Ja mam numer do p. Kasi - kto chce pisać!!
Pani Kasia Olesińska malowała i czesała mnie i moją siostre na jej ślub 4 lata temu, potem malowała mnie na ślub koleżanki. Bardzo ładnie siostra wyglądała, ja też byłam zachwycona, super się trzymało wszystko. Zawsze wiedziałam, że na swój ślub też się zgłoszę do p. Kasi.
Czytam to forum i tak zachwalacie p. Anetę Zych, że postanowiłam iść do niej na próbny, żeby jakiejś nowości wypróbować. Powiem tak. . . hmm. . . , ładnie mnie pomalowała nie powiem, ale nie wiem czego to jest kwestia, może tego że makijaże p. Kasi już znam, i jestem przyzwyczajona do jej malowania? Chociaż raptem 2 razy korzystałam z usługi. Ale mi sie zdecydowanie podoba makijaż p. Kasi.
Ciekawa byłam też make p. Lili N. rzeczywiście tak jak któraś napisała strzeliła sobie gola tym make na stronie głównej, więc się wystraszyłam i nie poszłam:)
Do p. Kasi jestem już zapisana na makijaż i fryzure ślubną. No i ta wygoda, dojedzie do mnie w dniu ślubu.
Możecie polecić jakąś panią od pazurków? Czasu mam mało, a kilka poleconych manicurzystek już ma porezerwowane terminy?