanej usługi, makijaż i fryzura przetrwały do samego rana.  W tym roku też będzie mnie malowała i czesała na ślub koleżanki.
Także spokojnie polecam, jakby któraś chciała namiar to piszcie na priv.

Offline renia1986
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2011
« Odpowiedź #587 dnia: 16 Maja 2011, 21:30 »
Kochani !!

Bardzo prosze o namiary do Kasii ze slonecznego (obie) .
Oraz do Pani Lilii ?

renia19@o2.pl

Dziekuje :*:*

Offline megim17
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #588 dnia: 1 Czerwca 2011, 11:49 »
witam,
ja tez poprosze o namiary na P. Kasię ze słonecznego.

Dzięki z góry!!

Offline zabuula
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #589 dnia: 1 Czerwca 2011, 13:42 »
Dziewczyny, polecam Wam serdecznie (z czystym sumieniem) Sylwię Kochelską, maluje na Mickiewicza w Szczecinie oraz przyjeżdza do domu.
Byłam maluję się na codzień i nie mogłąm zdecydować się na żaden makijaż, bo zawsze coś było nie tak.
Sylwia pomalowała mnie rewelacyjnie, dosyć mocno tak jak chciałam a moją Mamę delikatnie.
Do tego doczepiane rzęski które dodały oczom wyrazistości. Makijaż trzymał się całą noc a nie raz płakałam ze śmiechu:)
POLECAM :)

Offline ivy
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.06.2011r.
« Odpowiedź #590 dnia: 3 Czerwca 2011, 16:21 »
Ja natomiast polecam panią Lilię Nogal - byłam na próbnym (drugim, bo pierwszy był u kogoś innego i to była PORAŻKA) - wyglądałam jak gwiazda filmowa :) Artystka! :)
Doceń to co masz,
Walcz o to, czego pragniesz.  .  .

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #591 dnia: 7 Czerwca 2011, 21:08 »
Po swoim weselu bardzoooo polecam Panią Nogal.. zrobiła mi przepiękny makijaż. Drugą osobą jaką serdecznie polecam to Karolina Lewandowska - malowała mnie na plener.

Offline foxy

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.09.2012
« Odpowiedź #592 dnia: 12 Lutego 2012, 00:19 »
Witam,
Czy ja również mogę prosić o namiary na Panią Kasię ze Słonecznego??? Z góry dziekuję:)

Pozdrawiam

Offline seniorita126
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 1 września 2012
« Odpowiedź #593 dnia: 12 Lutego 2012, 14:05 »
Dziewczyny, a czy któraś z Was może mi polecić dobrą makijażystkę z Międzyzdrojów, ewentualnie taką, która by do mnie dojechała? Czekam na informacje  :)

Offline kasia_b1
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.05.2012
« Odpowiedź #594 dnia: 5 Marca 2012, 00:45 »
Ja również poszukuję pani wizażystki, która bierze pod uwagę codzienny styl malowania się panny młodej i wykona taki makijaż, jaki panna młoda preferuje (ja na przykład uwielbiam mieć dość mocno podkreślone oczy), a jednocześnie nie zrobi mnie na "wampa" :-)
Słyszałam bardzo pochlebne opinie o p. Lilii Nogal, ale chciałabym jeszcze zasięgnąć informacji o innych.
Kogo możecie polecić? I jakie są ceny makijażu próbnego oraz ślubnego?

Offline kasia_b1
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.05.2012
« Odpowiedź #595 dnia: 6 Maja 2012, 23:00 »
Makijaż ślubny miałam wykonany przez p. Adriannę (studio Adria) - serdecznie polecam!!! Kosmetyki bardzo trwale, nie musiałam niczego poprawiać w tracie wesela, makijaż wyglądał nieskazitelnie nawet o 3-4 rano. Poza tym - bardzo dobry kontakt z p. Adrianną oraz to, że bierze pod uwagę oczekiwania panny młodej co do wyglądu, niczego z góry nie narzuca. Polecam!

Offline Fresita
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.08.2012
« Odpowiedź #596 dnia: 16 Maja 2012, 10:58 »
hej dziewczyny :)
ja mam slub w sierpniu i zaklepalam sobie p.  Nogal, od razu na slubny i na sesje 2 dni pozniej,
sesje i reportaz mam w ESTE i dostalam od nich kupon na 20 % znizki na ten makijaz :)
kilka kolezanek malowalo sie do slubu u p.  Nogal i widzialam niesamowity efekt wiec ide na calosc i nie biore probnego :)

Offline franekkimono
  • bywalec
« Odpowiedź #597 dnia: 17 Maja 2012, 21:52 »
Potwierdzam, Nogal jest najlepsza. Efekt hollywood :)

Offline Magda89

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25 sierpień 2012
« Odpowiedź #598 dnia: 26 Maja 2012, 15:18 »
Hej,
dziewczyny a możecie polecić jakąś wizażystkę która robi makijaż i od razu fryzurę a do tego dojeżdża ok 100km od Szczecina?
Ślub mam nad morzem pod koniec sierpnia.

Offline Weronika1a
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.05.12
« Odpowiedź #599 dnia: 26 Czerwca 2012, 20:59 »
Mam znajomą, która mnie malowała i teraz będzie moja siostrę i jest świetna, ale dowiem się czy dojeżdża to dam znać na forum.