Ja tez goraco polecam p. Inez.
We wrzesniu ub. roku pomagalam w przygotowaniach panienskiego dla kolezanki. Mialam problem ze znalezieniem cukierni w Bydgoszczy, ktora by jakis fajny tort zaproponowala. Jest cukiernia Awangarda, ktora robi torty na takie okazje. Torty wygladaja pieknie. . . nie wiem jak smakuja, bo sie nie zdecydowalysmy na zakup w tej cukierni. Odstraszyla nas cena. Z tego co pamietam za tort zazyczyli sobie okolo 500 zl.
Pozniej znalazlam blog p. Inez. . . zadzwonilam i po krotkiej rozmowie bylam juz praktycznie zdecydowania. Moglysmy wybrac dowolny ksztalt, wielkosc i smak tortu. Znalazlam w internecie tort i chcialysmy cos na podobe. . . ale ku naszemu zaskoczeniu tort wygladal identycznie jak na przeslanym przez nas zdjeciu

Byl pyszny. Oczywiscie ta masa lukrowa czy cukrowa z wierzchu oczywiscie bardzo slodka, wiec niektore z nas wyjadaly tylko srodek. No i na koniec cena. Bylo nas chyba 12 i na taka liczne zamowilysmy tort. Zaplacilysmy ok 110 zl.

Wiem, ze na wszystkie wazne okazje bede u p. Inez zamawiac torty. Chcialam u niej zamowic tez tort weselny, ale restauracja, w ktorej wyprawiamy wymaga paragonu. . . .