Witam wszystkich serdecznie

Jestem nowa na tym forum i siedzę tu od dwóch dni zaczytując się w Waszych radach, przygotowaniach i pomysłach i muszę stwierdzić, że byłam przekonana(zapewne przez uwagi bliskich), że szybko zaczęłam nalegać na zarezerwowanie sali, kamerzysty, fotografa itp. , a tu się okazuje, że jesteśmy jeszcze daleko w tyle i wiele przed nami, a można by było co nieco już mieć za sobą :/ Póki co w zeszłym roku - w marcu zaczęliśmy rozglądać się za salą na co nalegałam już w styczniu, a mimo to dopiero w kwietniu podpisaliśmy umowę. Później wręcz tupałam nóżką, że kamerzysta(bo miałam upatrzonego), ale mój PM twierdził, że chyba na głowę upadłam, że to dopiero pod koniec roku, bo jesczz etyle czasu i okazało się, że musieliśmy szukac innego(de facto droższego ;/ ), bo tamten miał już porezerwowane terminy :/ Gdzieś w listopadzie zamęczałam mojego P. , że już i tak późno i trzeba załatwić fotografa i Dj-a( jeśli chodzi o Dj-a to byłam święcie przekonana, że to akurat możemy załatwić pod koniec 2012 i nie będzie kłopotu) i z tym także mieliśmy mega kłopot. Ale na szczęście się udało(a co się nadenerwowałam to moje). Teraz jak trochę poczytałam Wasze wypowiedzi to się okazuje, że się nie myliłam i faktycznie późno się za wszystko bierzemy :/ Suknię i garnitur zostawiamy na kwiecień tak samo jak wysłanie zaproszeń. Co do ich zamówienia to po ostatnich ekscesach mój PM zgodził się, żeby załatwić to już na targach lub po - w lutym

Z tymi facetami to można się nieźle nadenerwować

Ślub bierzemy w Świętej Trójcy i na innych forach wszyscy wypisują, że tam ładnie Pani Kościelna przystraja Kościół, ale jakoś nie udało mi się znaleźć nigdzie fot z tego strojenia - i tu moja pierwsza prośba: czy któraś z Was się może na takie fotki natknęła? Ufff, się rozpisałam, ale wybaczcie, musiałam gdzieś wylać swoje małe żale